A legízletesebb pár perc alatt elkészíthető ínycsiklandó házi sütemények receptjei.
Sokan nehezen birkóztok meg a rettegett matematikával. Muki és Manna, az erdei manók mindenhol matematikai feladványokba botlanak, segíts nekik számolni. S ha szeretsz alkotni, a rajzos, színezős feladatokkal igazán egyedivé varázsolhatod a munkafüzetedet.
Ismeretterjesztő munkafüzet felső csoportos óvodásoknak, mely egy aranyos városon keresztül ismerteti meg a tudásszomjas ifjúságot az őket körülvevő világgal.
Vidám állatos mese, mely mind gyermeknek és felnőttnek kellemes kikapcsolódást nyújt.
A legfinomabb mézes zserbó, amit valaha kóstolhattál! Könnyű, omlós tészta, egy tökéletes krémmel töltve.
Egy szögletes, hosszúkás tepsit vajjal kikenünk, liszttel beszórjuk. A tojássárgákat fehéredésig keverjük a cukor felével és a sóval, majd apránként hozzáadjuk a tejet, felváltva a sütőporral elkevert liszttel. Ezután belecsorgatjuk az olvasztott, de már nem forró vajat, és beleszórjuk az őrölt fahéjat. A tojások fehérjéből a megmaradt cukorral kemény habot verünk, majd óvatosan beleforgatjuk a vajas masszába. A tésztát belesimítjuk a kikent tepsibe, és az előmelegített forró sütőbe tolva úgy sütjük meg, mint a piskótát. 10 perc múlva a hőfokot mérsékeljük, majd a tésztát szép sárgára megsütjük. Közben az almákat héjastul kicsumázzuk, és szeletekre vágjuk. Ha a tészta megsült, a tetejét vékonyan megkenjük a lekvárral. Rárakjuk az almaszeleteket, és meghintjük kevés fahéjas cukorral. Éppen csak annyi időre tesszük vissza a sütőbe, hogy az alma kissé színt kapjon, de még ne essen össze. Amikor kihűlt, kockákra vágva kínáljuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft