Bölcsitől a nagycsoportig - Mesék

Egy munkafüzet, mely végigkíséri a lurkót az óvodás éveken. A Bölcsitől a kiscsoportig sorozat ezúttal mesékkel és vidám történetekkel készült a tudásszomjas ifjúságnak.

890 Ft

Vásárlóink véleménye

  • Nagyon örültünk neki, hogy a könyv egy ikerpárról szól, mivel nekünk is ikreink vannak!!! Tetszett nagyon, hogy rövidek a történetek, és meg tudjuk beszélni, hogy miről szólnak, sokat kérdeznek, ha befejezzük az olvasást!!!
  • Nagyon jó füzetecske. Csak a matricák nehezen jönnek le. A gyerekem nagyon szereti. Másnak is ajánlanám.
  • Kellemes kikapcsolódás miközben tanulunk.

A Magnusz Könyvkiadó legújabb matricás, fejlesztő munkafüzete, a Mesék, a 2-5 éves korú óvodásoknak készült. Célunk - legfőképpen a kellemes kikapcsolódás -, hogy gyermeke már ebben a korban megismerje és megszeresse a mesék, versek, mondókák világát. Az ezekhez kapcsolódó feladatok játszva fejlesztik a kicsik szókincsét, kifejezőkészségét, rövidtávú memóriáját, figyelmét és koncentrációját. A gyönyörű matricák még szórakoztatóbbá teszik gyermeke számára az izgalmas tanulást, hiszen minden a jó alapoknál kezdődik. Reményeink szerint nagyszerű szórakozás lesz az egész családnak, ráadásul a kicsik észrevétlenül sajátítják el az életkoruknak megfelelő tudást.

ISBN 978 615 5308 79 6
EAN 9786155308796
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés 2014. augusztus
Oldalszám 32 oldal
R-azonosító 57491
Stancforma
Kötés Irkatűzött
Kivitel Fekete fehér
Méret 210mm x 285mm
Könyv tömege 180 gramm
Csomag darabszáma 20 db
Csomag tömege 4 kg
Matricás Igen
Rendelhető Igen
VTSZ 49011000

A sorozat tobbi tagja