Fejlesztő csomag 4-5 éves fiúknak

Fejlesztő könyvcsomag 4-5 éves fiúknak. Megrendelés esetén a postaköltséget mi álljuk!

7 960 Ft

Vásárlóink véleménye

  • Ötösre értékelem a kiadványt mely nagyon jól szolgálja a gyermekek fejlesztését. Izgalmas kihívás a kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
  • Jónak tartom a könyveket.Az unokáim élvezik a velük való foglalkozást.
  • Nagyon hasznosnak, jónak tartom a csomagot. Valóban sokrétűen fejleszti a gyermeket. A kivitel is jó.
  • Unokám kapta. Nagyon tetszett neki a sok könyv és benne az érdekes fejlesztő feladvány. Ajánlom mindenkinek. Játékosan lehet tudást szerezni.
  • Nagyon hasznos kisfiam fejlődésében, jól kiegészíti a logopédus és a mozgásfejlesztő munkáját, a matricákat is nagyon szereti.
  • Jó napot kívánok ! Sajnos én már nem a mai korosztályhoz tartozom de csodálatos amit Önök készítenek . Nagyon szépek és igazán tanító jellegűek. Nekünk régebben nem volt ilyen. Köszönöm a fáradozásukat az unokám nevében is !!! Tisztelettel Cseh Tibor

Csomagunk 14 kiadványt tartalmaz, melyet tudományosan, a gyerekek fejlődését figyelembe véve válogattuk össze. Tartalmaz minden kompetenciát fejlesztő munkafüzetet, beleértve a szövegértés fejlesztését és az olvasás, a formák, színek elsajátítását, a környezet megismerését valamint az alapfokú matematika világába is elkalauzolja a gyermeket. Egyes termékeink matricákat tartalmaznak, melyek segítik a fejlődést. A csomag csak egyben rendelhető meg, a POSTAKÖLTSÉGET AZONBAN MI ÁLLJUK! A következő címeket tartalmazza a csomag: · Mit hozott a kis vonat? · Legkisebb herceg · Kíváncsi óvodás · Kalamajka · Gyere menjünk az óvodába! · Csalafinta város · Számlépcső 4-5 éveseknek · Táguló világ: Anyanyelvi nevelés 4-5 éveseknek · Táguló világ: Téri tájékozódás 4-5 éveseknek · Táguló világ: Fejlettségi szintfelmérő 4-5 éveseknek · Kótyonfitty 4 éves fiúknak · Kótyonfitty 5 éves fiúknak · Közlekedési eszközök · Vidul a vadon

ISBN -
EAN
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés Nem elérhető
Oldalszám 0 oldal
R-azonosító
Stancforma
Kötés Irkatűzött
Kivitel Fekete fehér
Méret 145mm x 200mm
Könyv tömege 2000 gramm
Matricás Nem
Rendelhető Igen
VTSZ 49011000

A sorozat tobbi tagja