Bölcsitől a nagycsoportig - Állatok

Egy munkafüzet, mely végigkíséri a lurkót az óvodás éveken. Az óvodáskor végére a gyermek a háziállatokkal és vadon élő állatokkal kapcsolatos feladatokon keresztül felkészül az iskolába szükséges kompetenciákra.

890 Ft

Vásárlóink véleménye

  • Nagyon jó füzetecske. Csak a matricák nehezen jönnek le. A gyerekem nagyon szereti. Másnak is ajánlanám.
  • Nagyon jó. A lányom nagyon szereti. Sok érdekes feladat van benne. Játszva tanulunk.
  • Belelapozva pont mint, amit vártam tőle. Kisfiam születésnapjára fogja megkapni, biztosan tudom, hogy nyerő ajándék lesz neki.
  • Az állatos munkafüzetek, kifestők mindig nagyon tetszenek a kislányomnak. Ezt is nagyon szereti.
  • Imádjuk az állatokat, nagyon sok vidám percet töltöttünk a színezéssel, ragasztgatással!!! Kiválóan alkalmas arra ,hogy a kicsik megismerjék a házi és állatkerti állatokat!!!

A Magnusz Kiadó által megjelentetett legújabb fejlesztő munkafüzetcsalád, a Bölcsitől a nagy-csoportig, ismét az óvodáskorú gyermekek számára készült. A három kötetből álló sorozat izgalmas, érdekes feladatokkal köti le a gyermekek figyelmét, és eközben észrevétlenül sajátítják el a szükséges képességeket, szókincset. Életkoruknak megfelelő praktikus ismereteket szerezhetnek, ezzel kiegészítve az óvodai foglalkozások tartalmát. Célunk, hogy a gyermekek az óvodáskor végére (6-7 éves korra) elérjék az iskolai élet megkezdéséhez szükséges fejlettségi szintet, és megakadályozzuk az esetleges tanulási zavarok kialakulását. A Bölcsitől a nagycsoportig fejlesztő sorozat munkafüzetei: a Piac, a Család, az Állatok. Tapasztalt gyógypedagógus szerzőink jó munkát és kellemes szórakozást kívánnak a kis felfedezőknek!

ISBN 978 615 5308 46 8
EAN 9786155308468
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés 2014. január
Oldalszám 32 oldal
R-azonosító 32264
Stancforma
Kötés Irkatűzött
Kivitel Fekete fehér
Méret 210mm x 285mm
Könyv tömege 180 gramm
Csomag darabszáma 20 db
Csomag tömege 4 kg
Matricás Igen
Rendelhető Igen
VTSZ 49011000

A sorozat tobbi tagja