Fejlesztő csomag 1. osztályosoknak

Fejlesztő csomag 1. osztályos kisiskolásoknak. Egyes könyvekhez és munkafüzetekhez plusz feladatokat talál a weben. A postaköltséget mi álljuk!

9 790 Ft

Vásárlóink véleménye

 • Jól összeállított fejlesztő csomag
 • Nagyon jó a munka füzet csomag, mivel ebben olyan anyagok vannak , amelyek változatosak. Amit lehetett már meg is csinált belőle a fiam. Csak ajánlani tudom mindenkinek :)
 • Tetszik, nagyon sokféle feladat és ezáltal sokrétű
 • Nagyon jónak találom, az unokámnak vettem, aki most fogja kezdeni az iskolát. A munkafüzetek nagyon szépek.
 • Sokrétű, játékos feladatok, melyek között mindig talál számára érdekeset a kislányom, bár még nem iskolás, de nagyon érdeklődő.
 • Szuper feladatok, nagyszerű felépítés, a kislányom örömmel oldja meg a feladatokat, önállóan leül és csinálja, ez nagy előrelépés nálunk :)
 • Jól összeállított csomag. Minden füzetet jól vezetnek be, nagycsoportos ovisok által megoldható feladatokkal. Gondolnak a mindennapi gyakorlatokra. Jól illusztráltak a feladatok, élvezetesek. A mai könyvárak mellett nem drágák. Az óvodás fejlesztő csomagot és az 1. osztályosoknak szánt fejlesztő csomagot is diszkrét áron - pontosabban nagyon olcsón! lehet megvenni - kötetenként kb. 4-500 Ft. Külön ajándék az ingyen szállítás, ha valaki ezen felül még rendel, akkor azért nem kell plusz szállítási költséget fizetni. Gyorsan szállítanak. A könyvecskék kb. 48-80 oldalasak. Tele vannak rajzzal, képekkel, rövid feladatokkal. Még mindig több könyv matricás - ezeket nagyon szeretik a gyerekek. Segít a sorozat a szülőknek és a nagyiknak is. A képességek, készségek fejlesztését meg tudja oldani pl. egy nagymama, vagy szülő. De a tanítók is hasznát láthatják. A gyerekekkel való gyakorlást a szép könyvecskék jó élménnyé változtatják. Minden kötete segíti az ismeretek elsajátítását, elmélyítését. Örömteli, jó, jól megtervezett, a tananyaggal összhangban lévő szakszerű gyakorlást tesz lehetővé a gyerekeknek, a velük foglalkozóknak.
 • Sokszinű, változatos feladatok, igényes kidolgozás, ésszerű felépités. Tematikailag jól összeszedett csomag.
 • Mindennel meg vagyok elégedve. A foglalkoztató füzetek szuperek, a feladatok jók, nagyon tetszenek az unokámnak.
 • Nagyon tetszenek a kiadványok, első osztályos kisdiákokat fogok szeptembertől tanítani, az előkészítő időszakban is sok feladatot tudok alkalmazni, illetve a tanév során is. Köszönöm!
 • Szívesen gyakorol belőle az unokám. Szereti a különböző füzeteket. Játéknak, és nem tanulásnak tekintjük a gyakorlásokat.

Csomagunk 12 kiadványt tartalmaz, melyet körültekintően, a kisiskolások fejlődését figyelembe véve válogattuk össze. Tartalmaz mindenféle iskolai gyakorlásra alkalmas felkészítő munkafüzetet, amire egy elsős gyermeknek szüksége lehet. A csomag magába foglal szövegértést segítő, környezetismeretre tanító, matematikai felkészítő, kompetenciát, írást és nyelvtant fejlesztő munkafüzeteket, ráadásként egy mókás állatokról szóló olvasókönyvet is. Egyes termékeink matricákat tartalmaznak, melyek segítik a további fejlődést és a játszva tanulást. A csomag csak egyben rendelhető meg, a POSTAKÖLTSÉGET AZONBAN MI ÁLLJUK! A csomag tartalma: - Kompetencia alapú feladatok 1. osztályosoknak 1db - Furfangos mesék az állatokró 1db - Szövegértés könnyedén kisiskolásoknak 1db - Matematika munkafüzet témazáró dolgozatokkal 1. osztályosoknak 1db - Szó-ta-gok-ra bontom 1db - Állatos betűcsalogató 1db - Titokzatos Labirintus 1db - Színvarázs 1db - Gondolkodó 1db - Olvasom és értem 1db - Szó-tag ta-no-da 1db - Mókás írás 1db

ISBN
EAN
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés Nem elérhető
Oldalszám 0 oldal
R-azonosító
Stancforma
Kötés Irkatűzött
Kivitel Fekete fehér
Méret 145mm x 200mm
Könyv tömege 1800 gramm
Matricás Nem
Rendelhető Igen
VTSZ 49011000

Még 73 további termék a kategóriában