A kisgyermekek életének legnagyobb részét a mese- és játékélmények töltik ki. Színes, kedves rajzocskákkal teli mesefüzetünkkel mi az utóbbi, a mesék világába repítjük őket. Olvassunk minél gyakrabban nekik, hogy mire iskolapadba kerülnek, önállóan is szívesen vegyék majd kezükbe a könyveket.
Felejthetetlen élményt nyújt ez a kiadvány is a maga Gyümölcshabos-mézes kockájával, a Túrós-datolyás csillagokkal, a Sárgarépás-áfonyás halmokkal, vagy a Kókuszos babákkal.
Íráskézséget és számolást elősegítő foglalkoztató a különböző évszakok témájában. A játékos, változatos feladatok, remek lehetőséget nyújtanak a matematikai ismereteitek bővítésére, logikus gondolkodásotok, memória, beszédértés és íráskészségetek, valamint téri tájékozódásotok fejlesztésére, begyakorlására.
A Nagy Csipi-ripi összeállítója szem előtt tartotta a 3-4 éves korosztály fejlődését szolgáló feladatok összegyűjtését. A feladatok vegyesek, sokféle készséget fejlesztenek biztosítva ezzel a felkészülést az iskola nehéz éveire.
A Nagy Csipi-ripi összeállítója szem előtt tartotta a 3-4 éves korosztály fejlődését szolgáló feladatok összegyűjtését. A feladatok vegyesek, sokféle készséget fejlesztenek biztosítva ezzel a felkészülést az iskola nehéz éveire.
Finom, megszokott és eddig ismeretlen palacsintafajták receptjei egy könyvben, amik hamar az Ön vagy a család kedvenceivé válhatnak.
Mutatós finom sütemény, leveles tésztával. A camembert, a dió és az áfonyás íz harmonikus kombinációja.
Ha a gyermek átlépi az iskola küszöbét, az aggódó szülő gyakran felteszi magának a kérdést: vajon iskolaérett-e a gyermekem? Ebben az időszakban a készségek, képességek fejlesztése az egyik legfontosabb cél. A részképességek fejlesztésére tematikusan felépített füzeteink sok segítséget nyújtanak, hogy gyermekük könnyedén vegye a későbbi akadályokat, és problémamentes legyen az óvoda–iskola átmenet.
A kétszersültet nejlonzacskóba tesszük, és sodrófával vagy klopfolóval finom morzsává összetörjük. Elkeverjük a megolvasztott vajjal, egy evőkanál cukorral és a vaníliás cukorral. Folpackkal egy 30 cm-es dobozformát kibélelünk úgy, hogy a fólia a szélén jól kilógjon. A masszát a formába nyomkodjuk, majd a hűtőbe tesszük. A zselatint hideg vízbe áztatjuk. A mascarponét a joghurttal, a citrom levével, a lereszelt citromhéjjal és a maradék cukorral krémesre keverjük. A feloldott zselatint két evőkanál mascarpone-krémbe vegyítjük, és a maradék krémmel összedolgozzuk. A morzsaalapra simítjuk, és kb. 2 órára hűtőbe tesszük. A szőlőszemeket megmossuk, a fürtről leszedjük, és a krémre rakosgatjuk. A kocsonyaport a csomagoláson leírtak szerint elkészítjük, és amikor sûrûsödni kezd, a szõlõre locsoljuk. Ismét hûtõbe tesszük. Fogyasztás elõtt a tésztát a folpack segítségével a formából kiemeljük, cikkekre vágva kínáljuk.
390 Ft
190 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft