Matematika gyakorló óriás munkafüzet 3. osztályosoknak

A gyermekek nagy sajnálatára az összeadás, kivonás, osztás és szorzás már kevés a boldoguláshoz. Ám nem kell, hogy ez visszavegyen a korábbi lelkesedésből. Ezzel a munkafüzettel hasonlóan könnyeden megy a matematika, mint első vagy második osztályban.

990 Ft

Nem rendelhető

Vásárlóink véleménye

  • Jó kiegészítője a többi matematikai munkafüzetnek, jól tudom őket kombinálni egymással. Nem unalmas és nem ismétli az előzőek tartalmát.
  • Nagyon jó feladatok vannak benne.

A tengerek titokzatos, olykor veszélyekkel teli világa rengeteg rejtélyes feladványt tartogat az utazók számára. Milyen mélyre süllyednek a tengeralattjárók? Mekkora hajók szelik át a tengert? Mennyi kincset rejt a tenger mélye? Választ kaphatsz ezekre a kérdésekre is, ha elmerülsz a tengerek világában. A munkafüzet feladatai szórakoztatva nyújtanak segítséget a harmadikos tananyag elmélyítésében. Gyakorolhatod az alapműveleteket ezres számkörben, elsajátíthatod az írásbeli műveleteket. Betekintést nyerhetsz a kalózok és tengerészek mindennapjaiba, miközben a mértékegységek átváltását végzed, és fejlesztheted a logikus gondolkodásodat a tengeri fejtörők segítségével. Jó munkát, jó szelet kívánok!

ISBN 978 615 5308 08 6
EAN 9786155308086
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés 2017. június
Oldalszám 80 oldal
R-azonosító 24558
Stancforma
Kötés Puha kötés
Kivitel Fekete fehér
Méret 210mm x 285mm
Könyv tömege 190 gramm
Csomag darabszáma 10 db
Csomag tömege 2 kg
Matricás Nem
Rendelhető Nem
VTSZ 49011000

A sorozat tobbi tagja