A könnyen mondogatható rövid versikék nemcsak a gyermekek szókincsét növelik, de a rajzok kiszínezése során fejlődik képi világuk, fantáziájuk is. A színes matricák pedig segítenek a gyerkőcöknek eligazodni a színek világában.
Játszva tanul a gyermek - szokták mondani. A Játsszunk együtt munkafüzet épp ebben segít, hogy a szülők könnyebben megértessék gyermekeikkel a tanagyagot és azt, miként működik a világ.
A Herecegnők után itt a fiúknak készült munkafüzet az iskolaérettséghez, A legkisebb herceg, mely egyszerre készíti fel a gyermeket az írásra, olvasásra és számolásra.
Apró sütemények receptjei egy könyvben, amik hamar az Ön vagy a család kedvenceivé válhatnak.
A madarak azt csicsergik, hogy a gyermek nemsoká iskolába megy. Hogy a tanulás könnyebbé váljon, munkafüzetünkben játékos feladatok várják az iskolába készülő csemetéket.
Nem csak az iskolakezdést előzheti meg az arra való felkészülés. Az óvodai felkészülés éppen olyan fontos. Foglalkoztatónk ebben nyújt a gyermekeknek segítséget.
Játszva tanul a gyermek - szokták mondani. A Játsszunk együtt munkafüzet épp ebben segít, hogy a szülők könnyebben megértessék gyermekeikkel a tanagyagot és azt, miként működik a világ.
Vidám, színes, gazdagon illusztrált mesekönyv az esti mesékre vágyó óvodásoknak és olvasást gyakorló kisiskolásoknak egyaránt.
A porcukorral fehéredésig kevert tojássárgáját a kemény habbá felvert fehérjével és a liszttel felváltva összekeverjük. Sütőpapírral bélelt közepes méretű tepsibe terítjük. Közepes hőfokon megsütjük. Nedves konyharuhára borítjuk, és hagyjuk kihűlni. Közben a pudingport 1 dl tejben simára keverjük, majd a többi tejjel sűrűre főzzük. Hozzákeverjük a kiolvasztott, villával áttört gesztenyemassza felét, kevés cukrot, a rumot és a kakaóport. Egy nagyobb őzgerincformát folpackkal kibélelünk úgy, hogy túllógjon. Ezután a piskótából levágunk egy akkora lapot, amellyel kibélelhetjük az őzgerincet, és egy lapot tetőnek. A kibélelt fomába vékony réteg gesztenyés krémet kenünk. A megmaradt gesztenyemasszából 1 cm vastag rudakat formázunk, a krémre fektetjük, majd befedjük a többi krémmel, és a piskótalappal. 1 napra hűtőbe tesszük. Tálaláskor keményre felvert, zselatinfixszel elkevert tejszínhabbal díszítjük, végül csokoládéreszelékkel megszórjuk. Rákenjük a tölteléket, majd szorosan feltekerjük, mint a bejglit. A feltekert hosszú rúdból ujjnyi szeleteket vágunk úgy, hogy nem vágjuk el teljesen, csak a tészta aljáig. A hatodik vagy hetedik bevágott rész után teljesen elvágjuk. Az így kapott bevagdosott „szirmokat” azonos irányban oldalra kiforgatva virágformát alakítunk ki. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, 12-15 percig még keleszthetjük, aztán tojással megkenjük a tetejét, és előmelegített sütőben, 180 °C-on pirosra sütjük. Vaníliás porcukorral megszórva kínáljuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
390 Ft
190 Ft
390 Ft
190 Ft
390 Ft
390 Ft