Négyzetrácsos, színezős munkafüzet, mely a gyermekek vizuális figyelmének és a kéz finommozgásának fejlesztését tűztük ki célul. Színes foglalkoztatónkat óvodás gyermekek életkorához igazítottuk.
Nemsoká itt az iskola. De nem szabad megrémülni, nem lesz nehéz. Ez a füzet segít nektek, hogy a tanulás könnyebbé válhasson és játszva teljen a tanév.
Foglalkoztató sorozat 2-4 éves gyerekeknek, hogy megalapozzák környezetismereti tudásukat. Sorozatunk ezen tagja megismerteti a kisgyermekeket az egészséges életmóddal, sportokkal és egyéb egészséget megőrző tevékenységekkel.
Munkafüzetünk abban nyújt segítséget, hogy a harmadik osztályhoz szükséges kompetenciákat erősítse, segítse a gyerekeket és a szülőket az országos kompetenciamérésre való sikeres felkészülésben, így segítve az alapkészségek, képességek fejlődését.
Melyik a fontosabb: a számolás vagy a helyesírás? Nem is kell választani! Munkafüzetünk mindkét készség elsajátításában segít. Ez a módszer könnyebbé és frissebbé teszi az otthoni tanulást, elég csupán néhány oldalt lapozni és máris áttérhetnek egyik témáról a másikra. A feladatok pedig érdekesen és játékosan próbálnak kedvet adni a gyerekeknek ahhoz, hogy ne érezzék kötelezőnek és fárasztónak az otthoni gyakorlást.
Könyvünkben a legfinomabb csökkentett kalóriás süteményeket válogattuk össze.
A sütemények a legjavából. Minden ízlést kielégítő a választék, csodálatos látvánnyal párosítva, mint például a Karamellás-mákos szelet, az Isteni almás szelet vagy a Csokoládés-kókuszos szelet.
A legfinomabb és legkülönlegesebb bögrével mérhető alapanyagokból elkészíthető sütemények receptjei egy könyvben. Egyszerű kevert tészták, különleges krémes, pudingos sütemények, sörkorcsolyák gyűjteménye. Zabpelyhes, gyümölcsös, szalámis, pesztós változatok mellett megismerhetjük az igazi Raffaello-golyó receptjét.
A kevés cukorral elkevert langyos tejbe belemorzsoljuk az élesztőt, és félretesszük. A lisztet egy mély tálba szitáljuk, hozzáadjuk a többi alapanyagot és a felfutott élesztőt. Jól összegyúrjuk, majd meleg helyen letakarva egy órán át kelesztjük. A töltelékhez a diót és a cukrokat összekeverjük, leöntjük annyi forró tejjel, hogy jól kenhető masszát kapjunk. Hozzávegyítjük a reszelt citromhéjat és a mazsolát. A megkelt tésztát kettévágjuk, lisztezett munkalapon 3 mm vastagságú, hosszú téglalappá kinyújtjuk. Rákenjük a tölteléket, majd szorosan feltekerjük, mint a bejglit. A feltekert hosszú rúdból ujjnyi szeleteket vágunk úgy, hogy nem vágjuk el teljesen, csak a tészta aljáig. A hatodik vagy hetedik bevágott rész után teljesen elvágjuk. Az így kapott bevagdosott „szirmokat” azonos irányban oldalra kiforgatva virágformát alakítunk ki. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, 12-15 percig még keleszthetjük, aztán tojással megkenjük a tetejét, és előmelegített sütőben, 180 °C-on pirosra sütjük. Vaníliás porcukorral megszórva kínáljuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft