A legízletesebb pár perc alatt elkészíthető karcsúsító reform ételek válogatása
Egyik legnépszerűbb szövegértés gyakorló sorozatunk, a Szofi hercegnőt úgy állították össze íróink, hogy fény derüljön gyermekénél az esetleges hiányosságokra vagy gyengébb területekre, így még idejében korrigálni lehet a problémákat. A gyermekek a kis Szofi kalandjain keresztül játszva sajátítják el a szükséges készségeket, képességeket. A mostani munkafüzetben az írás és olvasás előkészítéséhez/finommotorika fejlesztéséhez nyújtunk segítséget.
A számok világát nem elég iskolában elkezdeni megismerni. Kisóvodásoknak készült munkafüzetünkben a kezdeti számolás elemeivel ismerkedhetnek meg a gyerkőcök.
Fejlesztő könyvcsomag 4-5 éveseknek. Megrendelés esetén a postaköltséget mi álljuk!
Népszerű és eddig nem ismert muffinok receptjei egy könyvben, amik hamar az Ön vagy a család kedvenceivé válhatnak.
A legízletesebb pár perc alatt elkészíthető mákos és diós sütemények válogatása
Ha lehet egy túrórudi finomságát fokozni, akkor ebben a muffinban ez megvalósult.
Játékos óvodai foglalkoztatónk feladatait úgy állítottuk össze, hogy a kicsik vidáman és jó kedvvel lássanak hozzá, így szinte észrevétlenül fejleszthetik tudásukat és mindenre kiterjedő kíváncsiságukat.
A porcukorral fehéredésig kevert tojássárgáját a kemény habbá felvert fehérjével és a liszttel felváltva összekeverjük. Sütőpapírral bélelt közepes méretű tepsibe terítjük. Közepes hőfokon megsütjük. Nedves konyharuhára borítjuk, és hagyjuk kihűlni. Közben a pudingport 1 dl tejben simára keverjük, majd a többi tejjel sűrűre főzzük. Hozzákeverjük a kiolvasztott, villával áttört gesztenyemassza felét, kevés cukrot, a rumot és a kakaóport. Egy nagyobb őzgerincformát folpackkal kibélelünk úgy, hogy túllógjon. Ezután a piskótából levágunk egy akkora lapot, amellyel kibélelhetjük az őzgerincet, és egy lapot tetőnek. A kibélelt fomába vékony réteg gesztenyés krémet kenünk. A megmaradt gesztenyemasszából 1 cm vastag rudakat formázunk, a krémre fektetjük, majd befedjük a többi krémmel, és a piskótalappal. 1 napra hűtőbe tesszük. Tálaláskor keményre felvert, zselatinfixszel elkevert tejszínhabbal díszítjük, végül csokoládéreszelékkel megszórjuk. Rákenjük a tölteléket, majd szorosan feltekerjük, mint a bejglit. A feltekert hosszú rúdból ujjnyi szeleteket vágunk úgy, hogy nem vágjuk el teljesen, csak a tészta aljáig. A hatodik vagy hetedik bevágott rész után teljesen elvágjuk. Az így kapott bevagdosott „szirmokat” azonos irányban oldalra kiforgatva virágformát alakítunk ki. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, 12-15 percig még keleszthetjük, aztán tojással megkenjük a tetejét, és előmelegített sütőben, 180 °C-on pirosra sütjük. Vaníliás porcukorral megszórva kínáljuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft