Matematika foglalkoztató második osztályos kisiskolásoknak, melyben nemcsak átismételhetik az első osztályban tanultakat, de megszerzett is le tudják ellenőrizni a munkafüzetben megtalálható összefoglaló dolgozatokkal.
Gyakorló munkafüzet 2-3 éveseknek, mely összefoglalja a sorozat többi részét, ezáltal le tudják ellenőrizni, hogy mi megy jobban és mi kevésbé, így akár válthatnak nagyobb korosztályos szintfelmérőkre is a gyermek további fejlődése érdekében.
Gyakorló foglalkoztatófüzet 5-7 éves óvodásoknak, mely az írásmozgásra és a vonaltartásra fókuszál. A feladatok különböző nehézségi fokozatúak, így meg tudják találni a gyermekük képességének legjobban megfelelő, ugyanakkor kihívást, erőfeszítést igénylő feladatokat.
Foglalkoztató a kisgyermekek okítására és szórakoztatására a tél és az ünnepek témakörében. A versek, mesék, mondókák és a hozzájuk kapcsolódó feladatok mindegyike kapcsolódik valamilyen módon a decemberi ünnepekhez, a téli ünnepkörhöz. A színes matricák helyének megkeresése és beillesztése játékos módon fejleszti megfigyelőképességüket, ez pedig önbizalmat növelő sikert jelent számukra.
A legfinomabb hagyományos és új húsos ételek receptjei egy könyvben.
A gyermekek lefekvéskor mindig kérnek még egy altatódalt. Íme itt egy csokorra való kedves és varázslatos versike Milon néni tollából.
Édesszájúak nagy kedvence lehet. Csodálatosan szép sütemény, gazdag ízeket rejt magában.
Kifestőnk nem csak a formák és színek elsajátításban nyújt segítséget, pár vidám húsvéti versikét is találhatnak benne a gyerekek.
Egy szögletes, hosszúkás tepsit vajjal kikenünk, liszttel beszórjuk. A tojássárgákat fehéredésig keverjük a cukor felével és a sóval, majd apránként hozzáadjuk a tejet, felváltva a sütőporral elkevert liszttel. Ezután belecsorgatjuk az olvasztott, de már nem forró vajat, és beleszórjuk az őrölt fahéjat. A tojások fehérjéből a megmaradt cukorral kemény habot verünk, majd óvatosan beleforgatjuk a vajas masszába. A tésztát belesimítjuk a kikent tepsibe, és az előmelegített forró sütőbe tolva úgy sütjük meg, mint a piskótát. 10 perc múlva a hőfokot mérsékeljük, majd a tésztát szép sárgára megsütjük. Közben az almákat héjastul kicsumázzuk, és szeletekre vágjuk. Ha a tészta megsült, a tetejét vékonyan megkenjük a lekvárral. Rárakjuk az almaszeleteket, és meghintjük kevés fahéjas cukorral. Éppen csak annyi időre tesszük vissza a sütőbe, hogy az alma kissé színt kapjon, de még ne essen össze. Amikor kihűlt, kockákra vágva kínáljuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft
390 Ft