Gazdagon illusztrált, vidám, állatos mondókák Juhász Magda tollából.
Négyzetrácsos, színezős munkafüzet, mely a gyermekek vizuális figyelmének és a kéz finommozgásának fejlesztését tűztük ki célul. Színes foglalkoztatónkat óvodás gyermekek életkorához igazítottuk.
A magyar nyelv az egyik leggyönyörűbb és egyben legnehezebb nyelv a világon. Fontos, hogy őrizzük, ápoljuk és helyesen használjuk. Ennek gyakorlásában segít ez a kisiskolásoknak szánt munkafüzet.
A felmérő képeit meg tudja nyitni a bal oldalon. Ha az ezeket az oldalakat tartalmazó feladatlapokat le szeretné tölteni – hogy gyermeke megoldhassa – kattintson a Letöltésre. A letöltés után megnyílik a PDF fájl, amit már le tud tölteni a gépére, vagy ki tud nyomtatni. Ha gyermeke elvégezte a feladatokat, a kiértékelésben tájékozódhat azokról a könyvekről, amelyekben hasonló feladatokat talál, illetve ha valamelyiket esetleg nehezebben oldotta meg, ahhoz is ajánlunk könyveinkből.
A legtöbb gyermek nagyon szívesen rajzol vagy firkál gyermekkorában. Azonban ahogy felnövünk, szinte mindenki talál magának más elfoglaltságot, és ez a tevékenység egyre inkább háttérbe szorul. Ha valaki szorgalmasan gyakorol, egy idő után sokkal jobb alkotóvá válhat. Munkafüzetünk ebben nyújt segítséget.
Ez a kötet a Számkuckó sorozat első része. Ebben az első kötetben olyan feladatok összeállítása történt, mely a matematika megtanulásához szükséges területek fejlesztését szolgálja. Elsősorban az 5-7 éves gyermekek számára készült a kiadvány, de hasznos segítség olyan gyermekeknek is, akik nehezen ismerik ki magukat a számolás szövevényes útjain.
A magyar nyelv az egyik leggyönyörűbb és egyben legnehezebb nyelv a világon. Fontos, hogy őrizzük, ápoljuk és helyesen használjuk. Ennek gyakorlásában segít ez a kisiskolásoknak szánt munkafüzet.
Bögrével mérhető alapanyagokból elkészíthető sütemények receptjei egy könyvben, amik hamar az Ön vagy a család kedvenceivé válhatnak.
Egy szögletes, hosszúkás tepsit vajjal kikenünk, liszttel beszórjuk. A tojássárgákat fehéredésig keverjük a cukor felével és a sóval, majd apránként hozzáadjuk a tejet, felváltva a sütőporral elkevert liszttel. Ezután belecsorgatjuk az olvasztott, de már nem forró vajat, és beleszórjuk az őrölt fahéjat. A tojások fehérjéből a megmaradt cukorral kemény habot verünk, majd óvatosan beleforgatjuk a vajas masszába. A tésztát belesimítjuk a kikent tepsibe, és az előmelegített forró sütőbe tolva úgy sütjük meg, mint a piskótát. 10 perc múlva a hőfokot mérsékeljük, majd a tésztát szép sárgára megsütjük. Közben az almákat héjastul kicsumázzuk, és szeletekre vágjuk. Ha a tészta megsült, a tetejét vékonyan megkenjük a lekvárral. Rárakjuk az almaszeleteket, és meghintjük kevés fahéjas cukorral. Éppen csak annyi időre tesszük vissza a sütőbe, hogy az alma kissé színt kapjon, de még ne essen össze. Amikor kihűlt, kockákra vágva kínáljuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft