Fejlesztő csomag 2-3 éveseknek

Fejlesztő könyvcsomag 2-3 éveseknek. A postaköltséget mi álljuk!

7 990 Ft

Vásárlóink véleménye

 • Nagyon tetszett nekünk szülőknek és a gyereknek is. 3 éves gyerek szó nélkül ült 40 percig előtte, annyira lekötötte. A feladatok szórakoztatóak és valóban fejlesztők. A csomag kb. 70%-át pár hónap alatt kitöltöttük (pedig egy izgő-mozgó kisfiúról beszélünk :))
 • Megrendeltük ezt a csomagot, amit a kislányunk nagyon szeretett, különösen a matricák ragasztását és a matematikai, logikai feladatokat kedvelte a legjobban.
 • Miután hazahoztam és áttekintettem a füzeteket nagyon jónak találtam, sőt a gyerekem azóta sem teszi le, mindig hozza, hogy olvassak neki, és sokat segít nekem is, hogy hogyan tudok neki a fejlődésben segíteni. Nagyon jók a könyvek.
 • Nagyon szuperek a könyvek. Kislányom 2 éves és szinte eddig mindegyik neki való feladatok, matricázások lekötötték és nagyon tetszett neki. Mi könyvcsomagot választottunk neki és fogunk is még vásárolni. Nagyon örülök neki, hogy megtaláltam azt a kiadót.
 • Nagyon szuper csomag, 2,5 éves kislányom nagyon szereti őket! Már másodszor rendeltem belőle :)
 • Sokoldalú, érdekes, gyerek-szülő szívesen forgatja, tetszik a sok matrica, a szép rajzok, a változatos feladatok....
 • Nagyon hasznos könyvek.Kislányunk kezdettől fogva nagyon szereti.Először csak a képeket nézegetjük,majd igyekszünk megoldani a hozzá tartozó feladatokat is!A matricákat egy kicsit nehéz leszedni!De remek szórakozás és tanulás együtt! Mindennap elővesszük,már nem is én ,hanem a kislányom hozza:,, anya olvassad!"felszólítással!!!!
 • Unokámnak nagyon hasznos a fejlesztő csomag, nagyon szereti a feladatokat megoldani. Korrekt volt a kiszállítás! 5 pont!
 • A csomag nagyon tetszett a kisfiamnak. Szerencse hogy mindenféle fejlesztési lehetőség van benne. Érdekesek számára a füzetek. Korrekt ár.
 • Unokáimnak vásároltam. Szerették. Szívesen használták.
 • Nagyon jól összeállított könyv. Unokáink az anyukájukkal újszerű közös élményt kapnak, ami túlmutat az együtt játszás örömén.

Csomagunk 13 kiadványt tartalmaz, melyet tudományosan, a gyerekek fejlődését figyelembe véve válogattuk össze. Tartalmaz minden kompetenciát fejlesztő munkafüzetet, beleértve az szövegértés fejlesztését, a formák és színek elsajátítását, a környezet megismerését és a számok világába is elkalauzolja a gyermeket. Egyes termékeink matricákat tartalmaznak, melyek segítik a fejlődést. A gyors nézetre rákattintva meg tudja tekinteni, mely könyveket tartalmazza az összeállítás. A csomag csak egyben rendelhető meg, a POSTAKÖLTSÉGET AZONBAN MI ÁLLJUK! A következő címeket tartalmazza a csomag: · Rajzolj, színezz, karikázz! · Luca és a csodavonat · Vidám állatmesék 3 éveseknek · Cirmos cica haj · Munkagépek kifestő · Álomvarázsló · Színezd ki! · Tudásvarázs · Számlépcső 2-4 éveseknek · Tájékozódó kismozdony · Írástanuló medvebocs · Gondolkodó kisegér · Szépen beszélő kiskakas

ISBN
EAN
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés Nem elérhető
Oldalszám 0 oldal
R-azonosító
Stancforma
Kötés Irkatűzött
Kivitel Fekete fehér
Méret 145mm x 200mm
Könyv tömege 1800 gramm
Matricás Nem
Rendelhető Igen
VTSZ 49011000

A sorozat tobbi tagja