Fejlesztő csomag 3-4 éveseknek

Fejlesztő könyvcsomag 3-4 éveseknek. A postaköltséget mi álljuk!

7 970 Ft

Vásárlóink véleménye

 • Szuper kiadványok, kislányom nagyon élvezi a különböző feladatokat és nagyon örült a matricáknak :)
 • Rendkívül széles választékú , az összeállított könyvcsomag. Az egyszerű kifestőtől kezdve,a mondókás könyvig terjed.
 • Régóta szemezgettem ezekkel a fejlesztő füzetekkel. A kislányom a nagypapájától kapott is egyet nyáron, amit kitartóan meg is csinált. Akkor döntöttem el, hogy felkeresem a honlapjukat és rendelek még belőle. Egy egész könyvcsomag sikerült :) Köszönöm szépen, tetszik mindegyik.
 • Igényes szakmai kiadványok egytől egyig. A csomag tartalma jól összeválogatott. Játékosan tanít.
 • Korcsoportnak megfelelő kiadványok, melyek fejlesztik a kézügyességet, a logikai,matemetikai tudást.
 • Kisfiam októberben lesz 4 éves, de még csak most kezdte az óvodát. Nagy örömmel foglalkozik a fejlesztő csomaggal, különösen kedveli a matricás feladatokat. A színezők is nagy kedvencei. Mivel ismeri a színeket és a számokat így egyedül is tud vele dolgozni, ha a szám mellé én oda satírozok neki egy kis szín foltocskát. :-) Még csak pár hete kaptuk meg a csomagot, de már 3 füzetet befejeztünk. Néha engem is meglep, hogy mennyire ügyes pl. a zöldségek-gyümölcsök szétválogatásánál. A találós kérdésekkel még csak segítséggel boldogult. Szerintem ahhoz még talán kicsi. A mondókák is szuperek! Kedvence a "Mit csinál kis kezem?" Ezt még este elalvás előtt is mindig el kell játszanunk. :-)
 • Nagyon szépek a könyvek, füzetek. Kellemes színekben. Hasznosnak a témakörök.
 • Nagyon szeretjük.
 • Színes, érdekes, változatos tartalom. Jó minőség, elérhető áron. Az ingyenes postaköltség nagyon szimpatikus.
 • Ezt is átnéztem miután hazahoztam és ezekből a könyvekből rájöttem, hogy hogyan tovább. Ezek is nagyon jó könyvek. Ajánlom másoknak is! Köszönöm, hogy Debrecenben is megvásárolhatók.
 • Szuper összeállítás, a kisfiam imádja. Minden füzet nagyon színvonalas, könnyen érthető. A színezők a kedvencek.

Csomagunk 13 kiadványt tartalmaz, melyet tudományosan, a gyerekek fejlődését figyelembe véve válogattuk össze. Tartalmaz minden kompetenciát fejlesztő munkafüzetet, beleértve az szövegértés fejlesztését, a formák és színek elsajátítását, a környezet megismerését és a számok világába is elkalauzolja a gyermeket. Egyes termékeink matricákat tartalmaznak, melyek segítik a fejlődést. A gyors nézetre rákattintva meg tudja tekinteni, mely könyveket tartalmazza az összeállítás. A csomag csak egyben rendelhető meg, a POSTAKÖLTSÉGET AZONBAN MI ÁLLJUK! A következő címeket tartalmazza a csomag: · Táguló világ: Téri tájékozódás 3-4 éveseknek · Szivárvány · Minden, ami körülvesz · Vidul a vadon · Mit hozott a kisvonat 3 éveseknek · Mit hozott a kishajó 3 éveseknek · Tudáskút · Lánc, lánc, eszterlánc · Munkagépek kifestő · Színezz velünk · Mondókák mókás állatokról · Bátorító · Rajzolni tanulok

ISBN
EAN
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés Nem elérhető
Oldalszám 0 oldal
R-azonosító
Stancforma
Kötés Irkatűzött
Kivitel Fekete fehér
Méret 145mm x 200mm
Könyv tömege 1800 gramm
Matricás Nem
Rendelhető Igen
VTSZ 49011000

Még 144 további termék a kategóriában