Terefere – O, Ö, U, Ü

Terefere sorozatunk a hangok világába kalauzolják el a tudásszomjas gyerkőcöket. A tiszta, helyes beszéd az egyik alapvető feltétele az olvasás és írás elsajátításának, mondhatni az iskolába lépés egyik „előszobája”. Ezért fontosnak tartottuk az olyan feladatok megjelenését is gyűjteményünkben, melyek e területek megerősítését szolgálják.

690 Ft

Nem rendelhető

Vásárlóink véleménye

  • A logopédiai terápia menetét követő, szakmailag jól átgondolt kiadvány. Nagyon jó az ára.
  • Mint logopédus, hatalmas segítség számunkra a munkánkat előrébb vivő kiadványok tömkelege! A terefere csak itt kapható! KÖSZÖNJÜK!
  • Sokat segít a gyerekek hangfelismerésében és megkülönböztetésében.Segítségünkre van a hangok tiszta kiejtésében.

Ezt a feladatgyűjteményt 5-7 éves gyermekek és szüleik számára ajánljuk, de emellett remekül hasznosítható óvodai és iskolai foglalkozásokon is. Változatos feladatokat tartalmaz a beszéd fejlesztéséhez, mesékkel, képekkel és egyéb területeket fejlesztő gyakorlatokkal kiegészítve. A tiszta, helyes beszéd az egyik alapvető feltétele az olvasás és írás elsajátításának, mondhatni az iskolába lépés egyik „előszobája”. Ezért fontosnak tartottuk az olyan feladatok megjelenését is gyűjteményünkben, melyek e területek megerősítését szolgálják. Az ismeretlen kifejezéseket és a feladatgyűjteményben szereplő szavakat a szójegyzék tartalmazza.

ISBN 978 615 5528 95 8
EAN 9786155528958
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés 2016. augusztus
Oldalszám 48 oldal
R-azonosító 29055
Stancforma
Kötés Irkatűzött
Kivitel Fekete fehér
Méret 210mm x 285mm
Könyv tömege 180 gramm
Csomag darabszáma 20 db
Csomag tömege 4 kg
Matricás Nem
Rendelhető Nem
VTSZ 49011000

A sorozat tobbi tagja