Terefere – Betűkert

A Betűkert a legnépszerűbb beszédfejlesztő sorozatunk, a Terefere összefoglaló verses kiadványa. A rövid, vidám versek szűrt hanganyagot tartalmaznak, melyek a logopédiai terápiához is segítséget nyújthatnak szülőknek és pedagógusoknak egyaránt.

1 290 Ft

Vásárlóink véleménye

  • Megragadja a kisfiam figyelmét mid a színes rajzos látványos és egyben érdekes, sokszor vicces kép és szöveg egyaránt.
  • Nagyon hasznos és sokrétű feladatot tartalmaz. Jól kiegészíthető vele a logopédiai foglalkozáson átvett anyag. Otthoni gyakorláshoz is kiváló.
  • Hasznos kiadvány!
  • A kisfiam nagyon szereti.Tetszenek neki a kis versek.
  • Tetszenek a versek.Rövidek és aranyosak a gyerekek szeretik és szívesen ismételgetik. Hasznunkra válik.

Napjainkban a háttérbe szoruló beszélgetések, a virtuális világ egyre kevesebb szóbeli megnyilvánulást igényel gyermekeinktől. Ezek problémát okozhatnak a beszédfejlődésükben is. A mondókagyűjtemény némiképp orvosolni próbálja ezt a helyzetet. Leginkább az óvodás korosztály számára ajánlott, de hasznos lehet a kisiskolásoknak is. A rövid versek szűrt hanganyagot tartalmaznak, melyek a logopédiai terápiához is segítséget nyújthatnak szülőknek és pedagógusoknak egyaránt. A szövegek rövidségük miatt könnyen tanulhatóak, segítve ezzel a verbális memória fejlesztését, felkészítve gyermekünket ezzel a későbbi önálló tanulás lehetőségére. A könyvhöz kellemes időtöltést, jó mondókázgatást, beszélgetést kívánok: A szerző

ISBN 978-615-5655-54-8
EAN 9786155655548
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés 2017. szeptember
Oldalszám 32 oldal
R-azonosító
Stancforma
Kötés Kemény kötés
Kivitel Színes
Méret 210mm x 285mm
Könyv tömege 350 gramm
Csomag darabszáma 10 db
Csomag tömege 3.5 kg
Matricás Nem
Rendelhető Igen
VTSZ 49011000

A sorozat tobbi tagja