Matematika gyakorló óriás munkafüzet 1. osztályoknak

Sokan nehezen birkóztok meg a rettegett matematikával. Muki és Manna, az erdei manók mindenhol matematikai feladványokba botlanak, segíts nekik számolni. S ha szeretsz alkotni, a rajzos, színezős feladatokkal igazán egyedivé varázsolhatod a munkafüzetedet.

990 Ft

Nem rendelhető

Vásárlóink véleménye

  • Az erdei manókkal együtt lehet gondolkodni, így a tanuló nem magad magára. Nagyobb kedvvel képes dolgozni. A feladatok változatosak, ötletesek, nem válnak unalmassá. A szöveges feladatok és hozzájuk kapcsolódó rajzok teljes mértékben lekötik a figyelmet.

Mit gondolsz, hány ablaka lehet egy gombaházikónak? Mennyi málna terem az erdei manók kertjében? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatsz választ, ha csatlakozol a munkafüzet két főszereplőjéhez, Mukihoz és Mannához, az erdei manókhoz, akik mindenhol matematikai feladványokba botlanak. Egy olyan munkafüzetet tartasz a kezedben, amely nemcsak az iskolai tananyag gyakorlását szolgálja, hanem szórakoztat, mulattat, gondolkodtat is egyben. Segítséget nyújt a számfogalom kialakításában, az alapműveletekkel történő feladatmegoldásban. Fejleszti a gondolkodásodat, és magabiztosabbá válsz a szöveges feladatok megfejtésében is. S ha szeretsz alkotni, a rajzos, színezős feladatokkal igazán egyedivé varázsolhatod a munkafüzetedet. Jó munkát kívánok!

ISBN 978 615 5308 06 2
EAN 9786155308062
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés 2017. június
Oldalszám 80 oldal
R-azonosító 24556
Stancforma
Kötés Puha kötés
Kivitel Fekete fehér
Méret 210mm x 285mm
Könyv tömege 190 gramm
Csomag darabszáma 10 db
Csomag tömege 2 kg
Matricás Nem
Rendelhető Nem
VTSZ 49011000

A sorozat tobbi tagja