Elsikkasztott szerelem

Izgalmas, fordulatos szerelmi történet a romantika kedvelőinek.

890 Ft

Nem rendelhető

Vásárlóink véleménye

  • Igalmas és nagyon érdekes szerelmi történet. Nem lehet abbahagyni az olvasását. A romantika mellett izgalmas nyomozás is színesíti a történetet.
  • Ez a regény egyszerűen tökéletes volt! Nagyon nehezen tudtam letenni. A borító azonban rémes! Egy ilyen jó történetet újra kellene nyomtatni másik borítóval!
  • Imádtam a könyvet. Izgalmas, cselekményekben gazdag, romantikus történet. Fantasztikus volt.
  • Nem ismertem az írónőt, véletlenül akadtam rá. Ez az első regény amit olvastam tőle. Nagyon tetszett, a történet vitt magával, a párbeszédek szórakoztatóak, ez a könyv olvastatja magát le sem lehet tenni.
  • Tetszett a könyvben, hogy rögtön, már az első 1-2 oldal felkelti az olvasó érdeklődését, nincs unalmas 20-30 oldal bevezető rész. Tetszett továbbá, hogy a szerelmi történetbe izgalmas nyomozást is "belecsempészett" az írónő. Tetszett a közvetlen stílusa, a könnyen emészthető sorai, a szituációk a mindennapi (és a nem mindennapi) életből.

Eve Taylor, a vagány pénzügyi tanácsadó a másfél évvel ezelőtti fájdalmas szakítása óta óvatos a férfiakkal, de amikor találkozik a vonzó Daniellel, úgy érzi, végre megtalálta az igazit. Azonban a sors közbeszól: Eve-et megkéri az egyik barátja, hogy menjen el vele egy családi vacsorára, és a férfi édesanyja előtt játsszák el a szerelmespárt. A vacsora folyamán Eve döbbenten szembesül azzal, hogy a barátja öccse nem más, mint Daniel. Amikor kiderül, hogy Daniel családjának a cégénél valaki milliókat sikkasztott, hirtelen szükség lesz Eve szaktudására. Eve és Daniel a Kajmán-szigetekre utaznak, ahol nyomozni kezdenek a tettes után, miközben mindketten harcolnak az érzelmeik ellen; Eve nem árulhatja el a barátját, Danielt pedig emészti a bűntudat, mert azt hiszi, a bátyja barátnőjére vetett szemet… De a vágyaiknak egyre nehezebb parancsolni.

ISBN 978 615 5975 50 9
EAN 9786155975509
Szerző Anita Boza
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés 2020. április
Oldalszám 272 oldal
R-azonosító
Stancforma
Kötés Ragasztott
Kivitel Fekete fehér
Méret 125mm x 200mm
Könyv tömege 280 gramm
Csomag darabszáma 5 db
Csomag tömege 1.5 kg
Matricás Nem
Rendelhető Nem
VTSZ 49011000

Még 26 további termék a kategóriában