Mondókák

Vidám könnyen mondogatható mondókák kisóvodásoknak. A gyermek az illusztrált mondókák által még több ismeretet szerez, és közben a szülő is vele örül, vele tapsol. Ehhez az örömteli foglalkozáshoz nyújtanak segítséget Juhász Magda költő ritmusos, gyakran humoros mondókái.

890 Ft

Nem rendelhető

Vásárlóink véleménye

  • Szép színes, rajzos kiadvány, tetszetős belső tartalommal, rövid, könnyen tanulható mondókákkal, mely a kicsik képességeinek megfelelő

Kedves szülők! Mondókázzunk a kicsikkel! Már a legkisebbekkel is elkezdhetjük. Előbb mi a felnőttek mondjuk, de hamarosan ők is velünk mondják. Ha még nem tud beszélni, az se baj. Érti a nevetésünket, a mondókák zeneiségét, ritmusát. Már tipegő babaként figyel a körülötte lévő csodákra, bogarakra, virágokra, állatokra. Az illusztrált mondókák által még több ismeretet szerez, és közben a szülő is vele örül, vele tapsol. Ehhez az örömteli foglalkozáshoz nyújtanak segítséget Juhász Magda költő ritmusos, gyakran humoros mondókái. A kiadvány elsősorban a legkisebbeknek készült, de úgy gondoljuk, hogy az óvodások is találnak benne kedvükre valót.

ISBN 978 615 5655 41 8
EAN 9786155655418
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés 2017. augusztus
Oldalszám 24 oldal
R-azonosító
Stancforma
Kötés Kemény kötés
Kivitel Színes
Méret 165mm x 235mm
Könyv tömege 210 gramm
Csomag darabszáma 10 db
Csomag tömege 2 kg
Matricás Nem
Rendelhető Nem
VTSZ 49011000

A sorozat tobbi tagja