Fejlesztő csomag 2-3 éveseknek

Fejlesztő könyvcsomag 2-3 éveseknek. A postaköltséget mi álljuk!

8 990 Ft

Vásárlóink véleménye

 • Nagyon jól megtervezett, a korosztálynak megfelelő feladatokat tartalmaz, ami fejleszti a vonalvezetési, vonaltartási képességeket, és gyakoroltatja a számolást.
 • Nagyon tetszett nekünk szülőknek és a gyereknek is. 3 éves gyerek szó nélkül ült 40 percig előtte, annyira lekötötte. A feladatok szórakoztatóak és valóban fejlesztők. A csomag kb. 70%-át pár hónap alatt kitöltöttük (pedig egy izgő-mozgó kisfiúról beszélünk :))
 • Nagyon köszönöm, hogy ilyen gyorsan megérkezett a címemre a csomag. Mivel karácsonyra kértem az unokámnak, holnap adom át neki.
 • Kislányomnak választottam ezt a könyvcsomagot, otthoni foglalkozásra, nagyon meg vagyok a füzetekkel, illetve a könyvecskékkel. Kislányomnak is nagyon tetszik, főleg a sok beragasztható matrica.
 • Nagyon korrektnek tartom, hogy nem kell postaköltséget fizetni egy könyvcsomag megrendelése esetén.
 • Nagyon szuperek a könyvek. Kislányom 2 éves és szinte eddig mindegyik neki való feladatok, matricázások lekötötték és nagyon tetszett neki. Mi könyvcsomagot választottunk neki és fogunk is még vásárolni. Nagyon örülök neki, hogy megtaláltam azt a kiadót.
 • Nagyon jó kis csomag, 3 éves kislánynak rendeltem, van benne ami leköti és van ami még nem, így hosszabb távon kitartunk vele.
 • Unokahúgomnak vásároltam, mivel még nem töltötte be a hármat, ezért még csak a könyvek egy részét használták fel, de eddig maximálisan elégedett az anyukája.
 • Én a 2,5 éves kislányomnak, rendeltem. Gyönyörűen illusztrált, kiadványok. Az Alomvarázs könyv különösen, a kedvence. Fokozatosan próbáljuk, a feladatokat megoldási, amik tényleg fejlesztik, a későbbiekben még majd szeretnék rendelni, ezekből a kiadványokból, Nekem is, és a kislányomnak is nagyon tetszenek.
 • Nagyon jó összeállítás, nem a csapból folyó mondókákkal, versikékkel. A gyermek szívesen lapozza, matricázza.
 • Nagyon jó minőségű, ötletes, tetszik, hogy a verses kötettekben nem a megszokott mindenki által ismert dalocskák köszönnek csak vissza. 4.5 éves sérült, lassú fejlődésű kislányomnak vettük első körben, sikerült jól eltalálni azt a szintet, ahol most ő tart a fejlődésben, a 2-3 éveseknek való csomag nagyon hasznosnak bizonyult. Köszönöm szépen. A 2 éves kisebb normál fejlődésű kislányom is szívesen forgatja a könyveket, ami ha az eredeti korosztályhoz nézem, hogy kinek szánták a csomagot, nekik szerintem még vannak nagyon apró, pici képek, amikkel még nehezebben boldogulnak véleményem szerint. Összeségében elégedett vagyok, mindkét gyermekemnél ki fogjuk tudni használni a csomagot és fogom még keresni az Önök termékeit.

Csomagunk 12 kiadványt tartalmaz, melyet tudományosan, a gyerekek fejlődését figyelembe véve válogattuk össze. Tartalmaz minden kompetenciát fejlesztő munkafüzetet, beleértve az szövegértés fejlesztését, a formák és színek elsajátítását, a környezet megismerését és a számok világába is elkalauzolja a gyermeket. Egyes termékeink matricákat tartalmaznak, melyek segítik a fejlődést. A gyors nézetre rákattintva meg tudja tekinteni, mely könyveket tartalmazza az összeállítás. A csomag csak egyben rendelhető meg, a POSTAKÖLTSÉGET AZONBAN MI ÁLLJUK! A következő címeket tartalmazza a csomag: · Mit hozott a kis vonat? · Szorgos járművek · Sündörgő · IBölcsitől a nagycsoportig – Évszakok · Meséljünk együtt · Bölcsitől a nagycsoportig: Család · Bölcsitől a nagycsoportig: Mesék · Dalos bölcsi · Bölcsitől a nagycsoportig: Vizek világa · Számlépcső 2-4 éveseknek · Minimatek · Óvodába megyek

ISBN
EAN
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés Nem elérhető
Oldalszám 0 oldal
R-azonosító
Stancforma
Kötés Irkatűzött
Kivitel Fekete fehér
Méret 145mm x 200mm
Könyv tömege 1800 gramm
Matricás Nem
Rendelhető Igen
VTSZ 49011000

A sorozat tobbi tagja