A legízletesebb pár perc alatt elkészíthető göngyölt és rántott ételek válogatása.
Munkafüzetünk abban nyújt segítséget, hogy a második osztályhoz szükséges kompetenciákat erősítse, segítse a gyerekeket és a szülőket az országos kompetenciamérésre való sikeres felkészülésben, így segítve az alapkészségek, képességek fejlődését.
Finom pillanatok a legkülönbözőbb 1200 kalóriát tartalmazó menükből és ételkülönlegességekből összeállítva.
Színes, fejlesztő munkafüzetünk elősegíti az óvodás lurkókat abban, hogy megfelelő szókinccsel vágjanak neki a kisiskolás éveknek.
A burgonyás receptek minden variációkban fellelhetők könyvben, a zöldség sokoldalúságát megmutatva. Töltve, sütve, főve, rakva, salátaként, levesként vagy alapanyagként burgonyakedvelők alapkönyve.
A vöröshagymát megtisztítjuk, felaprítjuk, az olajon megdinszteljük. A sütőtök héját levágjuk, felkockázzuk, rátesszük a hagymára, átkavarjuk, és lefedve majdnem puhára pároljuk (ne legyen teljesen puha, mert akkor szétmállik a salátában). A sárgarépát megmossuk, héját lekaparjuk, almareszelőn lereszeljük. Mély tálba tesszük. Hozzáadjuk a mazsolát, a kisebb darabokra vágott aszalt szilvát, a diót, valamint az aszalt ananász- és papayakeveréket. Amikor a sütőtök kihűlt, lazán átforgatjuk a többi alapanyaggal, és 1 órát állni hagyjuk, hogy az ízek kicsit összeérjenek. Fogyasztás előtt a salátát tányérokra vagy tálkákba adagoljuk, megszórjuk kevés frissen tépett kis bazsalikom levelekkel, és máris tálalhatjuk. Minden falat egy-egy ízkavalkád, különleges, pikáns saláta igazi ínyenceknek.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft