Terefere – S, Zs, Cs

Terefere sorozatunk a hangok világába kalauzolják el a tudásszomjas gyerkőcöket. A tiszta, helyes beszéd az egyik alapvető feltétele az olvasás és írás elsajátításának, mondhatni az iskolába lépés egyik „előszobája”. Ezért fontosnak tartottuk az olyan feladatok megjelenését is gyűjteményünkben, melyek e területek megerősítését szolgálják.

690 Ft

Nem rendelhető

Vásárlóink véleménye

  • Nagyon hasznos és sokrétű feladatot tartalmaz. Jól kiegészíthető vele a logopédiai foglalkozáson átvett anyag. Otthoni gyakorláshoz is kiváló.
  • Nagyon sokféle feladatot találtam a könyvben. Aranyos a grafikája, valóban hasznosak és fejleszti a gyerekek hangképzését. Remek kiadvány!
  • A logopédiai terápia menetét követő, szakmailag jól átgondolt kiadvány. Nagyon jó az ára.
  • Nagyon tetszett a 6 éves kislányomnak is. Fokozatosan nehezülő feladatok, játékosan. Igaz színezni még nem szeret, de azokra is rá tudtam beszélni. Szórakoztatva tanulunk. Ő kéri nap, mint nap, hogy folytassuk a feladatokat.
  • Hasznos kiadvány!
  • Kiváló, szakmai szempontból jól használható kiadvány.

Ezt a feladatgyűjteményt 5-7 éves gyermekek és szüleik számára ajánljuk, de emellett remekül hasznosítható óvodai és iskolai foglalkozásokon is. Változatos feladatokat tartalmaz a beszéd fejlesztéséhez, mesékkel, képekkel és egyéb területeket fejlesztő gyakorlatokkal kiegészítve. A tiszta, helyes beszéd az egyik alapvető feltétele az olvasás és írás elsajátításának, mondhatni az iskolába lépés egyik „előszobája”. Ezért fontosnak tartottuk az olyan feladatok megjelenését is gyűjteményünkben, melyek e területek megerősítését szolgálják. Az ismeretlen kifejezéseket és a feladatgyűjteményben szereplő szavakat a szójegyzék tartalmazza.

ISBN 978 615 5308 65 9
EAN 9786155308659
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés 2017. június
Oldalszám 48 oldal
R-azonosító 32800
Stancforma
Kötés Irkatűzött
Kivitel Fekete fehér
Méret 145mm x 200mm
Könyv tömege 180 gramm
Csomag darabszáma 20 db
Csomag tömege 4 kg
Matricás Nem
Rendelhető Nem
VTSZ 49011000

A sorozat tobbi tagja