Fejlesztő csomag 2. osztályosoknak

Fejlesztő csomag 2. osztályos kisiskolásoknak. A postaköltséget mi álljuk!

9 990 Ft

Vásárlóink véleménye

  • Nagyon jól összeválogatott csomag, bár a 13 munkafüzet egy picit sok. Nyári gyakorlásra vásároltam meg, nem valószínű, hogy mind a 13-at megcsináljuk. De legalább van miből választani.
  • Szuper. Örülök,hogy önöknél vásároltam. Azt kaptam amit vártam. Még a postaköltséget is önök álták.Legközelebb is önöket választom.
  • Nagyon jók a munkafüzetek. A lányom szívesen gyakorol ezekkel.
  • Nagyon hasznos volt a nyári szünetben átismételni a tanultakat. A matricák nagyon tetszettek a gyermeknek.
  • Tökéletes segítség gyermekemnek.
  • Nagyon jól meg van szerkesztve nem unalmas a gyerekek számára. Nagyon érdekli őket, hogy vajon mi lesz a következő oldalon.
  • Nagyon tetszenek a fejlesztő foglalkoztatók. Hasznos névnapi ajándék volt a kisfiamnak, Balázs napra. Azóta is játszva tanulunk a könyvekből! Köszönjük szépen!

Csomagunk 12 kiadványt tartalmaz, melyet körültekintően, a kisiskolások fejlődését figyelembe véve válogattuk össze. Tartalmaz mindenféle iskolai gyakorlásra alkalmas felkészítő munkafüzetet, amire egy második osztályos gyermeknek szüksége lehet. A csomag magába foglal szövegértést segítő, környezetismeretre tanító, matematikai felkészítő, kompetenciát, írást és nyelvtant fejlesztő munkafüzeteket. Egyes termékeink matricákat tartalmaznak, melyek segítik a további fejlődést és a játszva tanulást. A csomag csak egyben rendelhető meg, a POSTAKÖLTSÉGET AZONBAN MI ÁLLJUK! A csomag tartalma: · A mesehiontó · Gondolkodó · Csudajó olvasó · Szövegértés könnyedén - Gyakorló feladatok haladóknak · Forog a Föld - Utazás a világ körül · Kompetencia alapú feladatok 2. · Forog a Föld - Európai körutazás · Írom és másolom · Tanuljunk játékosan: J vagy Ly gyakorló munkafüzet · Nyelv-tan-tár 2. osztályosoknak · Anyanyelvi tanoda · Szó-ta-gok-ra bontom

ISBN
EAN
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés Nem elérhető
Oldalszám 0 oldal
R-azonosító
Stancforma
Kötés Irkatűzött
Kivitel Fekete fehér
Méret 145mm x 200mm
Könyv tömege 1800 gramm
Matricás Nem
Rendelhető Igen
VTSZ 49011000

Még 73 további termék a kategóriában