Óvodás fejlesztő csomag a munkafüzeteink legjavával. A postaköltséget mi álljuk!
Füzetünk egymásra épülő, változatos feladatokkal segíti az olvasási készség fejlesztését. A feladatok fokozatosan nehezednek, a tanult betűk számának emelkedésével. Vidám szótagoló munkafüzet színes matricákkal, hogy a tanulás inkább játék legyen, mint fárasztó cselekvés. További kiegészítő feladatokat talál a Felmérők menüpontban.
A gyermekek életében fontosak a mesék. Ilyen idős korukban ez az egyik olyan dolog, amivel megismerik a világot, iskolába menés előtt bővíthetik szókincsüket. Mesekönyvünkben tanulságos és elgondolkodtató meséket gyűjtöttük össze, színes és vidám rajzokkal illusztrálva.
Egészséges pH-étrendet követő ételek receptjei egy könyvben, amik hamar az Ön vagy a család kedvenceivé válhatnak.
Iskolaérettséget elősegítő foglalkoztató munkafüzet 5-7 éves gyermekeknek anyanyelvi nevelés témakörben.
Írás felkészítő munkafüzet óvodásoknak, mely segít a térben majd a síkban való tájékozódást. Továbbá megkönnyíti a gyermeknek az iskolakezdést, melyben segítségükre lesznek a színes, vidám matricák.
A porcukorral fehéredésig kevert tojássárgáját a kemény habbá felvert fehérjével és a liszttel felváltva összekeverjük. Sütőpapírral bélelt közepes méretű tepsibe terítjük. Közepes hőfokon megsütjük. Nedves konyharuhára borítjuk, és hagyjuk kihűlni. Közben a pudingport 1 dl tejben simára keverjük, majd a többi tejjel sűrűre főzzük. Hozzákeverjük a kiolvasztott, villával áttört gesztenyemassza felét, kevés cukrot, a rumot és a kakaóport. Egy nagyobb őzgerincformát folpackkal kibélelünk úgy, hogy túllógjon. Ezután a piskótából levágunk egy akkora lapot, amellyel kibélelhetjük az őzgerincet, és egy lapot tetőnek. A kibélelt fomába vékony réteg gesztenyés krémet kenünk. A megmaradt gesztenyemasszából 1 cm vastag rudakat formázunk, a krémre fektetjük, majd befedjük a többi krémmel, és a piskótalappal. 1 napra hűtőbe tesszük. Tálaláskor keményre felvert, zselatinfixszel elkevert tejszínhabbal díszítjük, végül csokoládéreszelékkel megszórjuk. Rákenjük a tölteléket, majd szorosan feltekerjük, mint a bejglit. A feltekert hosszú rúdból ujjnyi szeleteket vágunk úgy, hogy nem vágjuk el teljesen, csak a tészta aljáig. A hatodik vagy hetedik bevágott rész után teljesen elvágjuk. Az így kapott bevagdosott „szirmokat” azonos irányban oldalra kiforgatva virágformát alakítunk ki. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, 12-15 percig még keleszthetjük, aztán tojással megkenjük a tetejét, és előmelegített sütőben, 180 °C-on pirosra sütjük. Vaníliás porcukorral megszórva kínáljuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft