Csodák öt vonal között 4-5 éves gyerekeknek

Írás felkészítő munkafüzet óvodásoknak, mely segít a térben majd a síkban való tájékozódást. Továbbá megkönnyíti a gyermeknek az iskolakezdést, melyben segítségükre lesznek a színes, vidám matricák.

790 Ft

Vásárlóink véleménye

  • Sokat segít a használata, a lányom külön szereti a matricákat benne.
  • Kislányom nagyon szereti. A matricás feladatok a kedvencei, így ez a foglalkoztató pont neki való :).
  • Kisebb ovisoknak ideális, érthető, nem túl bonyolult feladatokkal, kellemes időtöltés és jó szórakozás, szeretjük.
  • A vonalvezetési képességet fejleszti, és a logikai, valamint a rajz készségeket is fejleszti a változatos feladatokkal.

Kedves Gyerekek, Szülők! Minden szülő fontosnak tartja, hogy gyermeke az iskolában sikeres legyen. Az első sikerek a betűelemek tanulásakor, a hangok hangoztatása, majd összeolvasása után jönnek. Ehhez bizonyos felkészültségre, képességekre van szükség. Legfontosabb a kéz apró mozgásainak összerendezettsége, vagyis a finommotorika, amit rajzolással, színezéssel, ragasztással, a kéz és az ujjak állandó mozgatásával, lazításával tudunk fejleszteni. Fejlettsége előfeltétele az iskolai írástanulásnak, a technikai munka pontos elvégzésének. Nagyon fontos még a térben, majd a síkban való tájékozódás, kiemelten a jobb és a bal megkülönböztetése. A kezességtől függetlenül rögzíteni kell, hogy a lapon balról jobbra, fentről lefele írunk. Munkafüzetünk feladatait a gyermekek életkori sajátosságaihoz igazítottuk – lehetőséget adva a differenciálásra is –, az alapoktól indulva gyakorolhatják a betűelemeket, az írás haladási irányát. Törekedtünk arra, hogy ne legyen unalmas, monoton ez a munka, ezért nagyon sok játékos elemet építettünk be a feladatokba. Legnagyobb motiváló eszköz a matrica lehet, de használata csak akkor lesz hatékony, ha célhoz kötött, a feladat megoldását segíti elő. A matricák úgy vannak sorba rendezve, ahogy a feladatban egymás után következnek. Munkafüzetünk mellé ajánljuk a Csodák öt vonal között 6-7 éveseknek szóló kiadványát is, mert a két kötet egymásra épülve, a feladatok nehézsége között a fokozatosság elvét betartva foglalkozik az írás-előkészítéssel. Kiadónk ezen túl számos olyan munkafüzetet készített, mely nemcsak ennek a területnek a fejlesztéséhez ad segítséget, hanem minden kompetenciára kiterjed. Keresse a boltokban! Jó szórakozást kívánunk!

ISBN 978-615-5528-23-1
EAN 9786155528231
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés 2015. július
Oldalszám 80 oldal
R-azonosító 95458
Stancforma
Kötés Puha kötés
Kivitel Fekete fehér
Méret 210mm x 285mm
Könyv tömege 190 gramm
Csomag darabszáma 10 db
Csomag tömege 2 kg
Matricás Igen
Rendelhető Igen
VTSZ 49011000

A sorozat tobbi tagja