
Fejlesztő könyvcsomag 2-3 éveseknek. A postaköltséget mi álljuk!

A gyermek nemsoká átlépi az iskola kapuit. Az Ügyes négyéves segít abban, hogy az ott elé állított feladatok sokasága ne okozzon gondot a kisiskolás csemetének.

Napi menüket állítottunk össze, megkönnyítve a sikeres fogyás elérését. Az ételek egészségesek, táplálóak, ízletesek. Különböző színekkel jelöltük a reggelit, az ebédet és a vacsorát az egyszerű eligazodás érdekében. Hiszen ebben a könyvben több receptleírás is található, egy-egy menüben.

A kisgyermekek életének legnagyobb részét a mese- és játékélmények töltik ki. Színes, kedves rajzocskákkal teli mesefüzetünkkel mi az utóbbi, a mesék világába repítjük őket. Olvassunk minél gyakrabban nekik, hogy mire iskolapadba kerülnek, önállóan is szívesen vegyék majd kezükbe a könyveket.

A magyar nyelv az egyik leggyönyörűbb és egyben legnehezebb nyelv a világon. Fontos, hogy őrizzük, ápoljuk és helyesen használjuk. Ennek gyakorlásában segít ez a kisiskolásoknak szánt munkafüzet.

Népszerű és eddig nem ismert muffinok receptjei egy könyvben, amik hamar az Ön vagy a család kedvenceivé válhatnak.

Látványos, színes saláták az egészségért, magokkal, csírákkal, olykor nem mindennapi, ám könnyen beszerezhető összetevőkkel.


Vidám kifestőfoglalkoztató kisgyermekeknek. Fejleszti a térbeli és formalátást. Segítségükre lesznek a színes matricák.
Egy szögletes, hosszúkás tepsit vajjal kikenünk, liszttel beszórjuk. A tojássárgákat fehéredésig keverjük a cukor felével és a sóval, majd apránként hozzáadjuk a tejet, felváltva a sütőporral elkevert liszttel. Ezután belecsorgatjuk az olvasztott, de már nem forró vajat, és beleszórjuk az őrölt fahéjat. A tojások fehérjéből a megmaradt cukorral kemény habot verünk, majd óvatosan beleforgatjuk a vajas masszába. A tésztát belesimítjuk a kikent tepsibe, és az előmelegített forró sütőbe tolva úgy sütjük meg, mint a piskótát. 10 perc múlva a hőfokot mérsékeljük, majd a tésztát szép sárgára megsütjük. Közben az almákat héjastul kicsumázzuk, és szeletekre vágjuk. Ha a tészta megsült, a tetejét vékonyan megkenjük a lekvárral. Rárakjuk az almaszeleteket, és meghintjük kevés fahéjas cukorral. Éppen csak annyi időre tesszük vissza a sütőbe, hogy az alma kissé színt kapjon, de még ne essen össze. Amikor kihűlt, kockákra vágva kínáljuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft