Színek

Foglalkoztató sorozat 2-4 éves gyerekeknek, hogy megalapozzák környezetismereti tudásukat. Sorozatunk ezen tagja megismerteti a kisgyermekeket a különböző színekkel, színárnyalatokkal.

690 Ft

Vásárlóink véleménye

  • Remek foglalkoztató könyv. A sógornőm vett egyet a kislányának az Auchanban, de ott nem lehetett kapni többet. Azután én is rendeltem Önöktől az én kisfiamnak! Remek a benne lévő grafika, egyszerű, de nagyszerű. Könnyen érthető a 2-3 évesek számára. És rendkívül aranyos!
  • Kisebbik lányomnak vettük. Nagyon szereti a matricás feladatokat, így nagyon szívesen csinálja őket.

Kedves Szülők! A kisgyermekkor az önállósodás, az anyától való leválás időszaka. A gyermek a figyelmét a körülötte lévő világra összpontosítja, rendkívül nyitott, érdeklődő, fogékony. Mindent meg akar fogni, ki akar próbálni, miközben ismerkedik a világgal. Az állandóan feltett „mi ez?”kérdés ennek a csillapíthatatlan tudásvágyának a bizonyítéka. Ilyenkor fontos, hogy mindig választ kapjon kérdéseire, hogy megmaradjon ez a nyitottsága. Foglalkoztatónk egy sorozat első kötete. Azzal a céllal jött létre, hogy a gyermekeket foglalkoztató témakörökben segítséget nyújtsunk a szülőknek azzal, hogy az életkori sajátosságokat figyelembe véve, a gyermektől elvárható tartalommal körüljárunk egy-egy témát. Feladataink játékosak, amit még érdekesebbé, izgalmasabbá tesznek a matricák, melyeknek motiváló, cselekvésre ösztönző szerepük is van. A színekkel kezdjük a sorozatunkat, mert erről van élménye, tapasztalata, ismerete a gyermeknek. Születésétől kezdve körülveszik a színek, hamar felismeri először a szürkét, majd a világoskéket, a pirosat, sárgát és a zöldet. A feladatok a színek azonosítását, az egyeztetést segítik, miközben megnevezzük őket, így rögzítjük a nevüket is. Mindez csupa játék, amit a matricák tesznek vonzóvá és egyszerűsítik a feladat megoldását is. Így jutnak a gyermekek sikerélményhez, erősödik önbizalmuk. Kellemes együtt töltött perceket kívánunk!

ISBN 978 615 5655 60 9
EAN 9786155655609
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés 2018. február
Oldalszám 48 oldal
R-azonosító 45399
Stancforma
Kötés Irkatűzött
Kivitel Színes
Méret 210mm x 285mm
Könyv tömege 180 gramm
Csomag darabszáma 20 db
Csomag tömege 4 kg
Matricás Igen
Rendelhető Igen
VTSZ 49011000

A sorozat tobbi tagja