Vidám, Mikulás, karácsony és tél témájú színező, hogy a kisóvodások a téli szünetben is gyakorolhassák a színezést és a vonaltartást.
A gyermekek nehezen ülnek neki a munkafüzeteknek, mert csak unalmas, haszontalan időtöltésnek tartják. Sajnos hasznosságukról még nehéz őket meggyőzni, de vidám állatokkal teli munkafüzetünk segít abban, hogy a lurkó ne időpocséklásnak, sokkal inkább mókázásnak érezze a feladatok elvégzését.
A dalokkal való ismerkedést sokan alábecsülik, pedig ilyen idős korban hasonló fontossággal bír, mint a színek és formák megismerése. A kifestő rövid dalainak éneklése vagy hallgatása fejleszti a bölcsődés kisgyermek fogékonyságát, színessé teszi érzelemvilágát.
A legízletesebb pár perc alatt elkészíthető rétestésztás ételek válogatása
Foglalkoztatónk olyan feladatokban bővelkedik, mely segíti óvodás gyermekét abban, hogy megismerje az őt körülvevő világot.
A könnyen mondogatható rövid versikék nemcsak a gyermekek szókincsét növelik, de a rajzok kiszínezése során fejlődik képi világuk, fantáziájuk is. A színes matricák pedig segítenek a gyerkőcöknek eligazodni a színek világában.
Kifestő füzetünk az elszíntelenedett ház körül állatok világába kalauzolja a színezni vágyó gyermekeket. Segíts nekik, hogy régi önmagukká válhassanak.
Gyakorló foglalkoztatófüzet 4-5 éves óvodásoknak, mely az írásmozgásra és a vonaltartásra fókuszál. A feladatok különböző nehézségi fokozatúak, így meg tudják találni a gyermekük képességének legjobban megfelelő, ugyanakkor kihívást, erőfeszítést igénylő feladatokat.
A kétszersültet nejlonzacskóba tesszük, és sodrófával vagy klopfolóval finom morzsává összetörjük. Elkeverjük a megolvasztott vajjal, egy evőkanál cukorral és a vaníliás cukorral. Folpackkal egy 30 cm-es dobozformát kibélelünk úgy, hogy a fólia a szélén jól kilógjon. A masszát a formába nyomkodjuk, majd a hűtőbe tesszük. A zselatint hideg vízbe áztatjuk. A mascarponét a joghurttal, a citrom levével, a lereszelt citromhéjjal és a maradék cukorral krémesre keverjük. A feloldott zselatint két evőkanál mascarpone-krémbe vegyítjük, és a maradék krémmel összedolgozzuk. A morzsaalapra simítjuk, és kb. 2 órára hűtőbe tesszük. A szőlőszemeket megmossuk, a fürtről leszedjük, és a krémre rakosgatjuk. A kocsonyaport a csomagoláson leírtak szerint elkészítjük, és amikor sûrûsödni kezd, a szõlõre locsoljuk. Ismét hûtõbe tesszük. Fogyasztás elõtt a tésztát a folpack segítségével a formából kiemeljük, cikkekre vágva kínáljuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft
390 Ft