Matematika - Írásbeli műveletek 3. osztályosoknak

A matematika tantárgy végigkíséri az iskolát. A gyerekeknek sokszor gondot okoznak az írásbeli feladatsorok, ezért ez a munkafüzetünk főleg erre a témára összpontosít. Harmadikos gyerekeknek, 170 matricával.

690 Ft

Nem rendelhető

Vásárlóink véleménye

  • Jól követi az iskolai tematikát, változatos, jól kombinálja a típuspéldákat, ezzel a gyermek egyszerre több ismeretet is tud alkalmazni.
  • Kislányom kedvence lett ez a füzet (pedig a matekért annyira nincs oda... )! Szívesen használja gyakorláshoz, mert a sok matrica feldobja a matek feladatokat! Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a füzetre!
  • Kisfiam örömmel vette kezébe.Sok feladatot már ismert,ezért büszkén ragasztotta a helyére a matricákat.
  • Változatos feladatokat tartalmaz munkafüzet. A matricák is nagyon jók.

Kedves Gyerekek! Mint tudjátok, a matematika tantárgy végigkíséri a tanulmányaitokat. Az első és második osztály új ismeretei után itt a következő nagy kihívás: az írásbeli műveletek elsajátítása. Miután a négy alapművelet fogalmának kialakítása 1. és 2. osztályban megtörtént, harmadik osztály feladata megismertetni benneteket az írásbeli összeadással, kivonással, szorzással és osztással elsősorban 1000-es számkörben, de a munkafüzet kitekint 2000-ig. A játékos feladatok segítenek elsajátítani a műveletek végzésének algoritmusát, készség szintű begyakorlását különböző feladattípusokon keresztül illetve a biztos műveletfogalom és számolási készség kialakítását az alapműveletek körében. Hogy még vidámabb legyen a gyakorlás, a munkafüzethez 170 darab matrica tartozik, melyek a feladatok megoldásához kapcsolódnak, így ha jól dolgoztál beragaszthatod a megfelelő helyre ezeket jutalomként! Számolásra fel! Jó munkát, jó szórakozást!

ISBN 978 615 5042 72 9
EAN 9786155042729
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés 2016. február
Oldalszám 84 oldal
R-azonosító 98585
Stancforma
Kötés Ragasztott
Kivitel Fekete fehér
Méret 210mm x 285mm
Könyv tömege 240 gramm
Csomag darabszáma 10 db
Csomag tömege 2.5 kg
Matricás Igen
Rendelhető Nem
VTSZ 49011000

Még 73 további termék a kategóriában