A matematikai tudás megszerzését elősegítő foglalkoztató munkafüzet 5-7 éves gyermekeknek.
Ha a gyermek átlépi az iskola küszöbét, az aggódó szülő gyakran felteszi magának a kérdést: vajon iskolaérett-e a gyermekem? Ebben az időszakban a készségek, képességek fejlesztése az egyik legfontosabb cél. A részképességek fejlesztésére tematikusan felépített füzeteink sok segítséget nyújtanak, hogy gyermekük könnyedén vegye a későbbi akadályokat, és problémamentes legyen az óvoda–iskola átmenet.
A formák és színek elsajátításának legkönnyebb és legjátékosabb módja a kifestő. A gyermek egyszerre játszik és fejlődik. A színezést megkönnyítendő matricákkal tarkítottuk kifestőnket.
Vidám, színes illusztrációkkal tarkított verses és mondókás könyvecske, mely felkelti a kicsik érdeklődését. A versikék mondogatása és az illusztrációk nézegetése közben a gyermek megismerkedik az őt körülvevő világgal, fejlődik a memóriája, és pozitív hatással van az érzelmeik fejlődésére.
Foglalkoztatónk segít abban, hogy a gyermek az iskolában könnyebben megtanulja a nyelvtant, elsajátítsa az írás készségét, koordinálja a finommotorikát.
Csökkentett kalóriás sütemények receptjei egy könyvben, amik hamar az Ön vagy a család kedvenceivé válhatnak.
Egészében elkészíthető sütemény, nyáron friss meggyből, más időszakban pedig befőttből. Istenien finom, látványos vendégváró.
A dalokkal való ismerkedést sokan alábecsülik, pedig ilyen idős korban hasonló fontossággal bír, mint a színek és formák megismerése. A kifestő rövid dalainak éneklése vagy hallgatása fejleszti a bölcsődés kisgyermek fogékonyságát, színessé teszi érzelemvilágát.
A kefirt habosra keverjük a mézzel és a barna cukorral, majd a tojással, a vaníliaaromával, végül az olajjal. Hozzáadjuk a szódabikarbónával és fahéjjal elkevert lisztet és zabpelyhet. Jól eldolgozzuk, majd óvatosan beleforgatjuk a megmosott, papírtörlővel felitatott gyümölcsöket. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben, 180 °C-on kb. 20 percig sütjük. Míg hűl, a tejszínhabport a tejjel keményre felverjük, hozzáadjuk a vaníliás cukrot, végül a szedret. A kihűlt sütemény tetejére simítjuk, majd megszórjuk az áfonyával és ribizlivel. Díszítésként apró mentaleveleket szúrunk közé. Hűtőbe tesszük fél órára, s ezután könnyedén szeletelhetjük. Nagyon dekoratív, üdítő finomság.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft