Fejlesztő csomag 2-3 éveseknek

Fejlesztő könyvcsomag 2-3 éveseknek. A postaköltséget mi álljuk!

8 990 Ft

Vásárlóink véleménye

 • Tökéletes összeállítás, nagyon jó feladat füzetek.
 • A csomag nagyon tetszett a kisfiamnak. Szerencse hogy mindenféle fejlesztési lehetőség van benne. Érdekesek számára a füzetek. Korrekt ár.
 • Nagyon hasznos könyvek.Kislányunk kezdettől fogva nagyon szereti.Először csak a képeket nézegetjük,majd igyekszünk megoldani a hozzá tartozó feladatokat is!A matricákat egy kicsit nehéz leszedni!De remek szórakozás és tanulás együtt! Mindennap elővesszük,már nem is én ,hanem a kislányom hozza:,, anya olvassad!"felszólítással!!!!
 • Megrendeltük ezt a csomagot, amit a kislányunk nagyon szeretett, különösen a matricák ragasztását és a matematikai, logikai feladatokat kedvelte a legjobban.
 • A legszuperebb fejlesztő könyvek. Csak ajánlani tudom.
 • Nagyon tetszett ez a fejlesztő csomag. A kislányom nagyon szereti. Főleg a sok matrica tetszik neki.
 • Nagyon jó és hasznos kiadványok. Fiam nagyon szereti. A feladatok érthetőek.
 • Öröm, hogy korosztályokra lebontva találni hasonló csomagokat. Minden területre kiterjedően, illetve a mondókák és mesék sem maradtak ki a sorból.
 • Nagyon jó összeállítás ajándékba is ezt fogom szánni.
 • Nagyon köszönöm, hogy ilyen gyorsan megérkezett a címemre a csomag. Mivel karácsonyra kértem az unokámnak, holnap adom át neki.
 • Kislányomnak választottam ezt a könyvcsomagot, otthoni foglalkozásra, nagyon meg vagyok a füzetekkel, illetve a könyvecskékkel. Kislányomnak is nagyon tetszik, főleg a sok beragasztható matrica.

Csomagunk 12 kiadványt tartalmaz, melyet tudományosan, a gyerekek fejlődését figyelembe véve válogattuk össze. Tartalmaz minden kompetenciát fejlesztő munkafüzetet, beleértve az szövegértés fejlesztését, a formák és színek elsajátítását, a környezet megismerését és a számok világába is elkalauzolja a gyermeket. Egyes termékeink matricákat tartalmaznak, melyek segítik a fejlődést. A gyors nézetre rákattintva meg tudja tekinteni, mely könyveket tartalmazza az összeállítás. A csomag csak egyben rendelhető meg, a POSTAKÖLTSÉGET AZONBAN MI ÁLLJUK! A következő címeket tartalmazza a csomag: · Lánc, Lánc, Eszterlánc · Munkagépek kifestő · Sündörgő · IBölcsitől a nagycsoportig – Évszakok · Csillingelő · Bölcsitől a nagycsoportig: Család · Bölcsitől a nagycsoportig: Mesék · Dalos bölcsi · Bölcsitől a nagycsoportig: Vizek világa · Számlépcső 2-4 éveseknek · Minimatek · Óvodába megyek

ISBN
EAN
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés Nem elérhető
Oldalszám 0 oldal
R-azonosító
Stancforma
Kötés Irkatűzött
Kivitel Fekete fehér
Méret 145mm x 200mm
Könyv tömege 1800 gramm
Matricás Nem
Rendelhető Igen
VTSZ 49011000

A sorozat tobbi tagja