Írás

A gyerekeknek három nagyon fontos dolgot kell elsajátítani: az olvasást, a számolást és az írást. A kiadvány igazodik az elfogadott betűtanulási sorrendekhez és az elsős szójegyzékhez.

490 Ft

Nem rendelhető

Vásárlóink véleménye

  • Hangsúlyos a betűelemek gyakorlása, vannak benne másolási, színezési feladatok, ebben a füzetben lehet gyakorolni, mert van benne vonalazás, A betűk írása, összekapcsolása is gyakorolható. Sok képecske segít az érdeklődés fenntartásában. A betűtanulás sorrendjét követik a feladatok. Tetszik a kiavány.
  • Remek kiegészítés az órán elsajátított tananyagnak. Igazodik az órai menetrendhez, így a szülőnek is könnyebb az itthoni gyakorlás.

Munkafüzetemmel gyermekeik és az Önök segítségére szeretnék lenni az általános iskola első osztályában. Tanítói pályám tapasztalatai arra késztettek, hogy olyan gyakorlóanyagot készítsek, ami megkönnyíti a betűk pontos alakításának és kapcsolódásainak elsajátítását.Igyekeztem, hogy a tanulás folyamatát érdekes és játékos feladatok, színezők élénkítsék. A kiadvány igazodik az elfogadott betűtanulási sorrendekhez és az elsős szójegyzékhez. Remélem, örömmel forgatják majd e füzetet, és hasznos segítője lesz a gyerekeknek!Jó munkát kívánok!

ISBN 978 615 5042 19 5
EAN 9786155042195
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés 2011. január
Oldalszám 48 oldal
R-azonosító
Stancforma
Kötés Irkatűzött
Kivitel Fekete fehér
Méret 210mm x 285mm
Könyv tömege 180 gramm
Csomag darabszáma 20 db
Csomag tömege 4 kg
Matricás Nem
Rendelhető Nem
VTSZ 49011000

Még 73 további termék a kategóriában