110 recept egyedi étrendekhez

110 recept egyedi étrendekhez  Összesen 4 termék van a kategóriában

Alkategóriák

 • Főzőcske

  Különböző ételkülönlegességek kisebb kötetekbe szedve a gasztronómia kimeríthetetlen világából. Jó étvágyúak, fogyni vágyóak és édesszájúak is megtalálják bennük a nekik tetsző recepteket, melyek képzett szakácsok és cukrászok teszteltek.

 • Finom pillanatok

  Színes, képes, könnyen forgatható, kisebb receptgyűjtemény, melyben a legkülönbözőbb sütemények sorakoznak. A sorozat tartalmaz csökkentett kalóriás és diétás süteményeket tartalmazó füzeteket egyaránt.

 • Házias konyha

  Igazi ételkülönlegességek receptjei, melyek színes, dekoratív sorozatunkban sorakoznak. Sütemények, nagy étvágyúak és egészségesen élők is megtalálják a nekik való kiadványt. Könyveink több mint 60 oldalasak, így biztosan mindenki megtalálja a szája ízének megfelelő ételek leírását.

 • Pár perc konyha

  Színes minisorozat jól bevált, kipróbált, ritka és minden nap előforduló ételkülönlegességek receptjeivel. Az édesszájúak, a nagyevők, a diétázók, az egészségesen élők, de még a paleo konyhát preferáló főzni és sütni vágyók is megtalálják sorozatunkban a nekik való szakácskönyvet.

 • Édes házi sütemények

  Keménytáblás 96 oldalas színes képes szakácskönyv a legjobb édes házi sütemények receptjeivel.

 • 110 recept egyedi étrendekhez

 • Szűrők:
 • Kész
  leten
 • A lisztérzékenység az egyik leggyakoribb és kezeletlen esetben, súlyos következményekkel járó betegség, állapot. Állapot, mert e kórképet teljesen meggyógyítani nem lehet, de a megfelelő életmódbeli, táplálkozási módszerek-kel panaszmentesen, teljes és „egészséges” életet élhetnek a gyerekek és a felnőttek egyaránt. Megdőlt már az a gyakorlat, amikor a diéta egyet jelentett a minden földi jóról való lemondással, önsanyargatással. A beteg ember is táplálkozhat úgy, hogy örömét lelje az ételekben, a jó ízekben, és eközben elősegítse gyógyulását. Ez a könyv azoknak készült, akik lisztérzékenységben (cöliákiában) szenvednek, és mindennapi életükben gondot okoz, hogyan tehetnék változatosabbá étkezésüket. A receptek amellett, hogy szélesítik a fogyasztható ételek sorát, a gyógyulásban is segítenek. Remélem, hogy nemcsak a lisztérzékenyek lelik örömüket a könyvben, hanem bárki más is, aki szeretne egészségesen táplálkozni, vagy új ízeket kipróbálni.

 • A tejcukor-érzékenység (laktózérzékenység) a tejcukor emésztésének a zavara. A laktózmentes vagy laktózszegény étrend megfelel a magyar táplálkozási ajánlásnak, tehát tartalmaz tejet és tejterméket, és úgy van összeállítva, hogy annak laktóztartalma ne haladja meg a még tolerálható mennyiséget. Ez a könyv azoknak készült, akiknél tejcukor érzékenységet diagnosztizáltak, és mindennapi életükben gondot okoz, hogyan tehetnék változatosabbá étkezéseiket. A receptek amellett, hogy szélesítik a fogyasztható ételek sorát, a gyógyulásban is segítenek. Fő a változatosság! Készítsenek színes, tápanyagokban gazdag ételeket! Próbáljanak ki új, eddig ismeretlen alapanyagokat is! Merjenek kísérletezni! Remélem, hogy nem csak a laktózérzékenyek lelik örömüket ebben a receptes könyvben, hanem bárki más is, aki szeretne egészségesen táplálkozni, vagy új ízeket kipróbálni.

 • A vegánizmus általában a tudatos táplálkozással párosuló szemléletmódot, életstílust jelent. Vannak, akik etikai, mások környezetvédelmi vagy épp egészségügyi megfontolásból lesznek vegánok. A növényi alapú étrend elfogadott táplálkozástudományi és dietetikai irányzat, bár sokan még mindig kritizálják. Számos tanulmány bizonyítja, hogy a helyesen összeállított növényi alapú étrend minden szempontból kielégítő, minden korosztály számára. Néha nem árt néhány vegán napot, vagy hetet beiktatni azoknak sem, akik nem követik ezt az irányzatot és vegyesen táplálkoznak. Megér egy próbát, mert tapasz-talni fogják közérzetjavító hatását és esetleg néhány felesleges kilótól is könnyedén meg tudnak szabadulni. Tény, hogy a mozgás, valamint a változatos, ugyanakkor mértékletes, kiváló minőségű alapanyagokra épülő vegán étrend, bőséges folyadékbevitellel párosítva, jó közérzetet eredményez mindenki életében, aminek köszönhetően a betegségek is távol maradnak tőlünk. Tehát ajánlom ezeket a recepteket a vegánoknak, hogy étrendjüket változatosabbá, színesebbé tegyék, valamint ajánlom nem vegánoknak is hogy néha iktassák be étrendjükbe, egészségük megóvása érdekében.

 • A diabéteszes diéta lényege az átlagos táplálkozási szokásoknak bizonyos szempontok szerinti, többnyire szerény, az egészséges életvitel irányában történő módosítását jelenti kettős céllal. Az egyik cél, hogy a kezelési mód függvényében egyénre szabva csökkenti a vércukor ingadozását. A másik cél a testsúlyfelesleg növekedésének megállítása, illetve a még normál testsúlyú cukorbetegeket hivatott megóvni a nem kívánt súlygyarapodástól. A korszerű diabéteszes étrend ma már gyakorlatilag teljes mértékben meg-egyezik azzal, amit egészséges táplálkozásként tartunk számon. Ez egyúttal egyik legfőbb megelőzési eszköze lehet a cukorbetegség terjedésének. Ebben a kis könyvben olyan recepteket gyűjtöttem össze, amelyeket a cukorbetegek a kiszámolt mennyiségben fogyaszthatnak. A receptek 4 adagosak, a számítás 1 adagra vonatkozik. Kivéve, ahol feltüntettem, hogy hány adagos az adott recept. A receptekkel segíteni szeretnék a cukorbetegeknek, hogy változatosabban, egészségesebben táplálkozzanak. Ugyanakkor bátran válogassanak azok is, akik egészségesek, és szeretik a könnyű, tápláló ételeket. Fedezze fel, hogy az evés örömforrás és élvezet is lehet!

  890 Ft
  Nem rendelhetőÉrtesítést kérek