Írás óvodásoknak

Óvodásoknak szóló foglalkoztatók, melyek segítik a gyermeket az írás és a betűk helyes írásának elsajátításában. Munkafüzetünkkel könnyebben kezdi meg a gyermek az iskolát és könnyebben boldogul a nyelvtan és irodalom órákon.

Írás óvodásoknak  Összesen 11 termék van a kategóriában

Alkategóriák

 • Számtan

  A matematika az iskolás gyermekek legnagyobb félelme. Vidám, játékos foglalkoztatóink segítik az óvodásokat, hogy a gyermek magabiztosabban üljön neki az elsőre borzasztónak tűnő matematika óráknak.

 • Írás óvodásoknak

  Óvodásoknak szóló foglalkoztatók, melyek segítik a gyermeket az írás és a betűk helyes írásának elsajátításában. Munkafüzetünkkel könnyebben kezdi meg a gyermek az iskolát és könnyebben boldogul a nyelvtan és irodalom órákon.

 • Iskolára felkészítő

  A tanulásra és az iskolai nehézségeire felkészítő foglalkoztatók, melyek feladatsorai úgy lettek összeállítva, hogy a gyermek minél kevésbé lepődjön meg az elé gördített akadályokon és bátran megugorhassa azokat.

 • Általános

  Foglalkoztatók, melyek oldalai tartalmaznak egyaránt számtan, nyelvtan, ügyességi, logikai és írással kapcsolatos feladatokat. Munkafüzeteink zöme korosztályokra vannak lebontva, így minden szülő megtalálja a csemetéjének megfelelőt.

 • Mondókás

  Gyermekeknek szóló gyakorló kiadványaink népes tábora között megtalálhatóak mondókákkal tarkított kisebb kiadványaink is. Ezek énekelése és gyakorlása fejleszti a gyermek muzikalitását és énekkészségét egyaránt.

 • Fejlesztő csomag

  Csomagunk kiadványokat tartalmaz, melyek tudományosan, a gyerekek fejlődését figyelembe véve lettek összeválogatva. Tartalmaz minden kompetenciát fejlesztő munkafüzetet, beleértve az szövegértés fejlesztését, a formák és színek elsajátítását, a környezet megismerését és a számok világába is elkalauzolja a gyermeket. Egyes termékeink matricákat tartalmaznak, melyek segítik a fejlődést. A gyors nézetre rákattintva meg tudja tekinteni, mely könyveket tartalmazza az összeállítás. A csomag csak egyben rendelhető meg, a POSTAKÖLTSÉGET AZONBAN MI ÁLLJUK!

 • Szűrők:
 • 2 éves
 • 3 éves
 • 4 éves
 • 5 éves
 • 6 éves
 • 7 éves
 • 1. oszt.
 • Kész
  leten
 • Matri
  cás
 • Írás-előkészítő munkafüzetünk óvodásoknak és első osztályos kisiskolásoknak ajánljuk. Igyekeztünk úgy összeállítani a feladatokat, hogy a gyerekeknek bővüljön a szókincsük, ugyanakkor a betűk formálásával, írásával a helyes ceruzaforgatást is gyakorolhatják. Az állatok bemutatásán keresztül játékosan ismerkedhetnek meg a kicsik a hangokkal, fontos, hogy minél többet ismételjék a szavakat, így könnyebben rájöhetnek, a feladatok helyes megoldására. Mire a színes matricák is a helyükre kerülnek, biztosak lehetnek benne, hogy ügyesen dolgoztak. Lényeges, hogy önök, szülők is vegyenek részt a közös munkában, biztatásukkal, útmutatásukkal sokat segíthetnek nekik. Jó szórakozást, kellemes időtöltést kívánunk az egész családnak

 • Kedves Szülők! A mai gyermekek számára természetes az inger gazdag környezet, a tárgyak, formák változatossága. Már csecsemőkorban különböző érzékelő játékokkal halmozzuk el őket, ami nem baj, mert játék közben ismerkednek a tárgyak tulajdonságaival: pl. szögletes, gömbölyű, egymásra illeszthető stb. Megtapasztalja azt, hogy van, ami gurul, aminek egyenes lapjai vannak, hogy egymásra lehet illeszteni őket stb. A különböző formák megismerésére miért van szükség? Azért, mert ez a későbbi írás-olvasás alap-ja. Nagyon fontos az alak és formaészlelés megfelelő szintű fejlettsége, hiszen fel kell, ismeri azt, hogy egy forma vagy betű akkor is ugyanaz, ha más a mérete, színe stb. Az írás-olvasás során tudni kell azonosítani a betűket, betűelemeket. Mindezek hosszú tanulási folyamat eredményei, így nem elég korán kezdeni. Foglalkoztató füzetünkben a három alapformával ismerkedhetnek meg a gyerekek: kör, téglalap, háromszög. A feladatokhoz nagyon sok olyan játékot lehet kapcsolni, amit otthon a lakásban is lehet játszani pl. Keress hasonló tárgyat a szobában! Ebben a korban még a tapasztalatokon, élményeken van a hangsúly, de gondoltunk azokra a gyermekekre is, akik magasabb szinten tudnak teljesíteni. A foglalkoztató egy sorozat része. Füzeteinkben egyre mélyülő tartalommal – az életkori sajátosságot figyelembe véve- foglalkozunk a gyermekeket érdeklő témákkal. Keresse honlapunkon a sorozat folyamatosan megjelenő kiadványait! Kellemes időtöltést kívánunk!

 • Kedves Gyerekek, Szülők! Minden szülő fontosnak tartja, hogy gyermeke az iskolában sikeres legyen. Az első sikerek a betűelemek tanulásakor, a hangok hangoztatása, majd összeolvasása után jönnek. Ehhez bizonyos felkészültségre, képességekre van szükség. Legfontosabb a kéz apró mozgásainak összerendezettsége, vagyis a finommotorika, amit rajzolással, színezéssel, ragasztással, a kéz és az ujjak állandó mozgatásával, lazításával tudunk fejleszteni. Fejlettsége előfeltétele az iskolai írástanulásnak, a technikai munka pontos elvégzésének. Nagyon fontos még a térben, majd a síkban való tájékozódás, kiemelten a jobb és a bal megkülönböztetése. A kezességtől függetlenül rögzíteni kell, hogy a lapon balról jobbra, fentről lefele írunk. Munkafüzetünk feladatait a gyermekek életkori sajátosságaihoz igazítottuk – lehetőséget adva a differenciálásra is –, az alapoktól indulva gyakorolhatják a betűelemeket, az írás haladási irányát. Törekedtünk arra, hogy ne legyen unalmas, monoton ez a munka, ezért nagyon sok játékos elemet építettünk be a feladatokba. Legnagyobb motiváló eszköz a matrica lehet, de használata csak akkor lesz hatékony, ha célhoz kötött, a feladat megoldását segíti elő. A matricák úgy vannak sorba rendezve, ahogy a feladatban egymás után következnek. Munkafüzetünk mellé ajánljuk a Csodák öt vonal között 6-7 éveseknek szóló kiadványát is, mert a két kötet egymásra épülve, a feladatok nehézsége között a fokozatosság elvét betartva foglalkozik az írás-előkészítéssel. Kiadónk ezen túl számos olyan munkafüzetet készített, mely nemcsak ennek a területnek a fejlesztéséhez ad segítséget, hanem minden kompetenciára kiterjed. Keresse a boltokban! Jó szórakozást kívánunk!

 • Kedves Gyerekek, Szülők! Az iskolába készülő gyermekek már érdeklődnek a betűk, számok iránt. Maguktól leülnek és másolják azokat az elemeket, melyek az írás alapjai. Munkafüzetünk ezt a kíváncsiságot elégíti ki. Törekedtünk arra, hogy ne legyen unalmas, monoton ez a munka, ezért nagyon sok játékos elemet építettünk be a feladatokba. Legnagyobb motiváló eszköz a matrica lehet, de használata csak akkor lesz hatékony, ha célhoz kötött, a feladat megoldását segíti elő. A matricák úgy vannak sorba rendezve, ahogy a feladatban egymás után következnek. A rajzolással, színezéssel, ragasztással, a kéz és az ujjak állandó mozgatásával, lazításával fejlődik legjobban a gyermek finommotorikája, vagyis a kéz apró mozgásainak összerendezettsége. Fejlettsége előfeltétele az iskolai írástanulásnak, a technikai munka pontos elvégzésének. Munkafüzetünk mellé ajánljuk a Csodák öt vonal között 4-6 éveseknek szóló kiadványát is, mert a két kötet egymásra épülve, a feladatok nehézsége között a fokozatosság elvét betartva foglalkozik az írás-előkészítéssel. Kiadónk ezen túl számos olyan munkafüzetet készített, mely nemcsak ennek a területnek a fejlesztéséhez ad segítséget, hanem minden kompetenciára kiterjed. Keresse a boltokban! Jó szórakozást kívánunk!

 • A kisgyermekek már óvodás korukban ismerkednek az íráshoz kapcsolódó feladatokkal, nem teljesen ismeretlenek számukra a betűk, sőt akadnak olyanok is, akik már olvasni is megtanulnak, mire iskolába kerülnek. Munkafüzetünkben írás-előkészítő feladatokkal találkozhatnak a kicsik, az otthoni gyakorlás ehhez nyújt segítséget. Mindezt játékosan végezhetik: feladatokat oldhatnak meg, rajzolhatnak, színezhetnek, így a helyes ceruzafogást is észrevétlenül elsajátíthatják, amihez az önök segítségére és biztatására is szükség lesz. Arra is ösztönözzék őket, hogy füzetük tiszta és esztétikus legyen, hiszen az iskolában is elvárják majd ezt tőlük.Jó munkát kívánunk az egész családnak!

  690 Ft
  Nem rendelhetőÉrtesítést kérek
 • Kedves Szülők! A találós kérdések fontos szerepet töltenek be a kisgyermekek életében. Mókázva tágítják ismereteiket egy tréfás, elgondolkodtató kérdésen keresztül. Fejlődik a szókincsük, tornázik az agyuk és a memóriájukat is fejleszti. Nem is beszélve arról, hogy néha jókat lehet rajta nevetni. Megannyi ilyen kis kérdés található a munkafüzetben, amihez társítottunk 32 oldalnyi írásmozgást és téri tájékozódást megalapozó feladatot 48 darab színes matricával. Mert tanulni játszva is lehet. Kellemes időtöltést és jó munkát kívánunk!

  990 Ft
  Nem rendelhetőÉrtesítést kérek
 • Kedves Szülők! Kiadónk játékos, fejlesztő és tudásszint mérésre alkalmas foglalkoztatói – a „Táguló világ” kiadványok – folytatásaként megjelentette a négy fő terület gyakorlófüzeteit, melyek négy korcsoportra lebontva készültek. Most az írásmozgás terület gyakorlófüzetét tartja a kezében, mely 4-5 éves gyermekek számára készült. Összeállításakor figyelembe vettük az életkori sajátosságokat, építettünk a gyermek érdeklődésére, tudásvágyára és az egyre erősödő feladattudatára. A feladatok különböző nehézségi fokozatúak, így meg tudják találni a gyermekük képességének legjobban megfelelő, ugyanakkor kihívást, erőfeszítést igénylő feladatokat. A sikeres íráshoz, írástanuláshoz, de a rajzoláshoz, manuális tevékenységekhez is nélkülözhetetlen a szem és a kéz megbízható együttműködése. A gyakorlófüzetünkben minden feladat, rajzolás, manuális tevékenység hozzájárul a finom mozgások rögzítéséhez.Ajánljuk a fejlesztő csomag minden kiadványát, mert erősítik, kiegészítik egymás fejlesztő hatását, sokoldalúbbá teszik az ismeretszerzést. Jó munkát kívánunk!

  690 Ft
  Nem rendelhetőÉrtesítést kérek
 • Rövidesen elkövetkezik az az idő, amikor csemetéjük iskolás lesz. Minden szülő azt szeretné, ha zökkenőmentes lenne az átmenet az óvodából, és a gyermek sikeres legyen tanulmányaiban. Legfontosabb feladat, hogy tanuljon meg írni, olvasni, ami csak akkor lesz eredményes, ha rendelkezik az ehhez szükséges képességekkel. A 6-7 éves gyermek képes az íráshoz nélkülözhetetlen finommotorika teljes koordinálására: apró részleteket kidolgoz, emberábrázolása kétvonalas, megjelennek a térbeli-időbeli dimenziók, vonalakat átrajzol, szaggatottakat összeköt, hiányzó részeket még bizonytalanul rajzol stb. Ezeknek a képességeknek a fejlesztésében segít foglalkoztató füzetünk. A sikeres fejlesztés feltétele, hogy ne hagyjuk a gyermeket magára, segítsük, hogy a feladatnak megfelelően végezze a munkát és ne csak firkáljon. Ösztönözzük a pontos és esztétikus feladatvégzésre, a kitartásra.

  990 Ft
  Nem rendelhetőÉrtesítést kérek
 • Kedves Szülők! Kiadónk játékos, fejlesztő és tudásszintmérésre alkalmas foglalkoztatói – a „Táguló világ” kiadványok – folytatásaként megjelentette a négy fő terület gyakorlófüzeteit, melyek négy korcsoportra lebontva készültek. Most az értelmi képességek terület gyakorlófüzetét tartja a kezében, mely 5-7 éves gyermekek számára készült. Összeállításakor figyelembe vettük az életkori sajátosságokat, építettünk a gyermek érdeklődésére, tudásvágyára és az egyre erősödő feladattudatára. A feladatok különböző nehézségi fokozatúak, így meg tudják találni a gyermekük képességének legjobban megfelelőt, ugyanakkor a kihívást, erőfeszítést igénylő feladatokat is. A sikeres íráshoz, írástanuláshoz, de a rajzoláshoz, manuális tevékenységekhez is nélkülözhetetlen a szem és a kéz megbízható együttműködése. A gyakorlófüzetünkben minden feladat, rajzolás, manuális tevékenység hozzájárul a finom mozgások rögzítéséhez. Ajánljuk a fejlesztő csomag minden kiadványát, mert erősítik, kiegészítik egymás fejlesztő hatását, sokoldalúbbá teszik az ismeretszerzést. Jó munkát kívánunk!

  690 Ft
  Nem rendelhetőÉrtesítést kérek