Fejlesztő csomag 4-5 éveseknek

Fejlesztő könyvcsomag 4-5 éveseknek. Megrendelés esetén a postaköltséget mi álljuk!

7 970 Ft

Vásárlóink véleménye

  • Jónak tartom a könyveket.Az unokáim élvezik a velük való foglalkozást.
  • Ötösre értékelem a kiadványt mely nagyon jól szolgálja a gyermekek fejlesztését. Izgalmas kihívás a kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
  • Unokám kapta. Nagyon tetszett neki a sok könyv és benne az érdekes fejlesztő feladvány. Ajánlom mindenkinek. Játékosan lehet tudást szerezni.
  • Jónak találom a csomagot. Ha beindul az iskola a tesónak, akkor az ovis csomag feladataival le lehet kötni az ovis gyereket is és még fejlődik is.
  • Nagyon hasznos kisfiam fejlődésében, jól kiegészíti a logopédus és a mozgásfejlesztő munkáját, a matricákat is nagyon szereti.
  • Nagyon hasznosnak, jónak tartom a csomagot. Valóban sokrétűen fejleszti a gyermeket. A kivitel is jó.
  • Olyan feladatoka tartalmaz, mely jól illeszkedik a korcsoportnak megfelelő képességekhez, színes, változatos feladatok, hogy a kicsik ne unják meg.
  • Jó napot kívánok ! Sajnos én már nem a mai korosztályhoz tartozom de csodálatos amit Önök készítenek . Nagyon szépek és igazán tanító jellegűek. Nekünk régebben nem volt ilyen. Köszönöm a fáradozásukat az unokám nevében is !!! Tisztelettel Cseh Tibor
  • Érdekes és gazdag témaválasztással összeállitott csomag amely jól felvezető az iskolakezdéshez.

Csomagunk 13 kiadványt tartalmaz, melyet tudományosan, a gyerekek fejlődését figyelembe véve válogattuk össze. Tartalmaz minden kompetenciát fejlesztő munkafüzetet, beleértve a szövegértés fejlesztését és az olvasás, a formák, színek elsajátítását, a környezet megismerését valamint az alapfokú matematika világába is elkalauzolja a gyermeket. Egyes termékeink matricákat tartalmaznak, melyek segítik a fejlődést. A csomag csak egyben rendelhető meg, a POSTAKÖLTSÉGET AZONBAN MI ÁLLJUK! A következő címeket tartalmazza a csomag: · Minden, ami körülvesz · Anyanyelvi nevelés 4-5 éveseknek · Színezzünk együtt! · Téri tájékozódás 4-5 éveseknek · Számlépcső 4-5 · Labirintus · Színezz velem · Képnyomozó · Meséljünk együtt · Régi népmesék nyomában · Fejtágító · Fejlettségi szintfelmérő 4-5 · Dalos ovi

ISBN -
EAN
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés Nem elérhető
Oldalszám 0 oldal
R-azonosító
Stancforma
Kötés Irkatűzött
Kivitel Fekete fehér
Méret 145mm x 200mm
Könyv tömege 2000 gramm
Matricás Nem
Rendelhető Igen
VTSZ 49011000

A sorozat tobbi tagja