Játékos ABC

Munkafüzetünket óvodások és elsősök számára állítottuk össze, célunk az volt, hogy játékosan ismerkedjenek a betűkkel, a hangokkal, közben feladatokat oldhatnak meg és színezhetnek is.

890 Ft

Vásárlóink véleménye

  • Nagyon jól gyakoroltatja majd a betűk írását, és a mellette lévő feladatok is frappánsak, segít gyakorolni.
  • Szuper feladatok játékos olvasni - írni tanuláshoz!
  • A vonalvezetés, a formák megismerése, a ceruza fogása, tartása fontos része az írásnak, hogy sikerélménye legyen időben el kell kezdeni. Nagycsoportos lévén már szeretné tudni leírni a nevét, érdekli a betűk sokaságából keletkezett szavak. Ez a munkafüzet vidám feladatokkal, érdekes módon tanít, de nem válik unalmassá, a gyermek kedvét nem veszi el a tanulástól.

A gyermekek már óvodáskorban ismerkednek a betűkkel és a hozzájuk kapcsolódó hangokkal, erre az általuk is ismert állatok, növények, tárgyak asszociálása adhat legjobb lehetőséget: A, mint alma, B, mint baba, C, mint cica. Munkafüzetünket óvodások és elsősök számára állítottuk össze, célunk az volt, hogy játékosan ismerkedjenek a betűkkel, a hangokkal, közben feladatokat oldhatnak meg és színezhetnek is. Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy nem tankönyvet készítettünk, a kicsik vidám és szórakoztató játéknak tekintsék ezt az otthoni foglalkozást, az önök, szülők jelenléte pedig nélkülözhetetlen kell hogy legyen, szükség esetén biztassák, segítsék a gyermekeiket.Kellemes játékot és hasznos tanulást kívánunk!

ISBN 978 615 5042 40 9
EAN 9786155042409
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés 2011. augusztus
Oldalszám 48 oldal
R-azonosító 26284
Stancforma
Kötés Irkatűzött
Kivitel Fekete fehér
Méret 210mm x 285mm
Könyv tömege 180 gramm
Csomag darabszáma 20 db
Csomag tömege 4 kg
Matricás Nem
Rendelhető Igen
VTSZ 49011000

A sorozat tobbi tagja