Fejlesztő csomag 2-3 éveseknek

Fejlesztő könyvcsomag 2-3 éveseknek. A postaköltséget mi álljuk!

7 850 Ft

Vásárlóink véleménye

 • Nagyon jó minőségű, ötletes, tetszik, hogy a verses kötettekben nem a megszokott mindenki által ismert dalocskák köszönnek csak vissza. 4.5 éves sérült, lassú fejlődésű kislányomnak vettük első körben, sikerült jól eltalálni azt a szintet, ahol most ő tart a fejlődésben, a 2-3 éveseknek való csomag nagyon hasznosnak bizonyult. Köszönöm szépen. A 2 éves kisebb normál fejlődésű kislányom is szívesen forgatja a könyveket, ami ha az eredeti korosztályhoz nézem, hogy kinek szánták a csomagot, nekik szerintem még vannak nagyon apró, pici képek, amikkel még nehezebben boldogulnak véleményem szerint. Összeségében elégedett vagyok, mindkét gyermekemnél ki fogjuk tudni használni a csomagot és fogom még keresni az Önök termékeit.
 • Unokámnak nagyon hasznos a fejlesztő csomag, nagyon szereti a feladatokat megoldani. Korrekt volt a kiszállítás! 5 pont!
 • Nagyon tetszett nekünk szülőknek és a gyereknek is. 3 éves gyerek szó nélkül ült 40 percig előtte, annyira lekötötte. A feladatok szórakoztatóak és valóban fejlesztők. A csomag kb. 70%-át pár hónap alatt kitöltöttük (pedig egy izgő-mozgó kisfiúról beszélünk :))
 • Nagyon tetszenek a kiadványok!
 • Nagyon sokrétű, számos témát érintő füzetecskék. A feladatok beszélgetésre ösztönöznek például a kisfiam még nem ismeri a cirkusz világát, a bohócos feladatoknál erről beszélgettünk, de számos téma felmerült feladatmegoldás közben amiről még nem voltak ismeretei. De a testséma fejlesztés, írásmozgás fejlesztése, a rövid mesék mind-mind fontos egy ilyen korú gyerek számára.
 • 3 éves kislányomnak rendeltem, nagyon szeretjük, sok matricával és a fejlődését segítő feladatokkal, szinte minden nap előkerül valamelyik füzetke. Köszönjük ! :-)
 • Amit eddig használtunk belőle mindegyik szuper, a gyerekeim szeretik megcsinálni a feladatokat. Kérik, hogy "anya tanuljunk!". Egyetlen apróság, hogy praktikusabb lenne ha a matricás oldalak külön kivehetőek lennének.
 • Nagyon szuper,rengeteg témát magábanfoglaló csomag. Kislányomnak nagyon tetszenek a mondókák és a matricák,színezni is nagyon szeret bennük.
 • Kisfiam 2,5 éves. Imádja az összes foglalkoztató füzetet!
 • A kisfiamnak rendeltem (3éves) és kíváncsi voltam, hogy mennyi ideig fogja majd lekötni. Fantasztikus, szeret benne dolgozni.
 • Nagyon tetszett ez a fejlesztő csomag. A kislányom nagyon szereti. Főleg a sok matrica tetszik neki.

Csomagunk 15 kiadványt tartalmaz, melyet tudományosan, a gyerekek fejlődését figyelembe véve válogattuk össze. Tartalmaz minden kompetenciát fejlesztő munkafüzetet, beleértve az szövegértés fejlesztését, a formák és színek elsajátítását, a környezet megismerését és a számok világába is elkalauzolja a gyermeket. Egyes termékeink matricákat tartalmaznak, melyek segítik a fejlődést. A gyors nézetre rákattintva meg tudja tekinteni, mely könyveket tartalmazza az összeállítás. A csomag csak egyben rendelhető meg, a POSTAKÖLTSÉGET AZONBAN MI ÁLLJUK! A következő címeket tartalmazza a csomag: · Táguló világ: Fejlettségi szintfelmérő 2-3 · Rajzolj, színezz, karikázz! · Bölcsitől a nagycsoportig – Mesék · Mese a falánk tyúkocskáról · Róka móka nyuszi módra · Cirmos cica haj · Vidám kifestő · Az írástanuló medvebocs · Bölcsitől a nagycsoportig – Testünk · Mit hozott a kis hajó? 2 éveseknek · Mit hozott a kis vonat? 2 éveseknek · Zsipp-zsupp kenderzsupp · Bölcsitől a nagycsoportig - Élőlények és tárgyak · Mondókák · Kótyonfitty 2 éveseknek

ISBN
EAN
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés Nem elérhető
Oldalszám 0 oldal
R-azonosító
Stancforma
Kötés Irkatűzött
Kivitel Fekete fehér
Méret 145mm x 200mm
Könyv tömege 1800 gramm
Matricás Nem
Rendelhető Igen
VTSZ 49011000

A sorozat tobbi tagja