Bölcsitől a nagycsoportig - Család

Egy munkafüzet, mely végigkíséri a lurkót az óvodás éveken. Az óvodáskor végére a gyermek a családdal és rokonokkal kapcsolatos feladatokon keresztül felkészül az iskolába szükséges kompetenciákra.

1 090 Ft

Vásárlóink véleménye

  • Csomagban rendeltünk könyveket, nagyon szeretjük a Magnusz könyveket. Csak ajánlani tudom. A négyéves kisfiúnk imádja őket.
  • Nagyon jó. Az egész foglalkoztató izgalmas.
  • Egyszerűen és érthetően magyarázza el a családi kapcsolatokat, úgy, hogy azt egy 3 éves kisgyermek is megérti.

A Magnusz Kiadó által megjelentetett legújabb fejlesztő munkafüzetcsalád, a Bölcsitől a nagy-csoportig, ismét az óvodáskorú gyermekek számára készült. A három kötetből álló sorozat izgalmas, érdekes feladatokkal köti le a gyermekek figyelmét, és eközben észrevétlenül sajátítják el a szükséges képességeket, szókincset. Életkoruknak megfelelő praktikus ismereteket szerezhetnek, ezzel kiegészítve az óvodai foglalkozások tartalmát. Célunk, hogy a gyermekek az óvodáskor végére (6-7 éves korra) elérjék az iskolai élet megkezdéséhez szükséges fejlettségi szintet, és megakadályozzuk az esetleges tanulási zavarok kialakulását. A Bölcsitől a nagycsoportig fejlesztő sorozat munkafüzetei: a Piac, a Család, az Állatok. Tapasztalt gyógypedagógus szerzőink jó munkát és kellemes szórakozást kívánnak a kis felfedezőknek!

ISBN 978 615 5308 45 1
EAN 9786155308451
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés 2014. január
Oldalszám 32 oldal
R-azonosító 32263
Stancforma
Kötés Irkatűzött
Kivitel Fekete fehér
Méret 210mm x 285mm
Könyv tömege 180 gramm
Csomag darabszáma 20 db
Csomag tömege 4 kg
Matricás Igen
Rendelhető Igen
VTSZ 49011000

A sorozat tobbi tagja