
Kótyonfitty kifestősorozatunkban lévő képanyagot a beszédfejlődés különböző szakaszaihoz igazodva állítottuk össze, saját mondókáinkkal kiegészítve. A képek vonalvastagsága, mérete a rajzfejlődés életkori sajátosságait is figyelembe veszi.

Vidám, színes illusztrációkkal tarkított verses és mondókás könyvecske, mely felkelti a kicsik érdeklődését. A versikék mondogatása és az illusztrációk nézegetése közben a gyermek megismerkedik az őt körülvevő világgal, fejlődik a memóriája, és pozitív hatással van az érzelmeik fejlődésére.

Kótyonfitty kifestősorozatunkban lévő képanyagot a beszédfejlődés különböző szakaszaihoz igazodva állítottuk össze, saját mondókáinkkal kiegészítve. A képek vonalvastagsága, mérete a rajzfejlődés életkori sajátosságait is figyelembe veszi.

A legízletesebb pár perc alatt elkészíthető egészséges ebédek és vacsorák válogatása

A legízletesebb pár perc alatt elkészíthető csökkentett kalóriás sütemények válogatása

A burgonyás receptek minden variációkban fellelhetők könyvben, a zöldség sokoldalúságát megmutatva. Töltve, sütve, főve, rakva, salátaként, levesként vagy alapanyagként burgonyakedvelők alapkönyve.


Kevés látványosabb keksztekercs létezhet. A mintázata, a színe, az íze egyszerűen tökéletes.

Összefut a nyál a szánkban ezektől a szépséges süteményektől. Többek között a házilag is elkészíthető Berliner vagy a Mákos pite is isteni, de a Gesztenyés-puncsos-diós szeletet is érdemes megkóstolni.
Egy szögletes, hosszúkás tepsit vajjal kikenünk, liszttel beszórjuk. A tojássárgákat fehéredésig keverjük a cukor felével és a sóval, majd apránként hozzáadjuk a tejet, felváltva a sütőporral elkevert liszttel. Ezután belecsorgatjuk az olvasztott, de már nem forró vajat, és beleszórjuk az őrölt fahéjat. A tojások fehérjéből a megmaradt cukorral kemény habot verünk, majd óvatosan beleforgatjuk a vajas masszába. A tésztát belesimítjuk a kikent tepsibe, és az előmelegített forró sütőbe tolva úgy sütjük meg, mint a piskótát. 10 perc múlva a hőfokot mérsékeljük, majd a tésztát szép sárgára megsütjük. Közben az almákat héjastul kicsumázzuk, és szeletekre vágjuk. Ha a tészta megsült, a tetejét vékonyan megkenjük a lekvárral. Rárakjuk az almaszeleteket, és meghintjük kevés fahéjas cukorral. Éppen csak annyi időre tesszük vissza a sütőbe, hogy az alma kissé színt kapjon, de még ne essen össze. Amikor kihűlt, kockákra vágva kínáljuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft