Fejlesztő csomag 2-3 éveseknek

Fejlesztő könyvcsomag 2-3 éveseknek. A postaköltséget mi álljuk!

8 290 Ft

Vásárlóink véleménye

 • Nagyon korrektnek tartom, hogy nem kell postaköltséget fizetni egy könyvcsomag megrendelése esetén.
 • Unokahúgomnak vásároltam, mivel még nem töltötte be a hármat, ezért még csak a könyvek egy részét használták fel, de eddig maximálisan elégedett az anyukája.
 • A kisfiam ma három éves, ezeket a fejlesztőket nekünk találták ki. Színesek, izgalmasak, tele matricákkal. Imádjuk!
 • Nagyon jó kis könyvcsomag. Tele fejlesztő feladatokkal, minden témát feldolgoz, visszatérő, de mégis változatos gyakorlatok találhatóak benne. A kisfiam minden nap előveszi, a matricák ragasztgatása pedig külön öröm számára, és motiválja a feladatok elvégzésében.
 • Kislányom előszerettel veszi elő a könyveket és nézi a feladatokat. A foglalkoztató füzetek rendkìvül hasznosak. A megrendelés zökkenőmentes volt.
 • Nagyon jól összeállított könyv. Unokáink az anyukájukkal újszerű közös élményt kapnak, ami túlmutat az együtt játszás örömén.
 • Nagyon jó összeállítás, nem a csapból folyó mondókákkal, versikékkel. A gyermek szívesen lapozza, matricázza.
 • Nagyon szuperek a könyvek. Kislányom 2 éves és szinte eddig mindegyik neki való feladatok, matricázások lekötötték és nagyon tetszett neki. Mi könyvcsomagot választottunk neki és fogunk is még vásárolni. Nagyon örülök neki, hogy megtaláltam azt a kiadót.
 • Nagyon sokrétű, számos témát érintő füzetecskék. A feladatok beszélgetésre ösztönöznek például a kisfiam még nem ismeri a cirkusz világát, a bohócos feladatoknál erről beszélgettünk, de számos téma felmerült feladatmegoldás közben amiről még nem voltak ismeretei. De a testséma fejlesztés, írásmozgás fejlesztése, a rövid mesék mind-mind fontos egy ilyen korú gyerek számára.
 • Kislányomnak választottam ezt a könyvcsomagot, otthoni foglalkozásra, nagyon meg vagyok a füzetekkel, illetve a könyvecskékkel. Kislányomnak is nagyon tetszik, főleg a sok beragasztható matrica.
 • Nagyon jó kis csomag, 3 éves kislánynak rendeltem, van benne ami leköti és van ami még nem, így hosszabb távon kitartunk vele.

Csomagunk 14 kiadványt tartalmaz, melyet tudományosan, a gyerekek fejlődését figyelembe véve válogattuk össze. Tartalmaz minden kompetenciát fejlesztő munkafüzetet, beleértve az szövegértés fejlesztését, a formák és színek elsajátítását, a környezet megismerését és a számok világába is elkalauzolja a gyermeket. Egyes termékeink matricákat tartalmaznak, melyek segítik a fejlődést. A gyors nézetre rákattintva meg tudja tekinteni, mely könyveket tartalmazza az összeállítás. A csomag csak egyben rendelhető meg, a POSTAKÖLTSÉGET AZONBAN MI ÁLLJUK! A következő címeket tartalmazza a csomag: · Rajzolj, színezz, karikázz! · Csip-csip, csóka · Munkagépek kifestő · Álomvarázsló · Színezni tanulok · Irkafirka · Készülj fel az óvodára! · Tájékozódó kismozdony · Írástanuló medvebocs · Gondolkodó kisegér · Szépen beszélő kiskakas · Mesterségek · Bölcsitől a nagycsoportig: Család · Bölcsitől a nagycsoportig: Állatok

ISBN
EAN
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés Nem elérhető
Oldalszám 0 oldal
R-azonosító
Stancforma
Kötés Irkatűzött
Kivitel Fekete fehér
Méret 145mm x 200mm
Könyv tömege 1800 gramm
Matricás Nem
Rendelhető Igen
VTSZ 49011000

A sorozat tobbi tagja