Ismerkedem az ábécével

A kisiskolás gyermek első nagy feladata az ábécé megtanulása. Minden tudás alapja ez. Így tanul meg a gyermek írni és olvasni. Az Ismerkedem az ábécével játszva segít a gyermeknek a betűk gyors elsajátításában.

490 Ft

Nem rendelhető

Vásárlóink véleménye

  • Jópofa módon ismerkedteti meg a betűket a kicsikkel
  • A füzetet mèg csak átlapoztuk, de örömmel láttam,hogy gyermekkorom egyik kedves verse, a Zengő ABC olvasható az első oldalon. Ezèrt külön köszönet. A matrica plusz boldogság.

Néhány betűvel már óvodáskorban megismerkednek a gyerekek, így számtalanszor előfordul, hogy még olvasni nem tudnak, de az utcán néhány feliratról már próbálják kibetűzni a szavakat. Munkafüzetünkben játékosan szeretnénk megismertetni a kicsiket a betűk világával. A feladatok összeállításakor nem követtünk rendszert, célunk az volt, hogy játékosan tanuljanak még többet, így nemcsak a betűk írását gyakorolhatják, hanem minden oldalon érdekes és változatos feladatokat oldhatnak meg. Hogy még szórakoztatóbb legyen a gyakorlás, matricákat találhatnak a gyerekek a kiadványban, melyek egy-egy feladat megoldását rejtik, így jutalomként beragaszthatják a megfelelő helyre. Kikapcsolódásként pedig társasjátékot is játszhat a család, amely a füzet közepén található, kivehető és kartonlapra ragasztható, még több kellemes percet szerezve mindenkinek.

ISBN 978 615 5042 86 7
EAN 9786155042867
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés 2012. augusztus
Oldalszám 32 oldal
R-azonosító 16334
Stancforma
Kötés Irkatűzött
Kivitel Színes
Méret 165mm x 235mm
Könyv tömege 80 gramm
Csomag darabszáma 20 db
Csomag tömege 1.6 kg
Matricás Igen
Rendelhető Nem
VTSZ 49011000

Még 158 további termék a kategóriában