Összevont szintfelmérő

A gyermekévek legfontosabb időszaka az iskolakezdés. Sorozatunk Összefont szintfelmérő füzete az első osztály minden fontos ismeretére felkészíti a kisdiákokat, legyen az matematika, térbeli és időbeli tájékozódás, általános ismeretek vagy épp az írás és olvasás.

1 190 Ft

Vásárlóink véleménye

  • A kiadvány segítséget nyújt a gyermekek komplex fejlesztéséhez. Óvodában is nagyon jól használható. :)
  • A füzet megfelelő felkészítést nyújt óvodás gyermekek számára. Felmérhetőek vele az iskolaérettség kritériumai, illetve olyan sorrendben halad a különböző területek között, ami számunkra tökéletes
  • Komoly kérdések, komoly gyermekeknek. :-) Szülőként nem tudnék ilyen feladatokat megfogalmazni a gyermekemnek.
  • A nagycsoportos kislányomnak vettem itthoni gyakorlás céljából. Mind anyaként, mind pedig tanítónőként az a véleményem, hogy ez a kiadvány egy tökéletes nagycsoportos szintfelmérő füzet!
  • Szuper felkészítő,minden elvárásomnak eleget tett.
  • Jó összefoglaló.
  • Óvodapedagógusként rendeltem a kiadványt a csoportomba járó gyermekeknek. Nagyon jónak találom, minden terület felmérésére, gyakorlására alkalmas feladatgyűjtemény. Azon kiadványok egyike, amelyen látszik, hogy hozzáértő emberek állítottak össze. Köszönjük!

Munkafüzetünket az iskolába készülő gyereke számára készítettük, hogy sikeresen vegyék az első akadályokat! Nyolcvan oldalon keresztül izgalmas, szórakoztató feladatokkal jutnak a tudás birtokába: játszva tanulnak... Fejlesztő munkafüzetünk négy nagy területet ölel fel: - tájékozódás térben és időben - matematika előkészítő - általános tájékozódás - írás és olvasás előkészítése A feladatok sikeres elvégzése után megnyugodhat, gyermeke felkészült az iskolába menetelre

ISBN 978 615 5308 30 7
EAN 9786155308307
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés 2013. augusztus
Oldalszám 80 oldal
R-azonosító 26262
Stancforma
Kötés Puha kötés
Kivitel Fekete fehér
Méret 210mm x 285mm
Könyv tömege 190 gramm
Csomag darabszáma 10 db
Csomag tömege 2 kg
Matricás Nem
Rendelhető Igen
VTSZ 49011000

A sorozat tobbi tagja