A Szolgáltató

A www.magnusz.hu weboldalt a Wexy Nova Kft. üzemelteti (továbbiakban: "Szolgáltató").
A Szolgáltató cégneve: Wexy Nova Kft.
A Szolgáltató székhelye: 4031 Debrecen, Csillagvirág u. 6/D
A Szolgáltató Cégjegyzék száma: 09-09-019081, alapítva: 2010, adószáma: 22696124-2-09 

A szolgáltatás igénybe vétele

I. A megrendelések leadása a magnusz.hu internetes áruházban kizárólag elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül a www.magnusz.hu webcímen történik. A rendelésekkel kapcsolatos tájékoztatásokat a Szolgáltató szintén elektronikus úton küldi el a vásárlók részére. A rendelés leadása előtt a vásárlónak van lehetősége a regisztrációkor megadott adatok módosítására. A megrendelés interneten kötött, de nem aláírt szerződésnek minősül, melynek tartalma archiválásra kerül és utólagosan hozzáférhető, visszakereshető.
II. Ha a megrendelt termék nem áll rendelkezésre, a Szolgáltató a vevőt erről tájékoztatja és az esetlegesen interneten előre kifizetett ellenértéket visszautalja a vevő részére, a tájékoztatást követően legkésőbb 30 napon belül.

Vásárlástól való elállás

A leadott rendelésektől való elállási jog gyakorlására vonatkozó törvényi szabályozást a 17/1999. (II.5). kormányrendelet tartalmazza.

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül. Amennyiben eddig az időpontig írásbeli megerősítést nem kapott a vásárló, elállási jogát a megerősítés kézhezvételétől számított 8 napig, a termék kézhezvételétől számított legfeljebb 3 hónapig gyakorolhatja. Írásban történő elállás esetén elegendő a nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül.

A sértetlen termékeket a megrendelő számlával, vagy annak másolatával, saját költségén juttassa vissza a Wexy Nova Kft. címére (4025 Debrecen, Segner tér 5. II.em/21.), és 30 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát. Elállás esetén a vásárlót kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli.
A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre.
Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.
Ha a kiszállítás ingyenesen történt, a megrendelőnek meg kell térítenie a szállítás költségét is, amit kedvezményként a Wexy Nova Kft. elengedett a házhoz szállításkor - 1800 vagy 1500 Ft-ot.
Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja sérülésmentesen cégünk részére visszajuttatni, nem vállaljuk a termék visszavásárlását.
A szolgáltató Wexy Nova Kft. követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából fakadó károk megtérítését.

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

A szolgáltató a, a Wexy Nova Kft. személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint köteles eljárni. Ha a szerződés teljesítéséhez a szolgáltató harma-dik személyt vesz igénybe, a vásárló felhatalmazza a szolgáltatót, hogy e harmadik személy részére, kizárólag a harmadik személy által ellátandó feladat elvégzéséhez szükséges adatokat kiadja. A vásárlók adatait a szolgáltató szigorúan bizalmasan kezeli, harmadik félnek nem adja ki. Az információkat szolgáltató csak statisztikai célokra, valamint arra használja fel, hogy a vásárlót közvetlen levél, illetve egyéb úton értesítse a vásárlót a szolgáltató, illetve harmadik személy termékeiről, szolgáltatásairól. 

A termékek cseréje

Ha a megrendelt termék hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt a magnusz.hu díjmentesen kicseréli, vagy igény szerint a vételárat visszatéríti. Kérjük, amennyiben az átvett termékben hibát, lépjen kapcsolatba velünk a magnuszkiado@gmail.com email címen.


Felelősség korlátozása

A Wexy Nova Kft. nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben:
- Olyan működési hiba esetén, amely meggátolja Önt abban, hogy csatlakozzon a betuteszta.hu weboldalára, ott megrendelést adjon le.
- Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért. Felhívjuk a figyelmét, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekeznie kell az online terjedő vírusok és férgek ellen.