Formák

Foglalkoztató sorozat 2-4 éves gyerekeknek, hogy megalapozzák környezetismereti tudásukat. Sorozatunk ezen tagja megismerteti a kisgyermekeket a különböző formákkal, síkidomokkal, alakzatokkal.

690 Ft

Vásárlóink véleménye

  • Remek foglalkoztató könyv. A sógornőm vett egyet a kislányának az Auchanban, de ott nem lehetett kapni többet. Azután én is rendeltem Önöktől az én kisfiamnak! Remek a benne lévő grafika, egyszerű, de nagyszerű. Könnyen érthető a 2-3 évesek számára. És rendkívül aranyos!

Kedves Szülők! A mai gyermekek számára természetes az inger gazdag környezet, a tárgyak, formák változatossága. Már csecsemőkorban különböző érzékelő játékokkal halmozzuk el őket, ami nem baj, mert játék közben ismerkednek a tárgyak tulajdonságaival: pl. szögletes, gömbölyű, egymásra illeszthető stb. Megtapasztalja azt, hogy van, ami gurul, aminek egyenes lapjai vannak, hogy egymásra lehet illeszteni őket stb. A különböző formák megismerésére miért van szükség? Azért, mert ez a későbbi írás-olvasás alap-ja. Nagyon fontos az alak és formaészlelés megfelelő szintű fejlettsége, hiszen fel kell, ismeri azt, hogy egy forma vagy betű akkor is ugyanaz, ha más a mérete, színe stb. Az írás-olvasás során tudni kell azonosítani a betűket, betűelemeket. Mindezek hosszú tanulási folyamat eredményei, így nem elég korán kezdeni. Foglalkoztató füzetünkben a három alapformával ismerkedhetnek meg a gyerekek: kör, téglalap, háromszög. A feladatokhoz nagyon sok olyan játékot lehet kapcsolni, amit otthon a lakásban is lehet játszani pl. Keress hasonló tárgyat a szobában! Ebben a korban még a tapasztalatokon, élményeken van a hangsúly, de gondoltunk azokra a gyermekekre is, akik magasabb szinten tudnak teljesíteni. A foglalkoztató egy sorozat része. Füzeteinkben egyre mélyülő tartalommal – az életkori sajátosságot figyelembe véve- foglalkozunk a gyermekeket érdeklő témákkal. Keresse honlapunkon a sorozat folyamatosan megjelenő kiadványait! Kellemes időtöltést kívánunk!

ISBN 978 615 5655 57 9
EAN 9786155655579
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés 2018. február
Oldalszám 48 oldal
R-azonosító 45400
Stancforma
Kötés Irkatűzött
Kivitel Színes
Méret 210mm x 285mm
Könyv tömege 180 gramm
Csomag darabszáma 20 db
Csomag tömege 4 kg
Matricás Igen
Rendelhető Igen
VTSZ 49011000

A sorozat tobbi tagja