A legízletesebb pár perc alatt elkészíthető csokoládés és marcipános sütemények válogatása
Sör korcsolyák, apró sós sütemények receptjei egy könyvben, amik hamar az Ön vagy a család kedvenceivé válhatnak.
Gyakorló munkafüzet 5-7 éves óvodásoknak, mely az anyanyelvi nevelésre és a nyelvtani tudás megalapozására fókuszál. A gyermekek motiválását segítik az érdeklődést felkeltő matricák
Egy munkafüzet, mely végigkíséri a lurkót az óvodás éveken. Az óvodáskor végére a gyermek az évszakokkal, időjárással és ünnepekkel kapcsolatos feladatokon keresztül felkészül az iskolába szükséges kompetenciákra.
Sütés nélkül elkészíthető sütemények receptjei egy könyvben, amik hamar az Ön vagy a család kedvenceivé válhatnak.
Kótyonfitty kifestősorozatunkban lévő képanyagot a beszédfejlődés különböző szakaszaihoz igazodva állítottuk össze, saját mondókáinkkal kiegészítve. A képek vonalvastagsága, mérete a rajzfejlődés életkori sajátosságait is figyelembe veszi.
A könnyen mondogatható rövid versikék nemcsak a gyermekek szókincsét növelik, de a rajzok kiszínezése során fejlődik képi világuk, fantáziájuk is. A színes matricák pedig segítenek a gyerkőcöknek eligazodni a színek világában.
A magyar nyelv az egyik leggyönyörűbb és egyben legnehezebb nyelv a világon. Fontos, hogy őrizzük, ápoljuk és helyesen használjuk. Ennek gyakorlásában segít ez a kisiskolásoknak szánt munkafüzet.
A kétszersültet nejlonzacskóba tesszük, és sodrófával vagy klopfolóval finom morzsává összetörjük. Elkeverjük a megolvasztott vajjal, egy evőkanál cukorral és a vaníliás cukorral. Folpackkal egy 30 cm-es dobozformát kibélelünk úgy, hogy a fólia a szélén jól kilógjon. A masszát a formába nyomkodjuk, majd a hűtőbe tesszük. A zselatint hideg vízbe áztatjuk. A mascarponét a joghurttal, a citrom levével, a lereszelt citromhéjjal és a maradék cukorral krémesre keverjük. A feloldott zselatint két evőkanál mascarpone-krémbe vegyítjük, és a maradék krémmel összedolgozzuk. A morzsaalapra simítjuk, és kb. 2 órára hűtőbe tesszük. A szőlőszemeket megmossuk, a fürtről leszedjük, és a krémre rakosgatjuk. A kocsonyaport a csomagoláson leírtak szerint elkészítjük, és amikor sûrûsödni kezd, a szõlõre locsoljuk. Ismét hûtõbe tesszük. Fogyasztás elõtt a tésztát a folpack segítségével a formából kiemeljük, cikkekre vágva kínáljuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft