Írás – Matematika elsősöknek

Melyik a fontosabb: a számolás vagy a helyesírás? Nem is kell választani! Munkafüzetünk mindkét készség elsajátításában segít, elég csupán néhány oldalt lapozni és máris áttérhetnek egyik témáról a másikra.

690 Ft

Vásárlóink véleménye

  • Kisebbik gyermekem, aki 5 éves, már alig várja, hogy csatlakozzon nővéréhez és elkezdhesse az iskolát. Amikor a nagy gyakorol ő is szeretne. Ezekkel a színes és változatos munkafüzetekkel fejlődik tudása és csillapítjuk kíváncsiságát és tudás utáni étvágyát.

Kedves Szülők! Kedves gyerekek!Kiadványunk érdekes lehetőséget kínál a gyakorlásra, kicsit eltér a megszokottól, mert olyan munkafüzetet készítettünk a gyerekeknek, amely lehetőséget ad arra, hogy a matematikát és az írást egy kötetben felváltva is gyakorolhassák. Ez így sokkal praktikusabb, gyorsabb és egyszerűbb, mert az ismereteik elmélyítéséhez ebben mindent megtalálhatnak, elég csupán néhány oldalt lapozni és máris áttérhetnek egyik témáról a másikra. A játékosan összeállított feladatok is azt a célt szolgálják, hogy minél inkább kedvet kapjanak a gyerekek az otthoni gyakorláshoz, így biztosan nem lesznek fáradtak az elvégzett munka után.

ISBN 978 615 5042 49 2
EAN 9786155042492
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés 2012. január
Oldalszám 48 oldal
R-azonosító
Stancforma
Kötés Irkatűzött
Kivitel Fekete fehér
Méret 210mm x 285mm
Könyv tömege 180 gramm
Csomag darabszáma 20 db
Csomag tömege 4 kg
Matricás Nem
Rendelhető Igen
VTSZ 49011000

A sorozat tobbi tagja