Számlépcső 5-7 éveseknek

Számtan-kompetencia foglalkoztató óvodásoknak, mely segít felkészülni a lurkóknak az iskolai matematika órákra. A feladatok készítése során törekedtünk az életszerűségre, a játékosságra és a fokozatosságra. Bízunk abban, hogy köteteinkben megtalálják gyermekük egyéni fejlettségének, képességének megfelelő, motiváló és kihívást jelentő feladatokat!

690 Ft

Nem rendelhető

Vásárlóink véleménye

  • Életkornak megfelelő feladatok vannak benne. A gyermekem szereti. A matricákért pedig különösen rajong.
  • A matek nem erőssége a gyerekemnek, de ezzel a kiadvánnyal picit elfelejti, hogy matekozik.
  • Nagy segítség számomra és nagycsoportos gyerekek számára,de a középsősök is szívesen használják. Nagyon jó az összeállítás, nagyon elégedettek vagyunk kolléganőmmel.

Kedves Szülők! Munkafüzetünk egy matematikai kompetenciákat fejlesztő sorozat része, melynek harmadik, 5-7 éveseknek szóló füzetét tartja a kezében. A sorozat többi kötete is az óvodai korcsoportokhoz és ismeretanyaghoz igazítottan lett összeállítva – egyre mélyülő és bővülő ismeretekkel –, így végigkísérhetik a gyermek gondolkodásának, kognitív kompetenciáinak fejlődését. A feladatok készítése során törekedtünk az életszerűségre, a játékosságra és a fokozatosságra. Figyelembe vettük azt, hogy az iskolába készülő gyermek már képes bizonyos összefüggések felismerésére, következtetések levonására, elemi kombinálásra, problémamegoldásra, és sokan ismerik a számokat is. A füzet használata, a feladatok megoldása minden esetben igényli a felnőtt jelenlétét, segítő és irányító közreműködését, magyarázatát. Ez jó alkalom a gyerekkel való beszélgetésre, a megoldási stratégiák keresésére. A játékos feladatok megoldása során fejlődnek a gyermek szociális képességei: akaratereje, türelme, segítőkészsége, együttműködési készsége. A rendszeres munka eredményeképpen nő a gyermek terhelhetősége, önállósága. Bízunk abban, hogy köteteinkben megtalálják gyermekük egyéni fejlettségének, képességének megfelelő, motiváló és kihívást jelentő feladatokat! Jó szórakozást kívánunk!

ISBN 978 615 5528 34 7
EAN 9786155528347
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés 2015. július
Oldalszám 80 oldal
R-azonosító 91065
Stancforma
Kötés Puha kötés
Kivitel Fekete fehér
Méret 210mm x 285mm
Könyv tömege 190 gramm
Csomag darabszáma 10 db
Csomag tömege 2 kg
Matricás Nem
Rendelhető Nem
VTSZ 49011000

Még 158 további termék a kategóriában