Csodaceruza

A gyermek már óvodáskorban megkezdik elsajátítani a betűket és a számokat. A Csodaceruza segít abban, hogy a gyermek minél könnyebben megtanulhassa a később nehézségek elkerülése érdekében.

690 Ft

Nem rendelhető

Vásárlóink véleménye

  • A kiadványt ballagó óvodásainknak rendeltük meg. Kézhezvételkor átlapoztuk, és úgy gondoljuk nagyon hasznos munkafüzetet választottunk a gyerekeknek. Korosztályuknak megfelelő, érdekes feladatokkal teli munkafüzet, mely hasznukra válhat a nyár folyamán, iskolába lépés előtt. Köszönjük!
  • Iskola előtt álló gyereknek Tökéletes.
  • Nagy segítség számomra és nagycsoportos gyerekek számára,de a középsősök is szívesen használják. Nagyon jó az összeállítás, nagyon elégedettek vagyunk kolléganőmmel.
  • Ebben a kiadványban az tetszik, hogy a gyermekeket gondolkodásra, a logikai kézségük használatára veszi rá, és mindezt szintén játékos módon teszi.

A kisgyermekek már óvodás korukban ismerkednek az íráshoz kapcsolódó feladatokkal, nem teljesen ismeretlenek számukra a betűk, sőt akadnak olyanok is, akik már olvasni is megtanulnak, mire iskolába kerülnek. Munkafüzetünkben írás-előkészítő feladatokkal találkozhatnak a kicsik, az otthoni gyakorlás ehhez nyújt segítséget. Mindezt játékosan végezhetik: feladatokat oldhatnak meg, rajzolhatnak, színezhetnek, így a helyes ceruzafogást is észrevétlenül elsajátíthatják, amihez az önök segítségére és biztatására is szükség lesz. Arra is ösztönözzék őket, hogy füzetük tiszta és esztétikus legyen, hiszen az iskolában is elvárják majd ezt tőlük.Jó munkát kívánunk az egész családnak!

ISBN 978 615 5042 61 4
EAN 9786155042614
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés 2012. január
Oldalszám 48 oldal
R-azonosító
Stancforma
Kötés Irkatűzött
Kivitel Fekete fehér
Méret 210mm x 285mm
Könyv tömege 180 gramm
Csomag darabszáma 20 db
Csomag tömege 4 kg
Matricás Nem
Rendelhető Nem
VTSZ 49011000

A sorozat tobbi tagja