A legkülönbözőbb és legfinomabb sütemények kanállal mérhető alapanyagokból.
Egy foglalkoztató, mely a helyes viselkedést szeretné a gyermekeknek bemutatni. Célunk, hogy a gyermekek megmutathassák szüleiknek, milyen jólnevelt csemetékké váltak, akár otthon, akár az óvodában. Megismerkedhetnek olyan élethelyzetekkel, amelyekkel talán még sosem találkoztak korábban, így ha a jövőben megtörténik, már tudni fogják, mit kell, illetve mit illik vagy nem illik csinálni.
Munkafüzetünk abban nyújt segítséget, hogy a harmadik osztályhoz szükséges kompetenciákat erősítse, segítse a gyerekeket és a szülőket az országos kompetenciamérésre való sikeres felkészülésben, így segítve az alapkészségek, képességek fejlődését.
Öt-hat éves felsőcsoportos óvodás gyermekeknek íródott matematikai foglalkoztató munkafüzetünket
Mutatós finom sütemény, leveles tésztával. A camembert, a dió és az áfonyás íz harmonikus kombinációja.
A hozzávalókat mély tálba tesszük, jól összegyúrjuk, majd négy részre osztjuk. Lisztezett munkalapon egyenként közepes tepsi méretűre kinyújtjuk. Előmelegített sütőben, 170 °C-on, külön-külön kb. 7-10 perc alatt megsütjük. A krémhez a búzadarát a tejjel állandóan kevergetve sűrűre főzzük, kihűtjük. A cukrokat elvegyítjük a mascarponéval, majd a kihűlt tejbe- grízhez forgatjuk. Az egyik lapot megkenjük a grízes krém felével. Ráhelyezzük a második tésztát. Megkenjük valamilyen pikáns lekvárral, ráhelyezzük a harmadik lapot. A maradék krém következik, majd befedjük a negyedik tésztalappal. A tetejére a tortabevonót darabokra törjük, az olajjal vízgőz fölött kevergetve megolvasztjuk. A sütemény tetejére simítjuk, majd egy éjszakára hűtőbe tesszük. Fogyasztás előtt meleg vízbe mártott éles késsel hosszúkás szeletekre vágjuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft
390 Ft