Matematika gyakorló óriás munkafüzet 2. osztályosoknak

Újabb osztály, újabb feladatok. Ha a megfelelő tudásanyaggal és módszerrel segítünk a gyermeknek a matematika közelgő nehézségeiben, sokkal könnyebben fog menni a tanulás, mint gondolnánk. Ebben nyújt segítséget ez a munkafüzet.

990 Ft

Nem rendelhető

Vásárlóink véleménye

  • Nem saját részre rendeltem ezt a kiadványt, de az eddigi tapasztalataim miatt bátran ajánlottam másoknak.
  • Ez a füzet tele van rajzzal, amelyek szemléltetők, segítik a megoldást. Jól láthatók a viszonylag nagy számok, ábrák. Tetszik. A "nagy" 80 oldalt jelent, de ijedelemre nincs ok, hiszen a szép rajzok miatt nem tömör, nem taszító, hanem szuper ez a gyakorló.

A cirkusz világa csupa csillogás, csupa izgalom. Vajon hány méter magasban végzik mutatványaikat az akrobaták? Mennyi galambot tud elővarázsolni a bűvész az üres dobozokból? Milyen állatok rejtőznek a mutatványosok kocsijában? Ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz, ha csatlakozol a vándorcirkuszhoz. A munkafüzet feladatai szórakoztatnak, fejlesztenek, segítséget nyújtanak a másodikos tananyag elmélyítésében. Magabiztosabbá válhatsz a százas számkörben történő műveletvégzésben, a mértékegységek átváltásában, a szorzótáblák alkalmazásában. Színezéssel és a rajzaiddal pedig egyedivé varázsolhatod a munkafüzetedet. Jó munkát kívánok!

ISBN 978 615 5308 07 9
EAN 9786155308079
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés 2017. június
Oldalszám 80 oldal
R-azonosító 24557
Stancforma
Kötés Puha kötés
Kivitel Fekete fehér
Méret 145mm x 200mm
Könyv tömege 190 gramm
Csomag darabszáma 10 db
Csomag tömege 2 kg
Matricás Nem
Rendelhető Nem
VTSZ 49011000

A sorozat tobbi tagja