Fejlesztő csomag 5-7 éveseknek

Fejlesztő könyvcsomag 5-7 éveseknek. A postaköltséget mi álljuk!

9 680 Ft

Vásárlóink véleménye

 • A kislányom 6 éves nagyon szereti a feladatlapokat. Jó, hogy korosztály szerint lehet rendelni, és van külön lány és fiú. Változatos és hasznos, jó feladatok vannak a füzetekben. Én meg vagyok elégedve, csak így tovább!
 • Nagyon jó kis csomag, minden területre van valami, a 6 éves kisfiamnak is nagyon tetszett mind, abba sem tudja hagyni a feladatok megoldását annyira tetszik neki. A legjobb hogy élvezettel csinálja és közben fejlesztik a feladatok.
 • Teljesen meg vagyok elégedve! Nagyon jó összeállítás!
 • Nagyon sokféle könyveket kaptunk. A gyermekeim szeretik, mert játékosan tanulnak meg dolgokat, amiket később önállóan is tudnak használni.
 • Nagyon tanulmányos a fejlesztő csomag, kitűnőek a grafikák,a gyermek számára élményszerű a feladatok megoldása. Nagy nagy köszönet érte.
 • Nagyon felkészült, hasznos, jól forgatható kiadványokról van szó. Érdemes volt megvenni , sokat okultunk belőle!
 • Nagyon szép színes, változatos, mutatós, az unokám nagy örömmel dolgozik benne
 • Teljesen megvagyok elégedve! Szeretik az unokáim, és a tanárnő menyem is! Nagyon jó fejlesztő az unokáknak!
 • Nagyon jó ez a fejlesztő csomag, változatos,a gyerekek számára is könnyen értelmezhető. És ami nagyon fontos, több fejlesztendő terület is van benne, tényleg játszva tanul a gyerek. A postaköltség is elfogadható, én csak ajánlani tudom, és szoktam is .
 • A kislányom nagyon szereti a feladatos könyveket, napi szinten elővesszük őket. A csomag tartalma különösképp tetszik neki és minden alkalommal találkozunk olyan feladattal, aminek következtében tudjuk bővíteni az ismeretanyagát. Mi nagyon meg vagyunk elégedve a kínálattal.
 • Sokrétű feladatokat tartalmaz különböző területeken az iskolába készülő ovisoknak. Segítségével az is lemérhető, hogy mely területek mennek jobban a gyerkőcnek, melyek azok, amelyekben esetleg fejlesztésre, gyakorlásra szorul.

Csomagunk 12 kiadványt tartalmaz, melyet tudományosan, a gyerekek fejlődését figyelembe véve válogattunk össze. Tartalmaz mindenféle iskolára felkészítő munkafüzetet, beleértve a szövegértést és az olvasást fejlesztőket, a környezeti ismereteket elsajátítókat, az egyre nehezülő matematikába bevezetőket, valamint az írás és a nyelvtan világába is elkalauzolja a gyermeket. Egyes termékeink matricákat tartalmaznak, melyek segítik a további fejlődést. A csomag csak egyben rendelhető meg, a POSTAKÖLTSÉGET AZONBAN MI ÁLLJUK! A következő címeket tartalmazza a csomag: · Pörci · Írás és olvasás · Iskolaérett vagyok?: Tudod-e? · Csodák öt vonal között 6-7 · Iskolás leszek · Kis Tudós · Szorgoskodó · Titokzatos labirintus · Játékos feladatok állatokkal · A mesehintó · Rejtélyes képek · Részképességek

ISBN
EAN
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés Nem elérhető
Oldalszám 0 oldal
R-azonosító
Stancforma
Kötés Irkatűzött
Kivitel Fekete fehér
Méret 145mm x 200mm
Könyv tömege 2200 gramm
Matricás Nem
Rendelhető Igen
VTSZ 49011000

A sorozat tobbi tagja