Nyelvtan munkafüzet, mely elkalauzolja a kisiskolás gyermekeket a szótagolás és toldalékolás világába.
Játékos feladatokkal tarkított, részképességeket fejlesztő munkafüzet. Foglalkoztatónk segít, hogy a gyermek a rengeteg új információkból kiszűrje a fontos tudnivalókat.
A magyar nyelv az egyik leggyönyörűbb és egyben legnehezebb nyelv a világon. Fontos, hogy őrizzük, ápoljuk és helyesen használjuk. Ennek gyakorlásában segít ez a kisiskolásoknak szánt munkafüzet.
Munkafüzetünk abban nyújt segítséget, hogy az első osztályhoz szükséges kompetenciákat erősítse, segítse a gyerekeket és a szülőket az országos kompetenciamérésre való sikeres felkészülésben, így segítve az alapkészségek, képességek fejlődését.
A legfinomabb és legkülönlegesebb bögrével mérhető alapanyagokból elkészíthető sütemények receptjei egy könyvben. Egyszerű kevert tészták, különleges krémes, pudingos sütemények, sörkorcsolyák gyűjteménye. Zabpelyhes, gyümölcsös, szalámis, pesztós változatok mellett megismerhetjük az igazi Raffaello-golyó receptjét.
A tanulás a legfontosabb, nem lehet elég korán elkezdeni. Foglalkoztatónkban 80 oldalon keresztül olyan feladatokat oldhatnak meg a kicsik, melyek a fejlettségi képességeiket vette figyelembe.
Egy szögletes, hosszúkás tepsit vajjal kikenünk, liszttel beszórjuk. A tojássárgákat fehéredésig keverjük a cukor felével és a sóval, majd apránként hozzáadjuk a tejet, felváltva a sütőporral elkevert liszttel. Ezután belecsorgatjuk az olvasztott, de már nem forró vajat, és beleszórjuk az őrölt fahéjat. A tojások fehérjéből a megmaradt cukorral kemény habot verünk, majd óvatosan beleforgatjuk a vajas masszába. A tésztát belesimítjuk a kikent tepsibe, és az előmelegített forró sütőbe tolva úgy sütjük meg, mint a piskótát. 10 perc múlva a hőfokot mérsékeljük, majd a tésztát szép sárgára megsütjük. Közben az almákat héjastul kicsumázzuk, és szeletekre vágjuk. Ha a tészta megsült, a tetejét vékonyan megkenjük a lekvárral. Rárakjuk az almaszeleteket, és meghintjük kevés fahéjas cukorral. Éppen csak annyi időre tesszük vissza a sütőbe, hogy az alma kissé színt kapjon, de még ne essen össze. Amikor kihűlt, kockákra vágva kínáljuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft