Matematika témájú foglalkoztató kisóvodásoknak, melyben a feladatok segítik a gyermek élményeinek, tapasztalatainak felidézését, a képek ösztönzők a beszélgetésre, miközben új szavakkal, fogalmakkal ismerkednek, így segítjük a beszédfejlődést is. További kiegészítő feladatokat talál a Felmérők menüpontban.
Fejlesztő munkafüzetünket 2-3 éves óvodásoknak állítottuk össze. Színes vidám feladatok, melyek felkeltik a gyermekek érdeklődését.
A számok világát nem elég iskolában elkezdeni megismerni. Kisóvodásoknak készült munkafüzetünkben a kezdeti számolás elemeivel ismerkedhetnek meg a gyerkőcök.
A matematika és a számolás elsajátítása az egyik legfontosabb kompetencia az életben. Nem lehet elég korán elkezdeni gyakorlását. Számtan munkafüzetünk segít abban, hogy a gyermek már óvodás korában, az iskolára felkészülve megkezdje a számok világának megismerését.
A legízletesebb pár perc alatt elkészíthető sütemények válogatása.
Szöszmötölő sorozatunk a különböző, az iskolakezdéshez nélkülözhetetlen kompetenciákra épít. A sorozat talán legfontosabb tagja, a Nagy szöszmötölő című, mely összefoglalja a sorozat többi tagjában tanultakat és gyakoroltakat.
Ha lehet egy túrórudi finomságát fokozni, akkor ebben a muffinban ez megvalósult.
Széles skálán mozog a könyvben található sütemények változatai. A csodátlaos finomságok közül kiemelhető a Csokoládés-marcipános tekercs, a Banános-túrós kocka, a Mézes zserbó, a Piskótatekercses-joghurtos kocka, a Csokis-szilvakrémes szelet.
A kétszersültet nejlonzacskóba tesszük, és sodrófával vagy klopfolóval finom morzsává összetörjük. Elkeverjük a megolvasztott vajjal, egy evőkanál cukorral és a vaníliás cukorral. Folpackkal egy 30 cm-es dobozformát kibélelünk úgy, hogy a fólia a szélén jól kilógjon. A masszát a formába nyomkodjuk, majd a hűtőbe tesszük. A zselatint hideg vízbe áztatjuk. A mascarponét a joghurttal, a citrom levével, a lereszelt citromhéjjal és a maradék cukorral krémesre keverjük. A feloldott zselatint két evőkanál mascarpone-krémbe vegyítjük, és a maradék krémmel összedolgozzuk. A morzsaalapra simítjuk, és kb. 2 órára hűtőbe tesszük. A szőlőszemeket megmossuk, a fürtről leszedjük, és a krémre rakosgatjuk. A kocsonyaport a csomagoláson leírtak szerint elkészítjük, és amikor sûrûsödni kezd, a szõlõre locsoljuk. Ismét hûtõbe tesszük. Fogyasztás elõtt a tésztát a folpack segítségével a formából kiemeljük, cikkekre vágva kínáljuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft