A matematika és a számok világa az egyik legfontosabb tudásalap. Munkafüzetünk segít a gyermekeknek elsajátítani a számtant és az egyre nehezedő reál tantárgyak alapjait.
Gyakorló foglalkoztatófüzet 5-7 éves óvodásoknak, mely az írásmozgásra és a vonaltartásra fókuszál. A feladatok különböző nehézségi fokozatúak, így meg tudják találni a gyermekük képességének legjobban megfelelő, ugyanakkor kihívást, erőfeszítést igénylő feladatokat.
Keménytáblás 96 oldalas színes képes szakácskönyv a legjobb édes házi sütemények receptjeivel.
Gyakorló foglalkoztatónk célja, hogy a 2-3 éves kicsi óvodás gyermek gyakorolni tudja a formák rajzolását valamint a térbeli tájékozódást. A gyermekek motiválását segítik a vidám feladatok, melyek segítik a figyelem fenntartását, játékossá teszik az ismeretszerzést.
Egy foglalkoztató, mely a helyes viselkedést szeretné a gyermekeknek bemutatni. Célunk, hogy a gyermekek megmutathassák szüleiknek, milyen jólnevelt csemetékké váltak, akár otthon, akár az óvodában. Megismerkedhetnek olyan élethelyzetekkel, amelyekkel talán még sosem találkoztak korábban, így ha a jövőben megtörténik, már tudni fogják, mit kell, illetve mit illik vagy nem illik csinálni.
A legízletesebb pár perc alatt elkészíthető sütemények válogatása.
Foglalkoztató sorozat 2-4 éves gyerekeknek, hogy megalapozzák vásárlással, piaccal kapcsolatos tudásukat.
A kétszersültet nejlonzacskóba tesszük, és sodrófával vagy klopfolóval finom morzsává összetörjük. Elkeverjük a megolvasztott vajjal, egy evőkanál cukorral és a vaníliás cukorral. Folpackkal egy 30 cm-es dobozformát kibélelünk úgy, hogy a fólia a szélén jól kilógjon. A masszát a formába nyomkodjuk, majd a hűtőbe tesszük. A zselatint hideg vízbe áztatjuk. A mascarponét a joghurttal, a citrom levével, a lereszelt citromhéjjal és a maradék cukorral krémesre keverjük. A feloldott zselatint két evőkanál mascarpone-krémbe vegyítjük, és a maradék krémmel összedolgozzuk. A morzsaalapra simítjuk, és kb. 2 órára hűtőbe tesszük. A szőlőszemeket megmossuk, a fürtről leszedjük, és a krémre rakosgatjuk. A kocsonyaport a csomagoláson leírtak szerint elkészítjük, és amikor sûrûsödni kezd, a szõlõre locsoljuk. Ismét hûtõbe tesszük. Fogyasztás elõtt a tésztát a folpack segítségével a formából kiemeljük, cikkekre vágva kínáljuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft
390 Ft