Tudod-e? Ismered-e?

A beszédfejlesztés és feladatértelmezés fontos kompetencia az életben. Nem lehet elég korán elkezdeni gyakorlását. Munkafüzetünk segít abban, hogy a gyermek már óvodás korában, az iskolára felkészülve megkezdje a számok világának megismerését.

990 Ft

Nem rendelhető

Vásárlóink véleménye

  • Tetszik, hogy elég sok témát érint és mindezt úgy teszi, hogy a gyerek számára nem válik unalmassá. Igényes kiadvány.
  • Sokrétű, játékos feladatok, melyek között mindig talál számára érdekeset a kislányom, segíti a meglévő ismereteit tematikusan áttekinteni, illetve fejleszteni.
  • Szereti és kéri is, hogy vegyük elő.

Foglalkoztató füzetünket elsősorban 6-7 éves, iskolába készülő gyermekek és szüleik számára készítettük. Ajánljuk azoknak a szülőknek, akik tanácstalanok gyermekük felkészültségének megítélésében, illetve olyan gyermekeknek, akik igénylik és kérik a feladatokat, mert hajtja őket a tudásvágy. A feladatok az óvodában megszerzett ismeretekre, követelményekre épülnek, így szülőként is lehetőség van arra, hogy megfigyeljék, felmérjék játék közben azt, hogy a gyermek milyen ismeretekkel rendelkezik, milyen képességei vannak, milyen területen teljesít kimagaslóan vagy alul. A feladatok megoldása során szülőként leginkább a beszédfejlesztést tudják segíteni, ami nagyon fontos ahhoz, hogy a gyerek megállja a helyét az iskolában. A munka megkezdése előtt szükség van a feladat pontosítására, értelmezésére, ami jól alkalom arra, hogy a gyermek beszéljen, elmondja gondolatait. Törekedtünk arra, hogy minden területet felöleljenek a feladatok, szükség legyen az ismeretek sokoldalú alkalmazására. A további gyakorlásra kitűnő lehetőséget biztosítanak a kiadó által eddig megjelentetett tematikus foglalkoztató füzeteink is, amelyeket ajánlunk szíves figyelmükbe.

ISBN 978 615 5308 98 7
EAN 9786155308987
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés 2015. január
Oldalszám 80 oldal
R-azonosító 61197
Stancforma
Kötés Irkatűzött
Kivitel Fekete fehér
Méret 210mm x 285mm
Könyv tömege 190 gramm
Csomag darabszáma 10 db
Csomag tömege 2 kg
Matricás Nem
Rendelhető Nem
VTSZ 49011000

A sorozat tobbi tagja