Mediterrán saláta

Ingyenes

A szakácskönyv amiben az adott recept szerepel

  • 0 Ft

A jégsalátát félbevágjuk, majd vékonyra szeleteljük. A sajtot felkockázzuk, az olajbogyókat félbevágjuk. Ezeket tányérokra osztjuk. Megszórjuk a rukkolával, a kapribogyóval, majd akár nagyobb darabokban, akár falatokra szedve rátesszük a kibontott, leszűrt makrélát. Az öntettel tetszőlegesen meglocsolva kínáljuk. Kissé pikáns, ugyanakkor fantasztikusan harmonizáló ízvilágú, finom saláta.

2 konzerv makréla, 10 dkg trappista sajt, 1 kis fej jégsaláta, 1 maréknyi rukkola, 10-15 szem olajbogyó, 2 evőkanál kapribogyó. A tálaláshoz: Cézár-salátaöntet.

Még 26 további termék a kategóriában