Fejlesztő csomag 2-3 éveseknek

Fejlesztő könyvcsomag 2-3 éveseknek. A postaköltséget mi álljuk!

8 990 Ft

Vásárlóink véleménye

 • Nagyon jó a könyvcsomag, igaz ajándékba vettük, de a kisfiamnak is meg fogom majd rendelni. Mindenkinek ajánlom.
 • Nagyon köszönöm, hogy ilyen gyorsan megérkezett a címemre a csomag. Mivel karácsonyra kértem az unokámnak, holnap adom át neki.
 • Nagyon hasznos könyvek.Kislányunk kezdettől fogva nagyon szereti.Először csak a képeket nézegetjük,majd igyekszünk megoldani a hozzá tartozó feladatokat is!A matricákat egy kicsit nehéz leszedni!De remek szórakozás és tanulás együtt! Mindennap elővesszük,már nem is én ,hanem a kislányom hozza:,, anya olvassad!"felszólítással!!!!
 • Sokoldalú, érdekes, gyerek-szülő szívesen forgatja, tetszik a sok matrica, a szép rajzok, a változatos feladatok....
 • Nagyon jól összeállított könyv. Unokáink az anyukájukkal újszerű közös élményt kapnak, ami túlmutat az együtt játszás örömén.
 • Nagyon tetszik! Kislányom imádja a matricákat benne. Nagyon szereti keresgetni, melyik matrica hova tartozik. A színező is szuper! Én csak ajánlani tudom!
 • Unokámnak nagyon hasznos a fejlesztő csomag, nagyon szereti a feladatokat megoldani. Korrekt volt a kiszállítás! 5 pont!
 • Nagyon jó összeállítás, nem a csapból folyó mondókákkal, versikékkel. A gyermek szívesen lapozza, matricázza.
 • Nagyon jó összeállítás ajándékba is ezt fogom szánni.
 • Kislányom előszerettel veszi elő a könyveket és nézi a feladatokat. A foglalkoztató füzetek rendkìvül hasznosak. A megrendelés zökkenőmentes volt.
 • Nagyon szuperek a könyvek. Kislányom 2 éves és szinte eddig mindegyik neki való feladatok, matricázások lekötötték és nagyon tetszett neki. Mi könyvcsomagot választottunk neki és fogunk is még vásárolni. Nagyon örülök neki, hogy megtaláltam azt a kiadót.

Csomagunk 12 kiadványt tartalmaz, melyet tudományosan, a gyerekek fejlődését figyelembe véve válogattuk össze. Tartalmaz minden kompetenciát fejlesztő munkafüzetet, beleértve az szövegértés fejlesztését, a formák és színek elsajátítását, a környezet megismerését és a számok világába is elkalauzolja a gyermeket. Egyes termékeink matricákat tartalmaznak, melyek segítik a fejlődést. A gyors nézetre rákattintva meg tudja tekinteni, mely könyveket tartalmazza az összeállítás. A csomag csak egyben rendelhető meg, a POSTAKÖLTSÉGET AZONBAN MI ÁLLJUK! A következő címeket tartalmazza a csomag: · Mit hozott a kis vonat? · Munkagépek kifestő · Sündörgő · IBölcsitől a nagycsoportig – Évszakok · Ünnepváró · Bölcsitől a nagycsoportig: Család · Bölcsitől a nagycsoportig: Mesék · Dalos bölcsi · Bölcsitől a nagycsoportig: Vizek világa · Számlépcső 2-4 éveseknek · Minimatek · Óvodába megyek

ISBN
EAN
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés Nem elérhető
Oldalszám 0 oldal
R-azonosító
Stancforma
Kötés Irkatűzött
Kivitel Fekete fehér
Méret 145mm x 200mm
Könyv tömege 1800 gramm
Matricás Nem
Rendelhető Igen
VTSZ 49011000

A sorozat tobbi tagja