Összevont szintfelmérő

A gyermekévek legfontosabb időszaka az iskolakezdés. Sorozatunk Összefont szintfelmérő füzete az első osztály minden fontos ismeretére felkészíti a kisdiákokat, legyen az matematika, térbeli és időbeli tájékozódás, általános ismeretek vagy épp az írás és olvasás.

1 190 Ft

Vásárlóink véleménye

  • Szuper felkészítő,minden elvárásomnak eleget tett.
  • Óvodapedagógusként rendeltem a kiadványt a csoportomba járó gyermekeknek. Nagyon jónak találom, minden terület felmérésére, gyakorlására alkalmas feladatgyűjtemény. Azon kiadványok egyike, amelyen látszik, hogy hozzáértő emberek állítottak össze. Köszönjük!
  • A nagycsoportos kislányomnak vettem itthoni gyakorlás céljából. Mind anyaként, mind pedig tanítónőként az a véleményem, hogy ez a kiadvány egy tökéletes nagycsoportos szintfelmérő füzet!
  • A kiadvány segítséget nyújt a gyermekek komplex fejlesztéséhez. Óvodában is nagyon jól használható. :)
  • A füzet megfelelő felkészítést nyújt óvodás gyermekek számára. Felmérhetőek vele az iskolaérettség kritériumai, illetve olyan sorrendben halad a különböző területek között, ami számunkra tökéletes
  • Jó összefoglaló.
  • Komoly kérdések, komoly gyermekeknek. :-) Szülőként nem tudnék ilyen feladatokat megfogalmazni a gyermekemnek.

Munkafüzetünket az iskolába készülő gyereke számára készítettük, hogy sikeresen vegyék az első akadályokat! Nyolcvan oldalon keresztül izgalmas, szórakoztató feladatokkal jutnak a tudás birtokába: játszva tanulnak... Fejlesztő munkafüzetünk négy nagy területet ölel fel: - tájékozódás térben és időben - matematika előkészítő - általános tájékozódás - írás és olvasás előkészítése A feladatok sikeres elvégzése után megnyugodhat, gyermeke felkészült az iskolába menetelre

ISBN 978 615 5308 30 7
EAN 9786155308307
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés 2013. augusztus
Oldalszám 80 oldal
R-azonosító 26262
Stancforma
Kötés Puha kötés
Kivitel Fekete fehér
Méret 210mm x 285mm
Könyv tömege 190 gramm
Csomag darabszáma 10 db
Csomag tömege 2 kg
Matricás Nem
Rendelhető Igen
VTSZ 49011000

A sorozat tobbi tagja