Kompetencia alapú feladatok matematikából és magyar nyelvtanból 3.

Munkafüzetünk abban nyújt segítséget, hogy a harmadik osztályhoz szükséges kompetenciákat erősítse, segítse a gyerekeket és a szülőket az országos kompetenciamérésre való sikeres felkészülésben, így segítve az alapkészségek, képességek fejlődését.

590 Ft

Nem rendelhető

Vásárlóink véleménye

  • Korábbi években a postán vettük meg. A gyerekek számára élvezetes feladatok vannak benne.
  • Kifejezetten hasznosnak találom a kompetencia alapú feladatokat, mert nem minden iskola helyez rá megfelelő hangsúlyt. Kitekintést kapunk, hogy még milyen jellegű feladatokat kellene tudni a gyermeknek megoldani.
  • Szerintem nagyon jó feladatok vannak a kiadványban. Teljesen eltérnek a tankönyv sablonos feladataitól. Figyelemre, gondolkodásra készteti a gyerekeket.

Kedves Olvasó! Napjainkban az általános iskolai oktatás fontos feladatává vált a kompetenciák széles körű fejleszté-se. Az a cél, hogy a gyerekek olyan tudás birtokába jussanak, amely segíti őket a problémamegoldó gondolkodásban. Legyenek képesek a különböző tantárgyak tudásanyagát ötvözni, az összefüggéseket értelmezni. A harmadikosok már arra a szintre jutottak, hogy az olvasás és az írás eszközként szolgál a tudás megszerzésében. A foglalkoztató füzet érdekes szövegekhez kapcsolódó, a szöveg tényleges megértését célzó feladatokat tartalmaz. Matematikai feladatokkal a munkafüzet második felében találkozhatnak. A számolási rutin megszerzése ezres számkörben, valamint a szöveges feladatok nagy hangsúlyt kapnak a harmadik évfolyamon. A gyakorlás eredményességét a tudáspróbák végeredménye mutatja meg, amelyek a témakörök után állítják próbák elé a gyerekeket, és adnak visszajelzést a szülőknek a tudásszintről. Remélem, hogy a foglalkoztató füzetben elvégzett munka az iskolában is sikerélményhez juttatja majd a harmadikosokat!

ISBN 978 615 5528 04 0
EAN 9786155528040
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés 2017. június
Oldalszám 48 oldal
R-azonosító 57529
Stancforma
Kötés Irkatűzött
Kivitel Fekete fehér
Méret 210mm x 285mm
Könyv tömege 180 gramm
Csomag darabszáma 20 db
Csomag tömege 4 kg
Matricás Nem
Rendelhető Nem
VTSZ 49011000

A sorozat tobbi tagja