Cirmos cica haj

A legnépszerűbb és legkönnyebben megtanulható magyar népi mondókák válogatása, melyek könnyen megtanulhatóak és mondogathatóak kisóvodás gyerekek számára.

390 Ft

Nem rendelhető

Vásárlóink véleménye

  • Csodálatos kis könyv. Unokám nagyon szereti. Kettő éves és már 2 mondókát megtanult. Aranyos rajzok láthatóak benne.
  • Szuper jó könyvecske.
  • Szókincs fejlesztés szempontjából a legjobb a mondókák hallgatása, fülbemászó
  • gyönyörű rajzokkal készült, aranyos egyszerű mondóka válogatásokat tartalmaz. Kézbe illő. Öröm a gyermeknek és a felnőttnek is.

A magyar népi mondókatár szinte kimeríthetetlen. Olyan gazdag kínálat áll rendelkezésünkre, olyan széles a merítési lehetőség, ami már-már nehézzé teszi a válogatást. Ezért most olyan mondókákat igyekeztünk egy csokorba gyűjteni a legkedveltebbek mellé, amelyek kevésbé ismertek, szinte a feledés homályába merültek. Ezek a jól mondogatható és könnyen memorizálható ritmusos versikék fejlesztik a gyermekek nyelvérzékét, beszédkészségét, de mindenekelőtt olyan szavakkal, szóösszetételekkel bővíti szókincsüket, amelyek már kihalófélben vannak a ma emberének aktívan használt beszédéből. A gazdagon illusztrált, színes mondókás könyv fejleszti a kicsik vizuális képességét és szépérzékét, miközben hagyja szabadon szárnyalni a fantáziájukat is.

ISBN 978 615 5308 59 8
EAN 9786155308598
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés 2014. január
Oldalszám 32 oldal
R-azonosító
Stancforma
Kötés Puha kötés
Kivitel Fekete fehér
Méret 145mm x 200mm
Könyv tömege 80 gramm
Csomag darabszáma 20 db
Csomag tömege 1.6 kg
Matricás Nem
Rendelhető Nem
VTSZ 49011000

Még 158 további termék a kategóriában