Málnamisu

A tiramisu tökéletes, gyümölcsös változata. A világ egyik legfinomabb desszertje.

Ingyenes

A szakácskönyv amiben az adott recept szerepel

  • 0 Ft

Egy szögletes, kisebb tálat sütőpapírral kibélelünk. A málnát, a mascarponét, a joghurtot, a cukrokat és a zselatinfixet keverőgéppel pillanatok alatt összevegyítjük. A tejet meglangyosítjuk, a tálba egy réteg tejben megmártott babapiskótát sorakoztatunk a lapos részével lefelé. Erre rákenjük a málnás krém felét. A karamella öntetből vékony csíkokat húzunk rá, majd az egész műveletet még egyszer megismételjük. A desszertet 2-3 órára hűtőbe tesszük. Fogyasztás előtt tányérokra adagoljuk, friss málnával díszítve tálaljuk.

30 dkg málna, 25 dkg mascarpone, 1,5 dl natúr joghurt, 10 dkg porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, 1 csomag zselatinfix, 1 csomag babapiskóta, 1,5 dl tej, 2-3 evőkanál karamellaöntet. A tetejére: friss málnaszemek.

Még 26 további termék a kategóriában