Bölcsitől a nagycsoportig - Piac

Egy munkafüzet, mely végigkíséri a lurkót az óvodás éveken. Az óvodáskor végére a gyermek a vásárlással, piaccal és boltokkal kapcsolatos feladatokon keresztül felkészül az iskolába szükséges kompetenciákra.

890 Ft

Vásárlóink véleménye

  • Belelapozva pont mint, amit vártam tőle. Kisfiam születésnapjára fogja megkapni, biztosan tudom, hogy nyerő ajándék lesz neki.
  • Hasznos a mindennapokban használt tárgyak megismerésében.
  • Vidéken élünk, a gyerekek ismerik a kert fogalmát ,ilyenkor télen nagyon sokféle déligyümölcsöt vásárolunk a vitaminszükségletük kielégítésére, így nagyon élvezték, hogy ismerik az összes zöldséget és gyümölcsöt amit a könyvben láttunk!!
  • Nagyon jó, választékos feladatok vannak a foglalkoztató füzetben. Fogok még innen rendelni. Másoknak is ajánlom.
  • Nagyon jó hogy a matricák segítségével a vizuális gyerekek is könnyedén megtanulhatják a piacon megtalálható zöldségek gyümölcsök nevét.
  • Szíves lapozgatja a gyerkőc

A Magnusz Kiadó által megjelentetett legújabb fejlesztő munkafüzetcsalád, a Bölcsitől a nagy-csoportig, ismét az óvodáskorú gyermekek számára készült. A három kötetből álló sorozat izgalmas, érdekes feladatokkal köti le a gyermekek figyelmét, és eközben észrevétlenül sajátítják el a szükséges képességeket, szókincset. Életkoruknak megfelelő praktikus ismereteket szerezhetnek, ezzel kiegészítve az óvodai foglalkozások tartalmát. Célunk, hogy a gyermekek az óvodáskor végére (6-7 éves korra) elérjék az iskolai élet megkezdéséhez szükséges fejlettségi szintet, és megakadályozzuk az esetleges tanulási zavarok kialakulását. A Bölcsitől a nagycsoportig fejlesztő sorozat munkafüzetei: a Piac, a Család, az Állatok. Tapasztalt gyógypedagógus szerzőink jó munkát és kellemes szórakozást kívánnak a kis felfedezőknek!

ISBN 978 615 5308 44 4
EAN 9786155308444
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés 2014. augusztus
Oldalszám 32 oldal
R-azonosító 32261
Stancforma
Kötés Irkatűzött
Kivitel Fekete fehér
Méret 210mm x 285mm
Könyv tömege 180 gramm
Csomag darabszáma 20 db
Csomag tömege 4 kg
Matricás Igen
Rendelhető Igen
VTSZ 49011000

A sorozat tobbi tagja