Fejlesztő csomag 2-3 éveseknek

Fejlesztő könyvcsomag 2-3 éveseknek. A postaköltséget mi álljuk!

8 990 Ft

Vásárlóink véleménye

 • Nagyon jól megtervezett, a korosztálynak megfelelő feladatokat tartalmaz, ami fejleszti a vonalvezetési, vonaltartási képességeket, és gyakoroltatja a számolást.
 • Nagyon jól összeállított könyv. Unokáink az anyukájukkal újszerű közös élményt kapnak, ami túlmutat az együtt játszás örömén.
 • Jó összeállítás, kedvező ár
 • Kislányom előszerettel veszi elő a könyveket és nézi a feladatokat. A foglalkoztató füzetek rendkìvül hasznosak. A megrendelés zökkenőmentes volt.
 • Nagyon jó összeállítás, nem a csapból folyó mondókákkal, versikékkel. A gyermek szívesen lapozza, matricázza.
 • Nagyon jó és hasznos kiadványok. Fiam nagyon szereti. A feladatok érthetőek.
 • Nagyon sokrétű, számos témát érintő füzetecskék. A feladatok beszélgetésre ösztönöznek például a kisfiam még nem ismeri a cirkusz világát, a bohócos feladatoknál erről beszélgettünk, de számos téma felmerült feladatmegoldás közben amiről még nem voltak ismeretei. De a testséma fejlesztés, írásmozgás fejlesztése, a rövid mesék mind-mind fontos egy ilyen korú gyerek számára.
 • Nagyon jó ötlet a matrica az egyes feladatokhoz. Kreatív, ötletes feladatokkal vannak tele a könyvek. Játékosan "tanulhatnak" belőle a gyerekek.
 • 3 éves kislányomnak rendeltem, nagyon szeretjük, sok matricával és a fejlődését segítő feladatokkal, szinte minden nap előkerül valamelyik füzetke. Köszönjük ! :-)
 • Tökéletes összeállítás, nagyon jó feladat füzetek.
 • Ötletgazdag feladatok gyűjteménye. Öröm vele fejleszteni. Jó kis családi program a feldolgozása.

Csomagunk 12 kiadványt tartalmaz, melyet tudományosan, a gyerekek fejlődését figyelembe véve válogattuk össze. Tartalmaz minden kompetenciát fejlesztő munkafüzetet, beleértve az szövegértés fejlesztését, a formák és színek elsajátítását, a környezet megismerését és a számok világába is elkalauzolja a gyermeket. Egyes termékeink matricákat tartalmaznak, melyek segítik a fejlődést. A gyors nézetre rákattintva meg tudja tekinteni, mely könyveket tartalmazza az összeállítás. A csomag csak egyben rendelhető meg, a POSTAKÖLTSÉGET AZONBAN MI ÁLLJUK! A következő címeket tartalmazza a csomag: · Mit hozott a kis vonat? · Szorgos járművek · Sündörgő · IBölcsitől a nagycsoportig – Évszakok · Meséljünk együtt · Bölcsitől a nagycsoportig: Család · Bölcsitől a nagycsoportig: Mesék · Dalos bölcsi · Bölcsitől a nagycsoportig: Vizek világa · Számlépcső 2-4 éveseknek · Minimatek · Óvodába megyek

ISBN
EAN
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés Nem elérhető
Oldalszám 0 oldal
R-azonosító
Stancforma
Kötés Irkatűzött
Kivitel Fekete fehér
Méret 145mm x 200mm
Könyv tömege 1800 gramm
Matricás Nem
Rendelhető Igen
VTSZ 49011000

A sorozat tobbi tagja