Terefere – F, V, P, B, M, N

Terefere sorozatunk a hangok világába kalauzolják el a tudásszomjas gyerkőcöket. A tiszta, helyes beszéd az egyik alapvető feltétele az olvasás és írás elsajátításának, mondhatni az iskolába lépés egyik „előszobája”. Ezért fontosnak tartottuk az olyan feladatok megjelenését is gyűjteményünkben, melyek e területek megerősítését szolgálják.

690 Ft

Nem rendelhető

Vásárlóink véleménye

  • Örülök hogy rátaláltam a sorozatra azonnal meg is rendeltem. Máshol nem találtam hasonló kiadványt. Hasznosak és sok színűek.
  • Terefere sorozatot logopédusunk ajánlására választottuk. Előző könyvekhez mérten számunkra sokkal eredményesebb akár több fejlesztési szempontból is.
  • Nagyon könnyű és gyors Önöktől rendelni. A Terefere kiadvány egyszerű, de nagyon jól felépített feladatokat tartalmaz.
  • A logopédiai terápia menetét követő, szakmailag jól átgondolt kiadvány. Nagyon jó az ára.
  • Nagyon hasznos és sokrétű feladatot tartalmaz. Jól kiegészíthető vele a logopédiai foglalkozáson átvett anyag. Otthoni gyakorláshoz is kiváló.

Ezt a feladatgyűjteményt 5-7 éves gyermekek és szüleik számára ajánljuk, de emellett remekül hasznosítható óvodai és iskolai foglalkozásokon is. Változatos feladatokat tartalmaz a beszéd fejlesztéséhez, mesékkel, képekkel és egyéb területeket fejlesztő gyakorlatokkal kiegészítve. A tiszta, helyes beszéd az egyik alapvető feltétele az olvasás és írás elsajátításának, mondhatni az iskolába lépés egyik „előszobája”. Ezért fontosnak tartottuk az olyan feladatok megjelenését is gyűjteményünkben, melyek e területek megerősítését szolgálják. Az ismeretlen kifejezéseket és a feladatgyűjteményben szereplő szavakat a szójegyzék tartalmazza.

ISBN 978 615 5528 96 5
EAN 9786155528965
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés 2016. augusztus
Oldalszám 48 oldal
R-azonosító 29053
Stancforma
Kötés Irkatűzött
Kivitel Fekete fehér
Méret 210mm x 285mm
Könyv tömege 180 gramm
Csomag darabszáma 20 db
Csomag tömege 4 kg
Matricás Nem
Rendelhető Nem
VTSZ 49011000

A sorozat tobbi tagja