Általános

Foglalkoztatók, melyek oldalai tartalmaznak egyaránt számtan, nyelvtan, ügyességi, logikai és írással kapcsolatos feladatokat. Munkafüzeteink zöme korosztályokra vannak lebontva, így minden szülő megtalálja a csemetéjének megfelelőt.

Általános  Összesen 109 termék van a kategóriában

Alkategóriák

 • Matricás

  Könnyen forgatható, kisebb színezők, melyek segítik a gyermeket a világ megismerésében és a színek elsajátításában. Kifestőink színes matricákat tartalmaznak, így a gyermek le tudja ellenőrizni, mennyire ügyesen dolgozott, a kész képeket pedig ki is lehet ragasztani a falra, vagy a hűtőszekrény ajtajára.

 • Általános

  Kifestő füzetek óvodás gyermekeknek, mely segít nekik elsajátítani a formákat és a színeket, hogy könnyebben megismerjék az őket körülvevő világot.

 • Szűrők:
 • 2 éves
 • 3 éves
 • 4 éves
 • 5 éves
 • 6 éves
 • 7 éves
 • 3. oszt.
 • Kész
  leten
 • Matri
  cás
 • Kedves Szülők! Ha óvodáskorú gyermekük jól elfáradt a sok szaladgálásban, ugrálásban, ültessék le egy kicsit, beszélgessenek, játsszanak vele.Foglalkoztató munkafüzetünk ehhez ad segítséget. A játékos feladatok fejlesztik a kicsik logikáját, bővítik ismeretanyagukat, számolási készségüket. Adjanak a kezükbe színes ceruzát, színezhetnek, rajzolhatnak, így szinte észrevétlenül rátalálnak a helyes ceruzafogásra is. Nem kell minden feladatot azonnal megoldaniuk a gyermekeknek, az a fontos, hogy jól érezzék magukat munkavégzés közben, így később maguktól is szívesen fogják megoldani a feladatokat.

 • Kedves Szülők! A Magnusz Könyvkiadó a nagy érdeklődésre és népszerűségre való tekintettel ismét egy fejlesztő munkafüzetcsaládot készített. Az iskolába készülő kislányok 140 matricával izgalmas feladatokon keresztül elsajátíthatják az iskolaérettséghez szükséges képességeket, készségeket. Tapasztalt gyógypedagógusaink úgy állították össze a Szofi hercegnő gyakorlatait, hogy fény derüljön gyermekénél az esetleges hiányosságokra vagy gyengébb területekre, így még idejében korrigálni lehet a problémákat. Erre épül a másik három munkafüzetünk, amelyek a különböző részképességeket fejlesztik. Jó munkát kívánunk!

 • Kedves Szülők! Tapasztalt gyógypedagógusaink úgy állították össze a Szofi hercegnő gyakorlatait, hogy fény derüljön gyermekénél az esetleges hiányosságokra vagy gyengébb területekre, így még idejében korrigálni lehet a problémákat. Erre épül a másik három munkafüzetünk, amelyek a különböző részképességeket fejlesztik. A kis Szofi hercegnő kalandjain keresztül játszva sajátítják el a szükséges készségeket, képességeket. Jelen munkafüzetünk a testséma, tér-idő témakört öleli fel. A feladatokon keresztül ismerkednek meg a gyerekek többek között a testképpel, a test részleteivel, körvonalával, az arc részleteivel, az időrenddel, évszakokkal, hónapokkal, napokkal stb. Ez elengedhetetlen feltétel a későbbiekben az írás-olvasás elsajátításához. A munkafüzeteinkben nagy hangsúlyt fektetünk még a szókincs, emlékezet, figyelem fejlesztésére is. Jó munkát kívánunk!

 • Kedves Szülők! A Magnusz Könyvkiadó a nagy érdeklődésre és népszerűségre való tekintettel ismét egy fejlesztő munkafüzetcsaládot készített az iskolába készülő kislányoknak. A mostani munkafüzetben az írás és olvasás előkészítéséhez/finommotorika fejlesztéséhez nyújtunk segítséget játékos és izgalmas feladatokkal, kedvcsinálóként 48 matricával. Reményeink szerint ezekkel a gyakorlatokkal megelőzhető lesz az iskolai kudarc és alulteljesítés is. Gyermeke megtanulja a helyes testtartást, ceruzafogást, beidegződik a csuklómozgás, megtanulja a kéz csúsztatását a papíron, és a sok gyakorlás hatására kialakul a megfelelő nyomatékú vonalvezetés is. Ehhez kívánunk jó szórakozást!

 • Kedves Szülők! A Magnusz Kiadó az első osztályba készülő gyerekek számára készítette el a legújabb fejlesztő munkafüzetcsaládját, amely négy összefüggő, egymásra épülő matricás könyvből áll. A lányok izgalmas feladatok megoldása közben, játszva elsajátítják azokat a képességeket, készségeket, amellyel egy iskolaérett gyereknek rendelkeznie kell. Sorban a legutolsó munkafüzetünk, a Szofi királynő lesz feladatai a számok világába kalauzolja el az olvasót. Tapasztalt gyógype-dagógusaink úgy állították össze ezt a fejlesztő könyvet, hogy az esetleges hiányosságokra is fény derüljön, és még idejében korrigálni lehessen azokat. Nagyon jó munkát és szórakozást kívánunk!

 • Kedves gyerekek! Kíváncsiak vagytok rá, vajon miért "mos" a mosómedve? És az is érdekel benneteket, hogy miért hosszú a zsiráf nyaka vagy miért púpos a teve? Mindezekre és még sok érdekességre kaphattok választ, ha kezetekbe veszitek foglalkoztató munkafüzetünket, és igyekeztek megoldani a feladatokat. Vidám, játékos ötletekkel találkozhattok minden oldalon, amelyek nemcsak szórakoztatóak, de bővítik a tudásotokat is. A színes matricák helyes beragasztásával pedig megbizonyosodhattok arról, hogy felismertétek és megértettétek a feladatok útmutatásait. Kellemes időtöltést és kikapcsolódást kívánunk nektek!

 • Amit a címben olvasnak, az mind valóság ebben a kiadványban. A jó szövegértő képesség alapja a jó tanulmányi eredménynek. Minden tantárgy erre a képességre épül. Ezért fontos gyermekeink számára olyan lehetőségeket felkínálni, amelyekben gyakorlatot, rutint szerezhetnek. Olyan érdekes, játékos feladatokat, nyelvi játékokat talál a gyermek ebben a kiadványban, amelyek életkorban neki szólnak, és az eddigi ismeretire épülve újabbakat is szerezhet, önálló feladatmegoldásokkal. Sok-sok képesség fejlesztése valósul meg a feladatok megoldásakor, az eredeti cél, a szövegértő képesség fejlesztésével egyszerre. Az új ismeretek szerzése, elmélyítése, ellenőrzésére, a szókincsbővítése, a kérdéskultúra fejlesztése, az önálló hangos és néma olvasási készség gyakorlása, a kreatív szövegalkotó képesség kipróbálása, a szépírás, a helyesírás gyakorlása, az alkotó, esztétikus rajzkészség fejlesztése. A könnyen kezelhetőség érdekében egyfajta rendszer alapján épül fel minden állatról szóló fejezet. Rövid értelmező szótár is található, hogy a gyermekekben ne maradhasson egy kifejezés se tartalom nélkül. Az önálló munkát kiegészítő nyelvi játékokra épülő társas játékok pedig a jó játékon felül, stratégiai képességeket, és a gyermekek társas kapcsolatait is megerősítik. A kedves, vidám rajzok, színesebbé tevő matricák még vonzóbbá teszik a feladatokban gazdag kiadványt.

 • Az óvodába készülő, érdeklődő kisgyermekek már képesek egyszerűbb feladatok önálló megoldására. A szülőkkel vidám perceket tölthetünk együtt, ha fellapozzák kiadványunkat. Mivel a lurkók lassan óvodába fognak járni, olyan feladatokkal is találkozhatnak, melek felkészítik őket az óvodai életre, és ezáltal a könnyebb beilleszkedést is elősegítik. A matricák pedig segítik a tájékozódást, valamint a formák és színek megismerését. Reméljük, sorozatunk kellemes perceket szerez mindannyiuk számára.

 • Az óvodába készülő, érdeklődő kisgyermekek már képesek egyszerűbb feladatok önálló megoldására. A szülőkkel vidám perceket tölthetünk együtt, ha fellapozzák kiadványunkat. Mivel a lurkók lassan óvodába fognak járni, olyan feladatokkal is találkozhatnak, melek felkészítik őket az óvodai életre, és ezáltal a könnyebb beilleszkedést is elősegítik. A matricák pedig segítik a tájékozódást, valamint a formák és színek megismerését. Reméljük, sorozatunk kellemes perceket szerez mindannyiuk számára.

Navigáció

Információ

Új termékek

 • Vidám állatmesék 3 éveseknek
  Vidám állatmesék 3 éveseknek

  A gyermekek életében fontosak a mesék. Ilyen idős korukban ez az egyik olyan dolog, amivel megismerik a világot. Mesekönyvünkben a legkedvesebb állatmeséket gyűjtöttük össze, színes és vidám rajzokkal illusztrálva.

  1 290 Ft
 • Vidul a vadon
  Vidul a vadon

  Könyvünk a legjobban mutatja be a kisgyermekeknek az állatok világát. Színes, tarka könyvünk segít az olvasás és a versek megszeretésének megalapozásában.

  890 Ft
 • Róka móka nyuszi módra
  Róka móka nyuszi módra

  Milon néni legújabb mókás állatmeséje egy nyúlról és egy ravaszdi rókáról.

  890 Ft
 • Mondókák mókás állatokról
  Mondókák mókás állatokról

  Színvonalasan és gazdagon illusztrált mondókáskönyv, mely fejleszti a gyermekek szépérzékét, fantáziáját, de mindenekelőtt a szókincsük gazdagodását segíti elő a tiszta forrásból merített népi alkotások által.

  1 290 Ft
 • Tréfás állatversikék
  Tréfás állatversikék

  Könyvünk a legjobban mutatja be a kisgyermekeknek az állatok világát. Színes, tarka könyvünk segít az olvasás és a versek megszeretésének megalapozásában.

  890 Ft
 • A mesehintó
  A mesehintó

  Vidám, színes, gazdagon illusztrált mesekönyv az esti mesékre vágyó óvodásoknak és olvasást gyakorló kisiskolásoknak egyaránt.

  1 290 Ft