Fejlesztő csomag 2-3 éveseknek

Fejlesztő könyvcsomag 2-3 éveseknek. A postaköltséget mi álljuk!

7 990 Ft

Vásárlóink véleménye

 • Nagyon jó és hasznos kiadványok. Fiam nagyon szereti. A feladatok érthetőek.
 • Jó a válogatás és az ár érték arány is kedvező, 28 hónapos kisunokánknak rendeltük.
 • Nagyon hasznos könyvek.Kislányunk kezdettől fogva nagyon szereti.Először csak a képeket nézegetjük,majd igyekszünk megoldani a hozzá tartozó feladatokat is!A matricákat egy kicsit nehéz leszedni!De remek szórakozás és tanulás együtt! Mindennap elővesszük,már nem is én ,hanem a kislányom hozza:,, anya olvassad!"felszólítással!!!!
 • Jó összeállítás, kedvező ár
 • Nagyon jó ötlet a matrica az egyes feladatokhoz. Kreatív, ötletes feladatokkal vannak tele a könyvek. Játékosan "tanulhatnak" belőle a gyerekek.
 • Nagyon jó összeállítás ajándékba is ezt fogom szánni.
 • Nagyon szuperek a könyvek. Kislányom 2 éves és szinte eddig mindegyik neki való feladatok, matricázások lekötötték és nagyon tetszett neki. Mi könyvcsomagot választottunk neki és fogunk is még vásárolni. Nagyon örülök neki, hogy megtaláltam azt a kiadót.
 • Nagyon jól megtervezett, a korosztálynak megfelelő feladatokat tartalmaz, ami fejleszti a vonalvezetési, vonaltartási képességeket, és gyakoroltatja a számolást.
 • Nagyon sokrétű, számos témát érintő füzetecskék. A feladatok beszélgetésre ösztönöznek például a kisfiam még nem ismeri a cirkusz világát, a bohócos feladatoknál erről beszélgettünk, de számos téma felmerült feladatmegoldás közben amiről még nem voltak ismeretei. De a testséma fejlesztés, írásmozgás fejlesztése, a rövid mesék mind-mind fontos egy ilyen korú gyerek számára.
 • Nagyon jól összeállított, hasznos kiadványok a 2-3 éveseknek. Nem lehet abbahagyni. A gyerekek élvezik a sok matricát, a gyönyörű képeket. Örömmel végzik el a feladatokat.
 • Öröm, hogy korosztályokra lebontva találni hasonló csomagokat. Minden területre kiterjedően, illetve a mondókák és mesék sem maradtak ki a sorból.

Csomagunk 13 kiadványt tartalmaz, melyet tudományosan, a gyerekek fejlődését figyelembe véve válogattuk össze. Tartalmaz minden kompetenciát fejlesztő munkafüzetet, beleértve az szövegértés fejlesztését, a formák és színek elsajátítását, a környezet megismerését és a számok világába is elkalauzolja a gyermeket. Egyes termékeink matricákat tartalmaznak, melyek segítik a fejlődést. A gyors nézetre rákattintva meg tudja tekinteni, mely könyveket tartalmazza az összeállítás. A csomag csak egyben rendelhető meg, a POSTAKÖLTSÉGET AZONBAN MI ÁLLJUK! A következő címeket tartalmazza a csomag: · Rajzolj, színezz, karikázz! · Luca és a csodavonat · Vidám állatmesék 3 éveseknek · Cirmos cica haj · Mókás kifestő · Álomvarázsló · Színezd ki! · Tudásvarázs · Minimatek · Tájékozódó kismozdony · Írástanuló medvebocs · Gondolkodó kisegér · Szépen beszélő kiskakas

ISBN
EAN
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés Nem elérhető
Oldalszám 0 oldal
R-azonosító
Stancforma
Kötés Irkatűzött
Kivitel Fekete fehér
Méret 145mm x 200mm
Könyv tömege 1800 gramm
Matricás Nem
Rendelhető Igen
VTSZ 49011000

A sorozat tobbi tagja