A vidám állatok elvesztették színeiket. Olvassátok a találós kérdéseket, ragaszd a matricákat és add vissza pompás színeit a kifestő szereplőinek.
Hogyan juthat otthonában kisgyermeke sok ismerethez? Foglalkoztatónkban Irka és Cerka két kis figura kedves útitársa lesz minden kis gyermek és szülője számára. A 2-4 éves kisgyermek egyre ügyesebben mozog, egyre messzebb eljut a világban. De legfontosabb számára mégis az otthon, ami első perctől körülveszi. Sorozatunk első kötetében a Mi van a házikóban? kiadványunkban Irka és Cerka játékosan, sokszor játékokkal végig vezeti otthonában kis olvasóinkat.
A legízletesebb pár perc alatt elkészíthető rétestésztás ételek válogatása
A magyar nyelv az egyik leggyönyörűbb és egyben legnehezebb nyelv a világon. Fontos, hogy őrizzük, ápoljuk és helyesen használjuk. Ennek gyakorlásában segít ez a kisiskolásoknak szánt munkafüzet.
Szöszmötölő sorozatunk a különböző, az iskolakezdéshez nélkülözhetetlen kompetenciákra épít. A sorozat talán legfontosabb tagja, a Nagy szöszmötölő című, mely összefoglalja a sorozat többi tagjában tanultakat és gyakoroltakat.
Egy munkafüzet, mely végigkíséri a lurkót az óvodás éveken. Az óvodáskor végére a gyermek a testünkkel, működésünkkel és érzékszerveinkkel kapcsolatos feladatokon keresztül felkészül az iskolába szükséges kompetenciákra.
A gyermekek nehezen ülnek neki a munkafüzeteknek, mert csak unalmas, haszontalan időtöltésnek tartják. Sajnos hasznosságukról még nehéz őket meggyőzni, de vidám állatokkal teli munkafüzetünk segít abban, hogy a lurkó ne időpocséklásnak, sokkal inkább mókázásnak érezze a feladatok elvégzését.
A szülők legnagyobb félelme, hogy gyermekük elég felkészült-e, hogy beüljön az iskolapadba. Ha olyan kiadványt keres, ami iskolába készülő gyermeke számára figyelemfelkeltő és érdekes lehet, akkor rátalált.
A kevés cukorral elkevert langyos tejbe belemorzsoljuk az élesztőt, és félretesszük. A lisztet egy mély tálba szitáljuk, hozzáadjuk a többi alapanyagot és a felfutott élesztőt. Jól összegyúrjuk, majd meleg helyen letakarva egy órán át kelesztjük. A töltelékhez a diót és a cukrokat összekeverjük, leöntjük annyi forró tejjel, hogy jól kenhető masszát kapjunk. Hozzávegyítjük a reszelt citromhéjat és a mazsolát. A megkelt tésztát kettévágjuk, lisztezett munkalapon 3 mm vastagságú, hosszú téglalappá kinyújtjuk. Rákenjük a tölteléket, majd szorosan feltekerjük, mint a bejglit. A feltekert hosszú rúdból ujjnyi szeleteket vágunk úgy, hogy nem vágjuk el teljesen, csak a tészta aljáig. A hatodik vagy hetedik bevágott rész után teljesen elvágjuk. Az így kapott bevagdosott „szirmokat” azonos irányban oldalra kiforgatva virágformát alakítunk ki. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, 12-15 percig még keleszthetjük, aztán tojással megkenjük a tetejét, és előmelegített sütőben, 180 °C-on pirosra sütjük. Vaníliás porcukorral megszórva kínáljuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft
390 Ft