Fejlesztő csomag 2-3 éveseknek

Fejlesztő könyvcsomag 2-3 éveseknek. A postaköltséget mi álljuk!

7 990 Ft

Vásárlóink véleménye

 • A csomag nagyon tetszett a kisfiamnak. Szerencse hogy mindenféle fejlesztési lehetőség van benne. Érdekesek számára a füzetek. Korrekt ár.
 • Nagyon tetszett ez a fejlesztő csomag. A kislányom nagyon szereti. Főleg a sok matrica tetszik neki.
 • Sokoldalú, érdekes, gyerek-szülő szívesen forgatja, tetszik a sok matrica, a szép rajzok, a változatos feladatok....
 • Nagyon jó ötlet a matrica az egyes feladatokhoz. Kreatív, ötletes feladatokkal vannak tele a könyvek. Játékosan "tanulhatnak" belőle a gyerekek.
 • Nagyon jó összeállítás, nem a csapból folyó mondókákkal, versikékkel. A gyermek szívesen lapozza, matricázza.
 • Nagyon jól összeállított könyv. Unokáink az anyukájukkal újszerű közös élményt kapnak, ami túlmutat az együtt játszás örömén.
 • Nagyon jó a csomag csak ajánlani tudom
 • Nagyon jó és hasznos kiadványok. Fiam nagyon szereti. A feladatok érthetőek.
 • Amit eddig használtunk belőle mindegyik szuper, a gyerekeim szeretik megcsinálni a feladatokat. Kérik, hogy "anya tanuljunk!". Egyetlen apróság, hogy praktikusabb lenne ha a matricás oldalak külön kivehetőek lennének.
 • A bölcsödénkben hasonló szinezőket és foglalkoztatókat használnak, és az interneten kerestem rá, hogy itthon is tudjunk gyakorolni a kisfiammal. Egyenlőre a színezés ami még most leköti. Nagyon tetszik neki valamennyi foglalkoztató, de inkább előre látó voltam, hogy legyen meg mindegyik, és folyamatosan fogjuk használni a bölcsivel párhuzamosan.
 • Nagyon tetszik! Kislányom imádja a matricákat benne. Nagyon szereti keresgetni, melyik matrica hova tartozik. A színező is szuper! Én csak ajánlani tudom!

Csomagunk 13 kiadványt tartalmaz, melyet tudományosan, a gyerekek fejlődését figyelembe véve válogattuk össze. Tartalmaz minden kompetenciát fejlesztő munkafüzetet, beleértve az szövegértés fejlesztését, a formák és színek elsajátítását, a környezet megismerését és a számok világába is elkalauzolja a gyermeket. Egyes termékeink matricákat tartalmaznak, melyek segítik a fejlődést. A gyors nézetre rákattintva meg tudja tekinteni, mely könyveket tartalmazza az összeállítás. A csomag csak egyben rendelhető meg, a POSTAKÖLTSÉGET AZONBAN MI ÁLLJUK! A következő címeket tartalmazza a csomag: · Rajzolj, színezz, karikázz! · Luca és a csodavonat · Cirmos cica haj · Munkagépek kifestő · Álomvarázsló · Színezd ki! · Tudásvarázs · Számlépcső 2-4 éveseknek · Tájékozódó kismozdony · Írástanuló medvebocs · Gondolkodó kisegér · Szépen beszélő kiskakas · Mondókák mókás állatokról

ISBN
EAN
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés Nem elérhető
Oldalszám 0 oldal
R-azonosító
Stancforma
Kötés Irkatűzött
Kivitel Fekete fehér
Méret 145mm x 200mm
Könyv tömege 1800 gramm
Matricás Nem
Rendelhető Igen
VTSZ 49011000

A sorozat tobbi tagja