Szofi hercegnő királynő lesz

Egyik legnépszerűbb szövegértés gyakorló sorozatunk, a Szofi hercegnőt úgy állították össze íróink, hogy fény derüljön gyermekénél az esetleges hiányosságokra vagy gyengébb területekre, így még idejében korrigálni lehet a problémákat. A gyermekek a kis Szofi kalandjain keresztül játszva sajátítják el a szükséges készségeket, képességeket. Ez a munkafüzetünk a számok világába kalauzolja el az olvasót.

590 Ft

Vásárlóink véleménye

  • Kislányomnak nagyon tetszett, főleg mert van benne hallgatható mese is. Jól összeállított játékos feladatok vannak benne.

Kedves Szülők! A Magnusz Kiadó az első osztályba készülő gyerekek számára készítette el a legújabb fejlesztő munkafüzetcsaládját, amely négy összefüggő, egymásra épülő matricás könyvből áll. A lányok izgalmas feladatok megoldása közben, játszva elsajátítják azokat a képességeket, készségeket, amellyel egy iskolaérett gyereknek rendelkeznie kell. Sorban a legutolsó munkafüzetünk, a Szofi királynő lesz feladatai a számok világába kalauzolja el az olvasót. Tapasztalt gyógype-dagógusaink úgy állították össze ezt a fejlesztő könyvet, hogy az esetleges hiányosságokra is fény derüljön, és még idejében korrigálni lehessen azokat. Nagyon jó munkát és szórakozást kívánunk!

ISBN 978 615 5528 47 7
EAN 9786155528477
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés 2017. január
Oldalszám 32 oldal
R-azonosító
Stancforma
Kötés Irkatűzött
Kivitel Fekete fehér
Méret 210mm x 285mm
Könyv tömege 180 gramm
Csomag darabszáma 20 db
Csomag tömege 4 kg
Matricás Igen
Rendelhető Igen
VTSZ 49011000

A sorozat tobbi tagja