Ismeretterjesztő munkafüzet felső csoportos óvodásoknak, mely Európán keresztül ismerteti meg a tudásszomjas ifjúságot az őket körülvevő világgal.
Vidám, Mikulás, karácsony és tél témájú, könnyen mondogatható mondókák kis óvodásoknak, színes illusztrációkkal, melyek felkeltik a kicsik érdeklődését.
Szenvedélyes, fordulatos szerelmi történet a romantika és a gasztronómia kedvelőinek.
Ismerjük meg az állatokat. Vidám, játékos környezetismeret gyermekeknek. Ha elég korán elkezdi a gyermek megismerni az őt körülvevő világot, úgy lesz könnyebb megtanulni később a környezetismeret, majd pedig a biológiát.
Számtan-kompetencia foglalkoztató óvodásoknak, mely segít felkészülni a lurkóknak az iskolai matematika órákra. A feladatok készítése során törekedtünk az életszerűségre, a játékosságra és a fokozatosságra. Bízunk abban, hogy köteteinkben megtalálják gyermekük egyéni fejlettségének, képességének megfelelő, motiváló és kihívást jelentő feladatokat!
Mesés munkafüzet, mely a gyermekek vizuális figyelmének és a kéz finommozgásának fejlesztését tűztük ki célul. Színes foglalkoztatónkat óvodás gyermekek életkorához igazítottuk.
Füzetünk egymásra épülő, változatos feladatokkal segíti az olvasási készség fejlesztését. A feladatok fokozatosan nehezednek, a tanult betűk számának emelkedésével. Vidám szótagoló munkafüzet színes matricákkal, hogy a tanulás inkább játék legyen, mint fárasztó cselekvés. További kiegészítő feladatokat talál a Felmérők menüpontban.
Egy szögletes, hosszúkás tepsit vajjal kikenünk, liszttel beszórjuk. A tojássárgákat fehéredésig keverjük a cukor felével és a sóval, majd apránként hozzáadjuk a tejet, felváltva a sütőporral elkevert liszttel. Ezután belecsorgatjuk az olvasztott, de már nem forró vajat, és beleszórjuk az őrölt fahéjat. A tojások fehérjéből a megmaradt cukorral kemény habot verünk, majd óvatosan beleforgatjuk a vajas masszába. A tésztát belesimítjuk a kikent tepsibe, és az előmelegített forró sütőbe tolva úgy sütjük meg, mint a piskótát. 10 perc múlva a hőfokot mérsékeljük, majd a tésztát szép sárgára megsütjük. Közben az almákat héjastul kicsumázzuk, és szeletekre vágjuk. Ha a tészta megsült, a tetejét vékonyan megkenjük a lekvárral. Rárakjuk az almaszeleteket, és meghintjük kevés fahéjas cukorral. Éppen csak annyi időre tesszük vissza a sütőbe, hogy az alma kissé színt kapjon, de még ne essen össze. Amikor kihűlt, kockákra vágva kínáljuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft