Fejlesztő csomag 5-7 éveseknek

Fejlesztő könyvcsomag 5-7 éveseknek. A postaköltséget mi álljuk!

9 480 Ft

Vásárlóink véleménye

 • Régóta kerestem és nézegettem már ezekhez hasonló kiadványokat, melyekkel játékos formában tanulhatunk együtt az unokámmal.
 • Nagyon tetszett a csomag, változatos, több témát érintő, játékos, egyértelmű feladatokkal. Ràvezeti a gyermeket, kedvet kap a gyermek a feladat lapok további folytatásához. Milán fiam (5 éves) imádja a matematikai feladatokat. Az írás fejlesztéséhez vásároltam. De maximálisan elégedett voltam a könyvcsomaggal!
 • Nagyon sokféle könyveket kaptunk. A gyermekeim szeretik, mert játékosan tanulnak meg dolgokat, amiket később önállóan is tudnak használni.
 • Nagyon tanulmányos a fejlesztő csomag, kitűnőek a grafikák,a gyermek számára élményszerű a feladatok megoldása. Nagy nagy köszönet érte.
 • Teljesen megvagyok elégedve! Szeretik az unokáim, és a tanárnő menyem is! Nagyon jó fejlesztő az unokáknak!
 • Nagyon felkészült, hasznos, jól forgatható kiadványokról van szó. Érdemes volt megvenni , sokat okultunk belőle!
 • Nagyon jó fejlesztő csomag! Én a kisfiam nagycsoportos korában vettem meg neki. Az iskolára jól felkészítette!
 • Teljesen meg vagyok elégedve! Nagyon jó összeállítás!
 • Nagyon szép színes, változatos, mutatós, az unokám nagy örömmel dolgozik benne
 • A kislányom nagyon szereti a feladatos könyveket, napi szinten elővesszük őket. A csomag tartalma különösképp tetszik neki és minden alkalommal találkozunk olyan feladattal, aminek következtében tudjuk bővíteni az ismeretanyagát. Mi nagyon meg vagyunk elégedve a kínálattal.
 • Nagyon jó fejlesztő csomag, kornak megfelelő feladatokkal. A matricák még színesebbé teszik az megoldásokat!

Csomagunk 12 kiadványt tartalmaz, melyet tudományosan, a gyerekek fejlődését figyelembe véve válogattunk össze. Tartalmaz mindenféle iskolára felkészítő munkafüzetet, beleértve a szövegértést és az olvasást fejlesztőket, a környezeti ismereteket elsajátítókat, az egyre nehezülő matematikába bevezetőket, valamint az írás és a nyelvtan világába is elkalauzolja a gyermeket. Egyes termékeink matricákat tartalmaznak, melyek segítik a további fejlődést. A csomag csak egyben rendelhető meg, a POSTAKÖLTSÉGET AZONBAN MI ÁLLJUK! A következő címeket tartalmazza a csomag: · Pörci · Környező világunk · Iskolaérett vagyok?: Tudod-e? · Csodák öt vonal között 6-7 · Iskolás leszek · Kis Tudós · Szorgoskodó · Titokzatos labirintus · Játékos feladatok állatokkal · A mesehintó · Rejtélyes képek · Részképességek

ISBN
EAN
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés Nem elérhető
Oldalszám 0 oldal
R-azonosító
Stancforma
Kötés Irkatűzött
Kivitel Fekete fehér
Méret 145mm x 200mm
Könyv tömege 2200 gramm
Matricás Nem
Rendelhető Igen
VTSZ 49011000

A sorozat tobbi tagja