Figyu

Szöszmötölő sorozatunk a különböző, az iskolakezdéshez nélkülözhetetlen kompetenciákra épít. A sorozat Figyu című részében a gyermekek a figyelemfejlesztésre összpontosíthatnak vidám feladatokon keresztül, melyhez segítséget nyújtanak a színes matricák.

890 Ft

Vásárlóink véleménye

  • Nagyon tetszett a gyermekeimnek.
  • Ebben sokkal jobb feladatokat talált a gyerkőc mint az Időben és térben foglalkoztatónál. Hiba keresés és árnyékok, útvesztők a kedvencek! Már elkezdük a másolást is :)
  • Kiváló, szakmai szempontból jól használható kiadvány.
  • Ezt a füzetet is szeretem.Igazából teljesen elègedett vagyok mindegyikkel.Köszönöm,hogy segítséget nyújtanak kisfiam fejlődésében

A munkafüzet a Nagy Szöszmötölő kiegészítésére szolgál. Ajánlom minden olyan gyermeknek, akiknél az adott képességterületen nehézség tapasztalható, vagy megerősítés, gyakorlás céljából oldják meg a munkafüzet feladatait. Ezt a játékos feladatgyűjteményt a felnőttek – szülő, nagyszülő – és a gyermekek közös időtöltéséhez készítettem el. Emellett az összeállításnál szem előtt tartottam az 5-7 éves korosztály fejlődését, fejlesztését szolgáló gyakorlatok egybegyűjtését is egy adott képességterületen. Így a gyermek és a felnőtt az irányított tevékenységeken keresztül sok közös élményben részesülhet. A feladatok egy-egy képességterület fejlesztését szolgálják, biztosítva ezzel a felkészülést az iskolai életre. Ha mindennap fordítunk időt egy kis gyakorlásra, elősegíthetjük a sikeres iskolába lépéshez szükséges fejlettségi szint megalapozását az adott területen. Azoknak a gyerekeknek is hasznos lehet ez a feladatgyűjtemény, akik már elkezdték az iskolát.

ISBN 978 615 5655 65 4
EAN 9786155655654
Szerző Fejér Noémi - Szőkéné Papp Ibolya
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés 2018. február
Oldalszám 32 oldal
R-azonosító
Stancforma
Kötés Irkatűzött
Kivitel Fekete fehér
Méret 210mm x 285mm
Könyv tömege 140 gramm
Csomag darabszáma 20 db
Csomag tömege 3 kg
Matricás Igen
Rendelhető Igen
VTSZ 49011000

A sorozat tobbi tagja